Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
ФалаЧаоПријатно!!!

484758_10153501794810341_1824820991_n.jpg

Во тимов има неспоредливо поголема хемија и позитивна атмосфера од лани. Дали е тоа заради Коби, Двајт или нешто трето не знам, но многу ми се допаѓа и сакам да остане така. А најверојатно е делумно тргнатиот притисок за успех кој го имаат (немаат) врз себе.

Во тимов има неспоредливо поголема хемија и позитивна атмосфера од лани. Дали е тоа заради Коби, Двајт или нешто трето не знам, но многу ми се допаѓа и сакам да остане така.

Третото
:icon_mrgr:
kaman-sacre.jpg

Нешто ме тера да мислам дека кога ќе се врати Коби ќе се умртви оваа брза игра. Сума сумарум на оваа игра фали само еден млад и константен шутер и дефанзивен тренер како асистент на Мајк за да ги потсреди. Вечерва ме изненадија кога Двајт примаше топка најчесто предните играчи од зона 2-3 го полнеа рекетот и не му даваа да одигра тоа што знае. Значи знае и ДАнтони да биде дефанзивец кога сака.

Одлична игра поготово Блејк и џонсон, и пау изигра одбрана паметно во неколку наврати али 15 разлика ги коцкаат за 5 мин... па идат у кој дае кош победник завршница, уште едно големо браво за Блејк вчера покажа дека има муда да игра и да зима шутеви кои ги реализира и боље завршница фан на лејкерс немоеше да посака IN YOUR FACE BABE !!!:vozbud:

Иначе на Бркот капа му симињам за акциите после тајм аут. Секогаш вадел добри сетови на акции, и во Феникс и во Њу Јорк и еве и сега во Лејкерс. Гледајте како само му исчистија простор на Блејк двајца играчи на Лејкерс. :cuc:Кога се во прашање акцииве после тајм аут, Бркот го ставам во кош со Попович и Риверс.

Сума сумарум на оваа игра фали само еден млад и константен шутер и дефанзивен тренер како асистент на Мајк за да ги потсреди. Вечерва ме изненадија кога Двајт примаше топка најчесто предните играчи од зона 2-3 го полнеа рекетот и не му даваа да одигра тоа што знае. Значи знае и ДАнтони да биде дефанзивец кога сака.
Колку би сакал да си во право.

Но не си. :)
Одбраната на тимов е попорозна од швајцарско сирење. Моментален рејтинг на одбраната ни е 26то место (па сега ти израчунај колку тимови имаат полоша одбрана од ЛАЛ). Коби кога ќе се врати, одбраната нема да се подобри... момакот сеуште може да изигра солидна одбрана, но не може и одбрана и напад да биде супер, на оваа возраст. Ова се кажано без никакво знаење како последиците од повредата ќе се одразат на неговата игра.

Она што ни останува се сеирите против тимови како Хјустон, против комшиите, (а зошто не и Бостонџии, нив секогаш ми е кеиф кога ги тепаме)... спуштете ги очекувањата од сезонава и... Уживајте! :D

Бркот е се ама добар дефанзивен тренер не. Неговата филизофија е клавајте појке кошој од противниците. Што мислите зошто зема играчи ко Јанг, Весли Џонсон и слично?? Па ради таа негова филизофија, трчи напред и рогај тројки. Таа филозофија ебено му успеваше у Феникс, затоа што имаше идеален тим за тоа. Неш- совршенство од плеј, Барбоса-најбрзиот играч во лигата тогаш, Стадемаер-класична 4ка ама кај Бркот играше 5ка и одлично трчаше контри, Мерион- и он страшен атлета, и да не го заборавам Раџа Бел-најголемиот вошкар на сите времиња. Така да тогаш тимот ептен му беше скоцкан за таа негова run&gun кошарка.

Таман си е сезонава бе, си гледаш лабаво кошарка, знаеш дека не можат ништо повеќе да направат и доаѓаат овакви утакмици кога реметењето е добредојдено. Ќе биде весела сезонава.

Абе не го сакам Бркот ич (како за тренер на Лејкерси), ама да бидеме искрени и ростеров е ужасен за играње одбрана (што делумно е и кривица на Бркот). Но пак во одбрана на Бркот, и раководството е насочено кон танкирање сезонава.
Нека си одработи Бркот сезонава, и би било убаво да го заменат потоа. Ако не, ќе го истрпиме и следната сезона а потоа мислам дека ни Џим Бас нема да биде доволно ретардиран да му го продолжи договорот... или па којзнае , Џим Бас е прилично (ретардиран) способен за тоа.
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 13:28 ---
NBA 07 11 2013 RS Lakers@Rockets H264 MKV 50fps AAC 720p

Ајмо свежа утакмица во HD, и повење сидинг давајте!!! ;)
187313367.jpg.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom