Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
За оваа дешавка има во книгата на ген.Панде, ама ме мрзи сега да барам и да ви скенирам... Колку е тоа веродостојно, не знам, ама пишува во книгата. Список со 30тина американци.
Сликај на добро светло без блиц доволное.

дали знаете на која едициа овој човек припаѓа? Обична Полиција или ПЕП? Или па друга
matejcetuesdayip370n5uhj.jpg

Премлад си за да знаш многу работи, верувам дека некој ти кажува по нешто, али верувај никој нема блага веза кој и што точно биле таму.Нашиве не се ни доближале до нив ни блиску ни да убијат некого, се тоа се сега митови и приказни.
Да појаснам зборам за платениците во Арачиново!
Појма си немаш ама стварно блага веза немаш нашите волци во арачиново убија 4 зелени беретки.Имаш и докази за тоа ама неможам со тебе да се расправам барај си сам.Ти кажав страшо глигоров има на видео како зборува за ова и плус во книгата сведоштва 2001 има подетално објаснето за тоа.
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 14:16 ---
За оваа дешавка има во книгата на ген.Панде, ама ме мрзи сега да барам и да ви скенирам... Колку е тоа веродостојно, не знам, ама пишува во книгата. Список со 30тина американци.
Епа јас шо трици јадам цело време.Волците се гордеат со тоа дека во арачиново убија американски платеници т.е. зелени беретки :sneaky:
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 14:36 ---
дали знаете на која едициа овој човек припаѓа? Обична Полиција или ПЕП? Или па друга
Прегледај го приврзокот 75896
ПЕП.

Појма си немаш ама стварно блага веза немаш нашите волци во арачиново убија 4 зелени беретки.Имаш и докази за тоа ама неможам со тебе да се расправам барај си сам.Ти кажав страшо глигоров има на видео како зборува за ова и плус во книгата сведоштва 2001 има подетално објаснето за тоа.
Дај да го видам клипот, и кај во книгата пишува, ја имам дома никаде не пишува за листа со припадници на зелени баретки!

Дај да го видам клипот, и кај во книгата пишува, ја имам дома никаде не пишува за листа со припадници на зелени баретки!
Немам време на тебе да ти барам затоа и ти реков барај си сам,пишува убаво само го нема списокот дадено и имињата на припадниците.

Сликај на добро светло без блиц доволное.

Чичко Зоки, пиши ми пп за книгава нешо.

scann203.jpg

dxhz.jpg

2v1x.jpg

5z46.jpg

Чичко Зоки, пиши ми пп за книгава нешо.

scann203.jpg

dxhz.jpg

2v1x.jpg

5z46.jpg
Брат браво те чекавме.Елсе сега ова ти е доволно нели и престани да зборуваш.Плус овде кажува дека и 4 биле и ранети мило ми е.БРАВО ВОЛЦИИИИ ГОРДОСТ НАША НАЈДОБРИ. :cuc: :vozbud:

Брат браво те чекавме.Елсе сега ова ти е доволно нели и престани да зборуваш.Плус овде кажува дека и 4 биле и ранети мило ми е.БРАВО ВОЛЦИИИИ ГОРДОСТ НАША НАЈДОБРИ. :cuc: :vozbud:

И кај пишува дека биле Зелени Баретки или Легионери? Башка ми даваш информација од книга, која што никаде не е потврдена за веродостојна, можеби се само измишљотини!
Момаци на лугето дај им да слушаат само тоа што сакат да го чијат - стар но добар трик, оваа книга како и многуте документарци во врска со Конфликтот 2001 ти е само перење мозок и чистење на раце на тие што ја предизвикаа војната, ако ме разбритате секако!

Неможам на тебе да си го трошам времето за расправање и да ти докажувам.Така да прај си шо сакаш.
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 15:26 ---
А шо ќе кажеш за другиот документ испратен од кфор до мо.А ????

Неможам на тебе да си го трошам времето за расправање и да ти докажувам.Така да прај си шо сакаш.
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 15:26 ---
А шо ќе кажеш за другиот документ испратен од кфор до мо.А ????
Што да ти кажам ни таму не пишува дека биле Зелени баретки или Легионери, читај ја што напишав во првичниот пост!

Што да ти кажам ни таму не пишува дека биле Зелени баретки или Легионери, читај ја што напишав во првичниот пост!
А мора ли да кажува дека се беретки или легионери доволно е дека биле платеници а за да бидеш платеник убиец треба предходно да си бил во некој специјална единица.ЕКС БЕРЕТКИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom