Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Реинкарнација не е божество. И реков можеби а можеби и нешто 10то.... читај подобро.@kooperativa @Атеист
Сметав дека не верувате во никакво боженство но верувањето во реинкарнација е далеку по помалкуверојатно од верувањето во преминување во друга димензија.
Се газам пред себе, нарочито православни христијани, убивам, крадам, вошки имам и по тавани спијам.... Задоволен од одговорот?Што ви е цел во животот за моралните вредности дали ги цените или би газеле се пред себе за да ги постигнете своите идеали и цели?
--- надополнето: 14 октомври 2013 во 23:04 ---
Каде е прашањето. Немам намера ништо да ти докажувам, ако имаш прашање, бујрум.Ne e poentata na prasanjeto da ti dokazuvam sega i jas deka jas ne sum mozebi sledbenik na satanata.... Ajde da ti napravam kejf i da si gi skratime malku makite,ke ti kazam deka Nemam jas dokaz deka ne sum sledbenik na satanata (mada gi imam ilijadnici),kazi mi go sega ti dokazot deka ti ne go sledis satanata ?
А за тоа ајде ќе речам и јас дека немам доказ дека ти си шејтанов слуга, макар да да ги имам милиони).