Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Обрати се до еврејската заедница во Македонија, мож‘ ќе Ти помогнат...
не останаа многу... христијаните ги убија речиси сите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обрати се до еврејската заедница во Македонија, мож‘ ќе Ти помогнат...
Meне ми делува на оние испосниците наркомани....
е сеа се гледа кој има наркоманска слика цор би увидел на тоа
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 22:43 ---
еве ти неколку стихови кои го опишуваат твоиот карактер а се напишани 500 години може и повеќе неме фачај за збор пред воопшто да постоиш види како исус предвидел дека ќе има некои слични на тебе
ОСЛАНИЕ НА АПОСТОЛ ЈУДА
!
Болд: Интересна работа, до сега мислев дека живееме во 21 век... а тоа да сме ти биле 6-7 век...еве ти неколку стихови кои го опишуваат твоиот карактер а се напишани 500 години може и повеќе неме фачај за збор пред воопшто да постоиш види како исус предвидел дека ќе има некои слични на тебе
а ова е за сите кои се противат на светото писмо кое ние дадено од бог
Не, ова не личи ич на мене, јас сум паметен, секси, елоквентен, начитан, бистар, духовит, вреден, лепо васпитан, неодолив, ентелигентен. Такво нешо најди низ посланијата ако имаш.
Инако да се осудува некој без да се знае е одлика на христијаните, се што не е по нивен терк - одма го осудуваат. Пред неколку векови палеа, убиваа ставаа на маки затвораа измачуваа, е сега кога народот се ослободи од црковниот терор и диктатура од кога почна да сфаќа дека “бог“ е само изговор за злато, земјишта бизниси и скапи коли, црквите зврјат полупразни во неделните миси а верата е ради обичаи и традиции а не ради то што навистина некој верува во невидлив човек на небото кој праќа души во пеколот ако не веруваат во него. Верата стана помодарство, ете сега имаме Халовин место задушница, имаме Валентајн место Трипун, најомилени празници на народот се оние каде може да се опива и јаде во неработни денови.
Се кладам во што сакаш дека немаш појма кој се тројцата болдирани и што направиле...а ова е за сите кои се противат на светото писмо кое ние дадено од бог 10А овие пак хулат на она, што не го знаат; а она што го знаат по природа како неразумните животни, во тоа пропаѓаат.
11 Тешко ним, зашто тргнаа по Каиновиот пат, и за печалба паднаа во Валаамовата заблуда и загинаа во Коре[ј]евата буна.
12 Тие се подводни скали на вашите трпези на љубовта, кои се гостат со вас без страв, пасејќи се себеси; безводни облаци носени од ветровите, есенски неплодни дрва, двапати умрени и откорнати;
Паааа ги имат уште едно 200 комада, доста се...
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 22:52 ---
hristov svedok,
Како Бог ни‘ го дал Светото Писмо? На кој начин, појасни...
А каде господ нешто рекол против дрогите? каде ги спомнал или забранил? Kаде е проколнат кокеинот или марихуаната, хероин, ЛСД...
овие стихови секој сто ќе ги види сигурен сум дека ќе се согласи дека го описуват твојот карактер 18зашто ви кажаа: „Во последно време ќе се јават потсмевнувачи, кои ќе живеат според своите безбожни страсти.”
19 Тоа се оние што се одделуваат, телесни расположени луѓе - кои немаат Дух.
20 А вие, возљубени, изградувајте се себеси врз вашата пресвета вера, и молете се во Светиот Дух,
Се кладам во што сакаш дека немаш појма кој се тројцата болдирани и што направиле...
Со дечјо срце верувај во Живиот БОГ и сигурно ќе го вкусиш ослободувањето од робството на темнината!
Само толку?...![]()
Ако тебе ти е јасно, мене не ми е јасно... (т.е. и мене ми е, ама да рецеме дека не ми е). Во ова писмо се споменати верни слуги од минатото коисто оставиле силен впецаток дури до првиот век и се казани за пример. Јас те прасувам дали знаеш кој се тие тројца спомнати и што направиле за да бидат земени за пример?писмото јасно писува сто сака да казе а ние сеа ако земеме да го десифрираме како нас ние арно ќе направиме уште сто религии