- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
со спидтест нет ми вати пинг 63, down 5.23 , up 3.58Каков е интернетот од т-мобиле, на оне оди до кај 4 down 2 up просек кај вас?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со спидтест нет ми вати пинг 63, down 5.23 , up 3.58Каков е интернетот од т-мобиле, на оне оди до кај 4 down 2 up просек кај вас?
Значи ептен слабо се шиткаат Лумииве, чим за 220 евра си нашол 920-ка![]()
Каква е разликата помеѓу 920/925 и 928 Lumia ?
Се подновив со лумиа 520 денеска и по еден ден употреба сум презадоволен. За понатаму ќе видиме. Се што користев од апликации и функции на андроид имам и овде така да очекувам транзицијата да ми биде безболна.
Sent from my Lumia 520 Tapatalk
Се подновив со лумиа 520 денеска и по еден ден употреба сум презадоволен. За понатаму ќе видиме. Се што користев од апликации и функции на андроид имам и овде така да очекувам транзицијата да ми биде безболна.
Sent from my Lumia 520 Tapatalk
колку ја зема и од каде?![]()
3 дена ти е малцеМногу брзо се празни мојов 520 бе, еве до денес 3 дена веќе максимум има издржувано, кога го користам активно 15-20 минути според апликацијата достигнува и до 21%/на час празнење. Не знам дали е кај сите вака, или можеби е до мене, бидејки предходно користев LG U310I и држеше 7 дена![]()
Многу брзо се празни мојов 520 бе, еве до денес 3 дена веќе максимум има издржувано, кога го користам активно 15-20 минути според апликацијата достигнува и до 21%/на час празнење. Не знам дали е кај сите вака, или можеби е до мене, бидејки предходно користев LG U310I и држеше 7 дена![]()
значи го ставив на тест, не фаќав ништо посебно да видам колку ќе издржи, и 3 дена и 2-3 часа испадна. Со вообичаено чепкање секој ден мора да го полнам.3 дена ти е малце![]()
значи го ставив на тест, не фаќав ништо посебно да видам колку ќе издржи, и 3 дена и 2-3 часа испадна. Со вообичаено чепкање секој ден мора да го полнам.Плус како што реков, навикнат бев на овој циглата, по една недела издржуваше, дури и заборавав дека имам полнач
Ги прашав другарите, исто е и кај нив, ќе морам да се научам на секојдневно полнење.
![]()