Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Кога се испитите во јануари и дали ги ставаат ден по ден или се милосрдни па ни оставаат размак неколку денови?? :D

Кога се испитите во јануари и дали ги ставаат ден по ден или се милосрдни па ни оставаат размак неколку денови?? :D

Обично од 10-ти до 20-ти се од еден семестар, а 20-ти до 31-ви од другиот семестар. Зависи, обично оставаат по еден ден измеѓу ама може да ти се погодат и два во ист ден.

Обично од 10-ти до 20-ти се од еден семестар, а 20-ти до 31-ви од другиот семестар. Зависи, обично оставаат по еден ден измеѓу ама може да ти се погодат и два во ист ден.

ДВА ВО ИСТ ДЕН!? i'm fucked. а тие ако не ги положиш после идеш јули или??

Јуни. Ако не ги положиш и тогаш идеш во август/септември. Ако и тогаш не положиш ќе слушаш уште еднаш.

го утна електротехника и планираш до го утниш физика?
(y)
Од досегашното искуство четирите испити најверојатно ќе бидат на 18; 20; 22; 24 јануари.
Математика па Физика па ОЕТ па Програмирање.

го утна електротехника и планираш до го утниш физика?
(y)
Од досегашното искуство четирите испити најверојатно ќе бидат на 18; 20; 22; 24 јануари.
Математика па Физика па ОЕТ па Програмирање.

ги утнав и електротехника и физика а можно е програмирање, али не се одкажувам!!! хахахах сватив сеа како и што треба да се учи, па идеме јако во јануари :D

ги утнав и електротехника и физика а можно е програмирање, али не се одкажувам!!! хахахах сватив сеа како и што треба да се учи, па идеме јако во јануари :D

that`s the spirit (y).

Некој има знаење како Тентов оценува задачи Програмирање и Алгоритми? дали за глупости крати бодови и сл..
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 12:45 ---

Професор по математика, а да не е Лидија?? :)

Некој што држи приватини часови математика? :)

Некој има знаење како Тентов оценува задачи Програмирање и Алгоритми? дали за глупости крати бодови и сл..
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 12:45 ---

Тото дава оценки во зависност од неговото расположение

Дечки ве молам некој да ми ја реши задачава и да ми објасни како се решава итно е за утре ми треба полагам !!

1. Да се пресмета плоштината на триаголник ABC ако неговите темиња се со координати А(-3,2,5), B (6,-7,0), C(-7,0.5) ФАЛА ОДНАПРЕД !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom