Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

N

Nessa Alcarin

Гостин
Мислам дека во сите теретани и фитнес клубови можеш да најдеш такви кондоми,види распрашај се.
Добро зошто си лош? Не може сите да се надарени како тебе! Мастеро не го слушај, те трола. Побарај лајфстајл како што ти кажав. Мора да има низ аптеките.

Член од
31 октомври 2013
Мислења
49
Поени од реакции
47
Најлесна ситуација. На бившиот му велиш ок ајде повторно да се гледаме, ама овај пат да се потрудиш ептем. И тој ќе се труди некое време, ќе ќупува подароци ке те тинтра. На сегашниот не му велиш ништо ама кај и да е ќе дознае. Е кога ќе дознае сегашнио му велиш епа потруди се повеќе ако сакаш да сме заедно. Ама нема лут ќе е па некое време нема да ти прави муабет па ајде можедби одново нешто ова она ќе се компликува. И кога ќе ти згосади шутни ги и двајцата и најди си некој што ти е по мерак.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Најлесна ситуација. На бившиот му велиш ок ајде повторно да се гледаме, ама овај пат да се потрудиш ептем. И тој ќе се труди некое време, ќе ќупува подароци ке те тинтра. На сегашниот не му велиш ништо ама кај и да е ќе дознае. Е кога ќе дознае сегашнио му велиш епа потруди се повеќе ако сакаш да сме заедно. Ама нема лут ќе е па некое време нема да ти прави муабет па ајде можедби одново нешто ова она ќе се компликува. И кога ќе ти згосади шутни ги и двајцата и најди си некој што ти е по мерак.
Гледаш супер идеја,ако се работи за тинејџери или недозреани малоумни телетабиси кој би уценувале на таков начин и би правеле такви ретардирани работи.
Колку годинки имаш бе срцуленце ?

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
Па п*чка сум ете што да се прави
Ииииииииии :eek: Како бе пичка? Ти маж си или што? Зошто не се поставиш дека вредиш повеќе од неа? И се плашел...ц ц ц... Да не те гризне случајно? :D Шала на страна, ако не пробаш, никогаш нема да знаеш дали би имал нешто со некоја. Не им се плаши, едноставно биди си свој...дури и да не знаеш како да се однесуваш, зборуваш и сл...подобро прави глупости и учи од нив, отколку да седиш на страна и да гледаш како ти поминува животот без врска ;)
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 21:28 ---
А ти така им правиш? :cautious:
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 21:30 ---
Каде можам да најдам кондоми со помала широчина (обем) од стандардните?
Ова не е љубовен проблем...повеќе е технички :ROFLMAO:

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Poz na site imam eden problem za koj sto mi treba pomos
Epa vaka se zapocna pred nekoi dve nedeli koga se zafrkavaf so decko mi pa na fb staiv status slobodna, togas pocnaa problemite.
Mojot bivsi so koj imaf dugacka vrska i raskinati sne poveke od dve godini pocna da mi gi lajkuva site statusi sliki pesni ama bas seso ke staam Poslem nekolku dena mi pisal poraka kako toa mnogu ubavo ni bilo kako toa niedna ne mozela mene da me zameni,deka sega e so nekoja no deka ne bilo toa toa i deka ne moze da se sporedi so ona so bilo pomegu nas.
Jas ne znaev so da mu odgovoram a i uste ne znam ni so da mu kazam.
So nego pominav dolgo vreme, da malce mi padna krivo za toa so mi kaza deka imal nekoja,so nego si pominuvavne ubavo na posetokot, ama posle nekoe vreme pocna da se odnesuva kako kreten da me obvinuva deka sum praela vaka deka sum mu praela onaka,vakva sum bila takva sum bila, pekol ni stana vrskata sto poradi drugi i toa sto toj slusase drugi so im praele nif devojkite poveke bese poradi samite nas.
Sega pocnuvam da se odalecuvam od segasniov decko super ni e zaedno coekot e se naj naj, ubavo mi e so nego ne mislam na niso drugo koga sum so nego,prekrasna licnost i ne sakam da go izgubam ama jas pocnuvam da se gubam i da se navrakam kon minatoto da se odalecuvam od nego.
Neznam so da praam i Ne sakam pak niz istoto da pominuvam.
Немој среќо не си го прај тоа.
Филмчињата од типот на што би било кога би било можеше вака да биде наместо онака, требаше вака да направам а не така, тие клипови не носат ништо убаво.
Не попусто се бивши .
-И да се смириш кога тогаш повторно истото ќе те снајде нема голема разлика освен што вториот пат е многу полошо.
Верувај на паталец, јас на сопствената кожа го имам осетено тоа.

Член од
31 октомври 2013
Мислења
49
Поени од реакции
47
Гледаш супер идеја,ако се работи за тинејџери или недозреани малоумни телетабиси кој би уценувале на таков начин и би правеле такви ретардирани работи.
Колку годинки имаш бе срцуленце ?
Досега тројка требаше да имаат направено, ама кој не знае да се дупи ќе си пати.
А годинки имам доволно да можам и мајка да ти бидам.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Досега тројка требаше да имаат направено, ама кој не знае да се дупи ќе си пати.
А годинки имам доволно да можам и мајка да ти бидам.
Ах во тој случај прости ми те молам, ти не си била идна спонзоруша ти веќе си или старлета како и да ве нарекуваат и се нарекувате деновиве.

Член од
31 октомври 2013
Мислења
49
Поени од реакции
47
Ах во тој случај прости ми те молам, ти не си била идна спонзоруша ти веќе си или старлета како и да ве нарекуваат и се нарекувате деновиве.
Не се извинувај бе нема причина, биди прав маж и покани ме на една лута ракија со грав.
Од искуство ќе речам само тие што се прават петли најлесно е да ги скротиш, како стануваат срамежливи, абе мушички.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не се извинувај бе нема причина, биди прав маж и покани ме на една лута ракија со грав.
Од искуство ќе речам само тие што се прават петли најлесно е да ги скротиш, како стануваат срамежливи, абе мушички.
Не пијам со секого и не канам секого на грав, неам пари јас за поклони.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не бе само не ме привлекуваат стари кокошки плус и не ми се даваат пари за нешо шо бесплатно го добивам, е сега ако си добро одржаана кокошка и ситуирана со тро појќе житце додај ме на фб пиши dobro poznat нема шанси да ме утнеш, али само под услов цицките д не ти се паднати под папок ако е така заеби ич не ни барај.
ПС не сакам ни искубани и ПЕДЕРИ СТОП.

Член од
14 октомври 2013
Мислења
14
Поени од реакции
0
Potocno ne mi treba pomos na mene ama sakam da mu pomognam na mojot decko !
Mnogu e ljubomoren, pocesto se karame za raboti sto vo nih spaga i ljubomora. Toa mi smeta i nemu isto mu smeta ama sekogas mi kazuva deka e takov i ako ne mu se dopagjam nema sto da sum uste so nego ama posle toa odma mi kazuva deka se plasi da ne raskineme. Me plasi toa i mene. Be molam nekako pomognete mi sto da pravam da ja namali ljubomarata. Sakam da ostaneme zaedno ama vaka so ljubomorata ne mozam pagam vo dilemi i mnogu mi e tesko !
FALA ODNAPRED.

Член од
14 октомври 2013
Мислења
14
Поени од реакции
0
Mnogu e ljubomoren, pocesto se karame za raboti sto vo nih spaga i ljubomora. Toa mi smeta i nemu isto mu smeta ama sekogas mi kazuva deka e takov i ako ne mu se dopagjam nema sto da sum uste so nego ama posle toa odma mi kazuva deka se plasi da ne raskineme. Me plasi toa i mene. Be molam nekako pomognete mi sto da pravam da ja namali ljubomarata. Sakam da ostaneme zaedno ama vaka so ljubomorata ne mozam pagam vo dilemi i mnogu mi e tesko !
FALA ODNAPRED.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
FALA ODNAPRED.

Веројатноста е дека повеќето ќе ти дадат совет да разговараш искрено со типот, да му објасниш што точно ти смета и на кој начин тоа те повредува. Нешто во смисла на комуникацијата е битна, искреноста е такоџе битна, па види како можеш да го разбереш и слични ср*ња.

По мене, треба да му раскинеш и тоа одма. Тип кој е љубоморен е тип кој е секогаш љубоморен. Нема да се смени, ич па нема да се смени за твоја љубов, пошто и љубомората не е за тебе и кон тебе, него си е лично негова - негов проблем и негова несигурност. Што и да направиш за да му удоволиш, нема да биде доста и секогаш ќе има нова ситуација за која ќе треба да се тресеш и објаснуваш. Ова ваши за сите љубоморни личности, без ралика на полот.

Така да, раскини му. Побрзо.

Kajgana Shop

На врв Bottom