Фан клуб - РК Вардар

Е да бе, и шаховскиот клуб на Вардар ако стане јак ќе идеме и за него да навиваме :pos:
По мене несериозно би било да се отиде под транспарент на Комити да се навива и на ЖРК, макар и у финале да играат. Причини има милион.

Ама не разбираат по кој кодекси се водат навивачките групи и дека не е тоа како што го мислат они тоа у сабота или недела идеш во Борис Трајковски и го гледаш Металург и викаш 2 пати излези момче и толку. Овдека се спремаат кореографии се собира бројка на навивачи и крајно бодриме веќе 2 клуба РК и ФК трет клуб ќе биде голем предизвик зошто не сме ние неозбилни да одиме само на утакмици за пластични...
И јас сакам да испадне убава приказна од ЖРК и Комити ама кога ќе ги гледаш работите од повисок ред (зошто навивачка група е систем од повисок ред отколку обичното идење на уткамица колку само да гледаш а они така го замислуваат тоа) не е така едноставно и потребно е време...

И ти малоумен си или што е рабоава? Си прочитал некој муабет дека истите работи име/дрес би ги променил на РК Вардар? Да ви ебам тоа затупавените со мубаетите позиција опозиција цела држава ве направија Васко Ефтов
:facepalm::eek::eek::eek:

no comment , bezobrazluk

И ти малоумен си или што е рабоава? Си прочитал некој муабет дека истите работи име/дрес би ги променил на РК Вардар? Да ви ебам тоа затупавените со мубаетите позиција опозиција цела држава ве направија Васко Ефтов

Ти сакаш изгледа и тебе у потпис да те имаме :pos:

Се вративте кога клубот колку толку почна со подобрување на играта во СЕХА лига, па после се влезе на Ф4 во истата, па финале со Металург во домашно првенство и тн. Си знаете и сами.

Не е работата за пецкање, сеа тебе што те боли вистината не сме ние криви од страна што се јавуваме.
Па русинот првично вложува и главна цел му е/беше женската екипа на Вардар, отколку машката, и нормално дека ќе гледа да направи резултат со истата, каде очигледно е дека со помалце вложувања се стигнува до тоа, отколку со машкиот тим. Вардар го зема кога виде дека се пласира во ЛШ, и најверојатно се воодушеви од тоа каква атмосфера прават Комитите. А со тој сопственик што го имаше Вардар, не знам колку квалитетни имиња ќе донесеше за да биде конкурентен во ЛШ и да вади реми со гиганти како Барса/ПСЖ

Не би да навлегувал повеќе во тоа, да не испадне пецкаме, ќе видиме како ќе се одвиваат работите низ сезоната. Само не треба многу силење дека нема да навивате за тој тим, дали оваа или наредната година, збор како збор, ќе се погази.
Значи Комити како Комити во 2011-12 не навиваа за РК Вардар. Имаше дечки од Комбат кои идеа на утакмици на РК и на КК беше добро тоа за Комити зошто имаше дечиња кои идеа и се интегрираа во групата како Комити понатака е сега имаше и поискусни кои пружаа поддршка за Вардар ама како Комити ниту еднаш. Следната година од сам почеток РК добиваше поддршка уште од третото коло од ЕХФ кога игравме со романците.

Нема која вистина да ме боли бе до сега не сме иделе на женски ракомет на ЖРК во минатото се идеше на Кометал ама уште се живееше во тој филмот клуб-држава. Незнам што би ме болело за ситуацијата...

Пак ти викам ја знам хронологијава на настаниве ама незнам која ти е поентава што ми го повторуваш ова. Ај претпоставка... ЖРК приореитетн проект на русинот и ние треба да се залетаме да идеме на женски ркаомет? РК спореден проект на русинот и ние да го баталиме...не сфаќам стварно зошто ми го повторуваш истото. И пошто не знаеш Самсоненко не беше единствената опција за спонзор на РК а за имињата ич да не ви чуе јас верував дека Вујо ќе ја наредеше пак да бидеме тврд орев. Ма да да бидеме реални константост во Вардар немаше да видиме, ете за тоа е заслужен Самсоненко.

Јас ти кажав и претходно оваа сезона несериозно ќе биде да се појавиме понатака не се знае и нигде не отфрлив појавување на ЖРК и нигде не дадов оценка за период подолг од една година. Тоа ти само си планираш да фаќаш за збор ама лоши ти се прецепциите. И еве како доказ дека е така ако се фаќаш памти дека кога ќе се реши за идење на ЖРК истите што дуваа к.р зошто не сме иделе на ЖРК ќе ни го тупнат на глава Кометал и ќе ни објаснуваат дека ние сме на трибина само зашто Вардар е успешен.

И еве како доказ дека е така ако се фаќаш памти дека кога ќе се реши за идење на ЖРК истите што дуваа к.р зошто не сме иделе на ЖРК ќе ни го тупнат на глава Кометал и ќе ни објаснуваат дека ние сме на трибина само зашто Вардар е успешен.

Врв :pos::pos:

Господе ако вие имате појма што пишувате хахахха. Девојките побараа поголема поддршка , оди таму поддржувај ги , не мора да носиш натпис Комити , какви членови имало :pos:.

Врв :pos::pos:

Господе ако вие имате појма што пишувате хахахха. Девојките побараа поголема поддршка , оди таму поддржувај ги , не мора да носиш натпис Комити , какви членови имало :pos:.

Ти сакаш изгледа и тебе у потпис да те имаме :pos:

Е ај сега не бев у право? :D

Е ај сега не бев у право? :D

Бидејќи си од фан клуб Милан и ја знам историјата со Бонера , ќе ти објаснам попластично. Јас не сум ваша опозиција и навивач на Металург , а глупостите што ги истреска слатко се насмеав , не те пријавувам , и така не вреди некој да го носи името твое во потпис .:D

Бидејќи си од фан клуб Милан и ја знам историјата со Бонера , ќе ти објаснам попластично. Јас не сум ваша опозиција и навивач на Металург , а глупостите што ги истреска слатко се насмеав , не те пријавувам , и така не вреди некој да го носи името твое во потпис .:D

Друже у право е за тоа што го има пишано, иако у неколку постови. Не е само да се отиде да се навива. Треба време, пари луѓе. И многу поорганизирана навивачка група од Комити не би издржала такво темпо. Знаеш ли ти што значи по 3-4 натпревари неделно да се навива ?

А со ова болдот си ме изнасмеал :pos::pos: (y)

Па и нема што да ме пријавуваш имаше модератор на темава додека се водеше муабетов и можеше да прекине уште на почеток со по неколку избришани постови ама ситуацијава си продолжува а јас ќе ти повторам дека си МАЛОУМЕН.

Mодератор имаше на темата, се водеше дискусија нормална, без никој да навреди, ама очигледно толку ти е нивото на култура.

Можете да продолжете на темата.

Друже у право е за тоа што го има пишано, иако у неколку постови. Не е само да се отиде да се навива. Треба време, пари луѓе. И многу поорганизирана навивачка група од Комити не би издржала такво темпо. Знаеш ли ти што значи по 3-4 натпревари неделно да се навива ?

Се е ок , ова прашање да го поставам ме испровоцира тоа што сите ракометарки без исклучок кога даваат изјава повикуваат на поголема посетеност и се воодушевуваат на атмосферата на мечевите на машкиот тим . Барем заради Индира и Гордана нашите легенди , овој тим на Вардар заслужува најголема поддршка.

Се е ок , ова прашање да го поставам ме испровоцира тоа што сите ракометарки без исклучок кога даваат изјава повикуваат на поголема посетеност и се воодушевуваат на атмосферата на мечевите на машкиот тим . Барем заради Индира и Гордана нашите легенди , овој тим на Вардар заслужува најголема поддршка.

Абе и ја исто сакам, и кошаркарите на Вардар сакаат и одбојкарите..... Али поубаво ко ќе се размисли не е баш толку лесно и едноставно нели ? А за поголема посетеност треба време. За почеток и овие 3-4000 се добра бројка.
И мислам дека доста беше муабет на оваа тема..

Дајте вие клип од голот на Дибиров од центар. Или од Влае го дал ? :icon_mrgr:

Муабетот беше само за ЛШ...Никој не вика да идете на утакмици против Жито Прилеп...Во ЛШ има 3 утакмици на домашен терен...Викендов РК Вардар играше на гости, ФК го бојкотирате нели...Немаше причина барем еден мал дел да отидеше да навива...Никој не бара кореографии и чуда за ЖРК...Али добро, вие си знаете, не можам да ви се мешам...

Mодератор имаше на темата, се водеше дискусија нормална, без никој да навреди, ама очигледно толку ти е нивото на култура.

Можете да продолжете на темата.

Добро провокациите на подобранци од кога не се санкционираат? Ти беше на темава и можеше да процениш каде иде муабетот а не да чекате да се распали работата па после заради некој таков да пие бан некој што придонесува за квалитетна дискусија.
Муабетот беше само за ЛШ...Никој не вика да идете на утакмици против Жито Прилеп...Во ЛШ има 3 утакмици на домашен терен...Викендов РК Вардар играше на гости, ФК го бојкотирате нели...Немаше причина барем еден мал дел да отидеше да навива...Никој не бара кореографии и чуда за ЖРК...Али добро, вие си знаете, не можам да ви се мешам...
Зошто не прочепкаш малце по интернетов да видиш на што наведува ултрас културата и ќе ти стане јасно зошто туку така во сала ние нема да се појавиме организирано и да навиваме.
Човек за навивање се збори. Значи организирано сите за тоа зборат а и ти чим збориш во множина што мешаш баби и жаби односно посетеност на утакмицата и навивање... се знае кој може да навива. Сегде каде што сме прозвани за муабетот ЖРК Вардар секаде е во контекст на Комити зошто ја искривувате реалноста ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom