Помош: Барам софтвер

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Дали постои програма со која можам да вратам избришани слики од пц иако веќе се поминати 4-5 месеци?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Дали постои програма со која можам да вратам избришани слики од пц иако веќе се поминати 4-5 месеци?
Постои. Без разлика колку време поминало, ако имаш правено дефрагмент на дискот или пак си си снимал податоци на истиот диск после бришењето, малку е тешко да ги вратиш, но сепак пробај.
Избери кој сакаш од овие, нормално ќе си ги бараш на торент, пиратерија овде админиве не дозволуваат
http://data-recovery-software-review.toptenreviews.com/

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
zdravo na site. dali znar nekoj programa koja moze da ja skrie ip adresata, no mi treba nekoja saglam zasto do sega site shto gi imav simnato mi pokazuvaa error. fala mnogu, pozdrav.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Некој да не му текнува како се вика програмата што конверитра слика, скениран документ во ворд?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој да не му текнува како се вика програмата што конверитра слика, скениран документ во ворд?

ABBY Fine Reader - нема да најдеш подобро од ова.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
ABBY Fine Reader - нема да најдеш подобро од ова.
Па овој и го барав..
ми го имаше кажно одамна еден професор у средно ама никако не ми текнуваше како се вика.
Фала ти многу

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
zdravo na site.ako znae nekoj programa shto moze da otvara razlicni vidovi na failovi. vakva programa mi treba zashto ne sakajci gi izbrishav podatocite no i givrativ. i sega imam failovi pogolemi od 2 giga no ne mozam da gi otvoram i ne znam shtose. vi blagodaram mnogu. pozdrav.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.407
zdravo na site.ako znae nekoj programa shto moze da otvara razlicni vidovi na failovi. vakva programa mi treba zashto ne sakajci gi izbrishav podatocite no i givrativ. i sega imam failovi pogolemi od 2 giga no ne mozam da gi otvoram i ne znam shtose. vi blagodaram mnogu. pozdrav.
Windows media player може да отвара различни видови на фајлови.
Друже, пиши што формат ти е фајлот што неможеш да го отвориш, па да ти предложиме некоја програма :)

Kajgana Shop

На врв Bottom