Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.650
- Поени од реакции
- 59.615
Еве и една тема за емотивци како мене и Никола Којо. Значи, темата е за сцени во кои некој лик умира а вие сте пуштиле официјално солза или две, а неофицијално сте потрошиле три пакетчиња палома или пешкирот жива вода. Значи филмски сцени кои онака ве раздрмале емотивно како папагалот да ви умрел или Јувентус пак да ве бутнал на спортска.
Темава како таква ќе врие од спојлери, ако не сакате да знаете кој умрел и како, прескокнете ја. Се разбира имајте малку ум во глава и не постирајте тазе филмови. Исто така, ако ви прави мерак отворете си иста тема за серии, не напињајте со: „знам дека не е филм ама Чарли кога умре во ЛОСТ...“ постови.
They fuckin killed Charlie...
Последен апел е за повеќе дискусија а помалку видеа, зошто серверот не ни е послушен.
Дел од ликовите за кои јас сум пуштил солза или две или само сум се изнервирал, не се сеќавам најдобро:
Се сомневам дека некој ќе направи подобра листа од мојава.
Објективно
Темава како таква ќе врие од спојлери, ако не сакате да знаете кој умрел и како, прескокнете ја. Се разбира имајте малку ум во глава и не постирајте тазе филмови. Исто така, ако ви прави мерак отворете си иста тема за серии, не напињајте со: „знам дека не е филм ама Чарли кога умре во ЛОСТ...“ постови.
They fuckin killed Charlie...
Последен апел е за повеќе дискусија а помалку видеа, зошто серверот не ни е послушен.
Дел од ликовите за кои јас сум пуштил солза или две или само сум се изнервирал, не се сеќавам најдобро:
- Рој Бати - Blade Runner (Tears in rain... time to die)
- Хипатија од Александрија - Agora
- Меги Фицџералд - Million Dollar Baby
- Вера - Savior
- Јен Ју - Crouching Tiger, Hidden Dragon
- Терминаторот - The Terminator 2
- Дон Вито Корлеоне - The Godfather part I
- Веља - Lepa Sela Lepo Gore (Бацила је све низ ријеку)
- Патриџ - Equilibrium
- Кинг Конг - King Kong (1976)
- Муфаса - The Lion King
Се сомневам дека некој ќе направи подобра листа од мојава.
Објективно