Cannabinoid
Cannabinologist, MMD
- Член од
- 18 јануари 2008
- Мислења
- 597
- Поени од реакции
- 466
Смешки...Рик третирал пациенти болни од сите типови на зарази и болести, вклучувајќи сида, рак, артритис, мултиплекс склероза, дијабетес, леукемија, Кронова болест, депресија, остеопороза, псориаза, инсомнија, астма, мигрени, регулација на тежината на телото, хронична болка и мутирани клетки (полипси, тумори)
Дрн дрн јариња... Се гледа абер немаш од канабиноидниот систем, ниту пак знаеш како функционира, па затоа се фати само за базалиомата.Да да, само што типот (тој што го промовира лекот) имал Basal cell carcinoma, или по нашки Базалиом, тоа е рак на кожа кој условно се става во група на канцер, иако скоро никогаш не пушта метастази. Се лекува оперативно и после отстранување вие сте излечени.
Смешки...
Имаш многу приватни ординации,со биопсија,томографии.. Хистолаб е една од подобрите во Скопје.Каде може да најдам ординација каде што ке го покаже секој детал и дали е заболен од рак.. Дали воопшто има таква во Македонија ?
па би требало,Дали таа ординација може да потврди со сигурност дали човекот е заболен од рак ?
Хистолаб не е ординација туку лабораторија. И мислам дека ја затворија поради местење тендери и препраќање на пријатели-лекари од државна таму да плаќа народот наместо да користи бесплатни услуги на клиника.Имаш многу приватни ординации,со биопсија,томографии.. Хистолаб е една од подобрите во Скопје.
Добро де лабараторија,не знам дали е затворена,ние правевме до пред 1,2 месеци таму на татко ми тестови и испитувања,биопсија..Хистолаб не е ординација туку лабораторија. И мислам дека ја затворија поради местење тендери и препраќање на пријатели-лекари од државна таму да плаќа народот наместо да користи бесплатни услуги на клиника.
За жал изгледа си во право. Ништо нема за тој метод на интернет.Скенирај ги наодите пред и потоа и постави ги па ќе правиме муабет. Ааааа, ќе се научите вие да не мамите народ. Од кловн методи преку глава веќе.
Имам ваков случај во фамилија, нека не мисли пријателов дека нафта пиеме или па дека не сме ја превртеле земјата и небото за да се дојде до лек. Само вака со квази лекариве, дај ми на мене наоди потпишани од специјалисти пред и потоа па после.За жал изгледа си во право. Ништо нема за тој метод на интернет.