Помош: Барам еден филм!

Член од
16 декември 2012
Мислења
98
Поени од реакции
12
Група студенти (мислам дека студенти беа) правеа журка во куќа во шума, двајца од нив во шумата здогледаа црвена светлина, а кога се доближија еден од нив беше заробен од вонземјани кои правеа експерименти со него, па по извесно време беше повторно вратен на земјата, но веќе полуден.

Ајде јунаци, како се викаше филмот... :)
kolegi drvosecaci i drugari odkoa se vrajkaa od seca go zdogledaa toa

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.587
Поени од реакции
59.349
Филмов е постар, на МРТ го даваа порано мислам.

Типот бегаше од некои луѓе, па се преправи во жена, наставничка во некое школо. Некако се зближи со учениците, посебно со една девојка, и мислам дека имаше многу делови каде што девојкиве во школото играа хокеј на трева. Костумот во кој се преправаше беше црвен, бар така ми останало во сеќавање. :D
Значи комедија е филмов, не ми текнува на името на некој актер, значи нема познати во него.
http://www.imdb.com/title/tt0145915/

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Македонска серија, нешто налик Заведени (3-4 епизоди) би требало да има. Низ глава ми поминуваат 2-3 сцени само, како во подрум еден- фотографии на некои луѓе на сите страни, па нешо ќе експлодира (џип) мислам беше.. и дешавка од некоја епизода, на лов идат, и едниот дознава дека тој со нив што е уствари идел и со жена му и со ќерка му. ?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.256
Македонска серија, нешто налик Заведени (3-4 епизоди) би требало да има. Низ глава ми поминуваат 2-3 сцени само, како во подрум еден- фотографии на некои луѓе на сите страни, па нешо ќе експлодира (џип) мислам беше.. и дешавка од некоја епизода, на лов идат, и едниот дознава дека тој со нив што е уствари идел и со жена му и со ќерка му. ?
Знам на кој мислиш, би требало да е овој, ама нема многу информации на интернет за филмов. Единствено ако го начекаш на BTR телевизија, таму го пуштаат одвреме-навреме

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Батка... абе барам еден филм... :D

Не, серија е. Ја видов случајно темава па ми текна. А глеам нема за серии ваква тема, ваљда и тука бива да се пише. Серијава ја даваа ептен ко мал коа бев пред може добри 14 години, на МТВ стално чекав да ја даваат. Појма неам ни дали беше стварно толку интересна, али битно си ја гледав, па да видам. Нешто како драма-трилер е, у нормално време се дешава, не минато или футуристично. Има повеќе типци и типки како главни ликови, нешто дали беа отидени негде, стварно не ми текнува, битно нешто како околу 20-годишни луѓе собрани како друштво. Двајца од ликовите знам дека се викаа Шон и Пол (ко Шон Пол раперот :D). Па имаше некое убиство, еден од ликовите ќе испаднеше дека има брат или брат близнак што ќе биде убиецот. Ептен кратки сцени вака ми доаѓаат на памет, друго речиси ништо не памтам. Ако некој случајно има сознание нека врати на мојов катастрофален опис, можеби најлош досега :)

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Филмот што го барам е кинески, се сеќавам само дека главниот лик требаше да исполни 10 (не сум 100% сигурен дали беа толку) задачи за да освои голема сума на пари (и не сум 100% дали беше за пари), се сеќавам на 2 задачи, во едната требаше да изеде :гомце:, а во другата поставувајки жица за сушење алишта (не знаеше дека жицата минува над патот) им летнаа главите на група моторџии.
+ во последната задача мислам требаше татко му да го убие, ама не сум и за тоа сигурен.

O

Orion.

Гостин
Батка... абе барам еден филм... :D

Не, серија е. Ја видов случајно темава па ми текна. А глеам нема за серии ваква тема, ваљда и тука бива да се пише. Серијава ја даваа ептен ко мал коа бев пред може добри 14 години, на МТВ стално чекав да ја даваат. Појма неам ни дали беше стварно толку интересна, али битно си ја гледав, па да видам. Нешто како драма-трилер е, у нормално време се дешава, не минато или футуристично. Има повеќе типци и типки како главни ликови, нешто дали беа отидени негде, стварно не ми текнува, битно нешто како околу 20-годишни луѓе собрани како друштво. Двајца од ликовите знам дека се викаа Шон и Пол (ко Шон Пол раперот :D). Па имаше некое убиство, еден од ликовите ќе испаднеше дека има брат или брат близнак што ќе биде убиецот. Ептен кратки сцени вака ми доаѓаат на памет, друго речиси ништо не памтам. Ако некој случајно има сознание нека врати на мојов катастрофален опис, можеби најлош досега :)
http://www.imdb.com/title/tt0118484/

Можеби

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Филмот е со Dennis Quaid. Преку радиостаница се поврзува со минатото. Постар филм е.

Член од
12 декември 2012
Мислења
320
Поени од реакции
2.025
Филмот што го барам е кинески, се сеќавам само дека главниот лик требаше да исполни 10 (не сум 100% сигурен дали беа толку) задачи за да освои голема сума на пари (и не сум 100% дали беше за пари), се сеќавам на 2 задачи, во едната требаше да изеде :гомце:, а во другата поставувајки жица за сушење алишта (не знаеше дека жицата минува над патот) им летнаа главите на група моторџии.
+ во последната задача мислам требаше татко му да го убие, ама не сум и за тоа сигурен.
13: Game of Death (2006)

Kajgana Shop

На врв Bottom