Скопје доби барокна дискотека

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
На ја видел темава Сунѓерот иначе одма ќе напишеше:
Зошто не ви се свиѓа? Мене ми е баш супер, ни требаше вакво нешто :)

:facepalm:

Гратиси ќе испорачуваат во плик и правац на домашна адреса.

Да не заборавам со Macedonian handwriting.ttf ќе пишуваат. Пошо не е доволно кич самото по себе. :D
Со античка македонска азбука ќе ги пишуваат поканите и барокен печат. :icon_mrgr:

Следен чекор: Вработување диригенти

Ич не сум сигурен, ама некој ми потспомна дека 69 ка ја зеле овие од Колосеум, и као демек, во Колосеум само концерти, а ваму диско (или бал во случајов).
Значи не ме држете за збор.

Е сеа нешто поврзано со ова...
Инспириран а можеби и малку љубоморен на новонастанатиот фејзбук однос помеѓу оваа старлетава Катерина Стојановска и Мерлин Монро, Луј XVI реши да ми се обрати баш мене. Е сеа нема да ги наведувам причинете зошо и како пошо и не е многу битно, ама највероватно зато шо ми ги има видено сликите и изглеа сака да се запознае со мене, да преминам на главново, почитуваниот разбрал за овој нов локал и ме потпраша нешо, знаеш, шо како, каде е, шо е, како е, се интересира типов, го фатило носталгија и сакал да посети нешто добро како ова, олд скул бил типацоФ, а пошо во Франција не можел да најди нешо вакво решил да фати чартер.
Така да нека се спрема Грујо, имаме значаен гостин деновиве, а потспомна и некои инвестиции, можеби ќе фрли нешо чоекот.
Поздрав! :)

На секои купени 4 влезници гратис луксузна кочија. Ќе има и фотографирање, а портретите подигнете ги на вечер-барок.цом.мк
За сите трети братучетки гратис пијачка.

p.s. Карнери задолжително!

Дискотека .... Државата е крива !!! Знаев .... сигурно Мијалков има нешто вмешано прсти .... и пак стариот филм си го мотате .... вака замислувам :pipi:

Ич не сум сигурен, ама некој ми потспомна дека 69 ка ја зеле овие од Колосеум, и као демек, во Колосеум само концерти, а ваму диско (или бал во случајов).
Значи не ме држете за збор.

Колосеум е aнтика за 69ка :D

На секои купени 4 влезници гратис луксузна кочија. Ќе има и фотографирање, а портретите подигнете ги на вечер-барок.цом.мк
За сите трети братучетки гратис пијачка.

p.s. Карнери задолжително!

А ако сакате да ви набутаме репутација ние од Прилеп можиме да ви пратиме некој да ви се посери во локалчево, и одма ќе рипни посетеноста, пошо ние во Прилеп ова го употребуваме како превентивна мерка знаeш, штом тргни наопаку работава, се намалува посетеноста, одма иди некој/а, се сери во кафичот и оп, другиот ден сардини! :pos::pos::pos:

А ако сакате да ви набутаме репутација ние од Прилеп можиме да ви пратиме некој да ви се посери во локалчево, и одма ќе рипни посетеноста, пошо ние во Прилеп ова го употребуваме како превентивна мерка знаш, штом тргни наопаку работава, се намалува посетеноста, одма иди некој/а, се сери во кафичот и оп, другиот ден сардини! :pos::pos::pos:

леле не го знам муабетов, ај пп :D

А ако сакате да ви набутаме репутација ние од Прилеп можиме да ви пратиме некој да ви се посери во локалчево, и одма ќе рипни посетеноста, пошо ние во Прилеп ова го употребуваме како превентивна мерка знаш, штом тргни наопаку работава, се намалува посетеноста, одма иди некој/а, се сери во кафичот и оп, другиот ден сардини! :pos::pos::pos:

Имаше и кај нас порано такви појави, какање на подиум во "најелитните" ванаби дискотеки од страна на надувани албо џанаци од Комуна Чаирит . :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom