Poz na site imam eden problem za koj sto mi treba pomos
Epa vaka se zapocna pred nekoi dve nedeli koga se zafrkavaf so decko mi pa na fb staiv status slobodna, togas pocnaa problemite.
Mojot bivsi so koj imaf dugacka vrska i raskinati sne poveke od dve godini pocna da mi gi lajkuva site statusi sliki pesni ama bas seso ke staam Poslem nekolku dena mi pisal poraka kako toa mnogu ubavo ni bilo kako toa niedna ne mozela mene da me zameni,deka sega e so nekoja no deka ne bilo toa toa i deka ne moze da se sporedi so ona so bilo pomegu nas.
Jas ne znaev so da mu odgovoram a i uste ne znam ni so da mu kazam.
So nego pominav dolgo vreme, da malce mi padna krivo za toa so mi kaza deka imal nekoja,so nego si pominuvavne ubavo na posetokot, ama posle nekoe vreme pocna da se odnesuva kako kreten da me obvinuva deka sum praela vaka deka sum mu praela onaka,vakva sum bila takva sum bila, pekol ni stana vrskata sto poradi drugi i toa sto toj slusase drugi so im praele nif devojkite poveke bese poradi samite nas.
Sega pocnuvam da se odalecuvam od segasniov decko super ni e zaedno coekot e se naj naj, ubavo mi e so nego ne mislam na niso drugo koga sum so nego,prekrasna licnost i ne sakam da go izgubam ama jas pocnuvam da se gubam i da se navrakam kon minatoto da se odalecuvam od nego.
Neznam so da praam i Ne sakam pak niz istoto da pominuvam.