Memento Mori
Yeah science, bitch!
- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 1.132
- Поени од реакции
- 1.562
Дали постои програма со која можам да вратам избришани слики од пц иако веќе се поминати 4-5 месеци?
Постои. Без разлика колку време поминало, ако имаш правено дефрагмент на дискот или пак си си снимал податоци на истиот диск после бришењето, малку е тешко да ги вратиш, но сепак пробај.Дали постои програма со која можам да вратам избришани слики од пц иако веќе се поминати 4-5 месеци?
zdravo. a moze li i na mene da mi go pratis. fala mnogu. pozdrav.Јас го имам тој програм. Кој сака нека пише ПП.
Пак јас
Дали некој знае како и дали можам некако преку мобилен или лап топ да следам што се случува во објект кој има видео надзор и инернет ?
zdravo na site. dali znar nekoj programa koja moze da ja skrie ip adresata, no mi treba nekoja saglam zasto do sega site shto gi imav simnato mi pokazuvaa error. fala mnogu, pozdrav.
Зависи за што ти треба, ако ти за сурфање и даунлоад пробај го ова.zdravo na site. dali znar nekoj programa koja moze da ja skrie ip adresata, no mi treba nekoja saglam zasto do sega site shto gi imav simnato mi pokazuvaa error. fala mnogu, pozdrav.
OCR Converter... имаш и онлајнНекој да не му текнува како се вика програмата што конверитра слика, скениран документ во ворд?
ТunnelBear.zdravo na site. dali znar nekoj programa koja moze da ja skrie ip adresata, no mi treba nekoja saglam zasto do sega site shto gi imav simnato mi pokazuvaa error. fala mnogu, pozdrav.
Некој да не му текнува како се вика програмата што конверитра слика, скениран документ во ворд?
Па овој и го барав..ABBY Fine Reader - нема да најдеш подобро од ова.
Windows media player може да отвара различни видови на фајлови.zdravo na site.ako znae nekoj programa shto moze da otvara razlicni vidovi na failovi. vakva programa mi treba zashto ne sakajci gi izbrishav podatocite no i givrativ. i sega imam failovi pogolemi od 2 giga no ne mozam da gi otvoram i ne znam shtose. vi blagodaram mnogu. pozdrav.