- Член од
- 8 јуни 2013
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 14
Ај ако знае некој кај ја има книгата по ликовно за прва година средно нека даде линк.. или немора книгата нешто сл. на неа.. Фала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лесно е ликовно јас втора сум историја на уметност е се многу интересно пошто јас обожавам историја.Башка и го предавам истото,се разбира како асистент на професорот.Ако можеш најди го учебникот за 8-мо одделение,истите работи се учат ако не се лажам ти требаат ликовните елементи и уште некојси други ликовни глупости,но ако учиш за екстерното тестирање ќе ти требаат и знаења од општа култура како на пример на што се цртаат иконите,фреските,како се вика неоригинална слика и сл.од тоа колку што се сеќавам имаше и слики и треба да препознаеш глупави ликовни знаци како еднаквост ,пропорција и др..Ликовното никогаш не ми одеше и затоа многу малку се сеќавам,а искрено и ич не учев од истата твоја причина.
Лесно е ликовно јас втора сум историја на уметност е се многу интересно пошто јас обожавам историја.Башка и го предавам истото,се разбира како асистент на професорот.
Лесно е ликовно јас втора сум историја на уметност е се многу интересно пошто јас обожавам историја.Башка и го предавам истото,се разбира како асистент на професорот.
Така имам задолжение од професорот да го предавам,предметот,тој само заведува час и јас продолжувам понатаму,исто така и испитувам но професорот ги заведува оценките.Асистен на професорот? Каков асистент бе хахах?
Така имам задолжение од професорот да го предавам,предметот,тој само заведува час и јас продолжувам понатаму,исто така и испитувам но професорот ги заведува оценките.
Асистен на професорот? Каков асистент бе хахах?
Има способни и помалку способни професори,е на тие помалку способните им треба асистент бидејќи најчесто се незаинтересирани и за работа и за работната атмосфера на часот,или малку заборавени,да не одам со конкретни примери односно со имиња и презимиња затоа што тие сепак се професори.