По 100-ти пат пронајден лек против ракот

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Да да, само што типот (тој што го промовира лекот) имал Basal cell carcinoma, или по нашки Базалиом, тоа е рак на кожа кој условно се става во група на канцер, иако скоро никогаш не пушта метастази. Се лекува оперативно и после отстранување вие сте излечени.

Рик третирал пациенти болни од сите типови на зарази и болести, вклучувајќи сида, рак, артритис, мултиплекс склероза, дијабетес, леукемија, Кронова болест, депресија, остеопороза, псориаза, инсомнија, астма, мигрени, регулација на тежината на телото, хронична болка и мутирани клетки (полипси, тумори)
Смешки...

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Да да, само што типот (тој што го промовира лекот) имал Basal cell carcinoma, или по нашки Базалиом, тоа е рак на кожа кој условно се става во група на канцер, иако скоро никогаш не пушта метастази. Се лекува оперативно и после отстранување вие сте излечени.

Смешки...
Дрн дрн јариња... Се гледа абер немаш од канабиноидниот систем, ниту пак знаеш како функционира, па затоа се фати само за базалиомата. :нинџ:
Туку, да не те прашувам дали си учел за апоптозата и поврзаноста на истата со ендоканабиноидите? :icon_lol:

Член од
20 септември 2013
Мислења
6
Поени од реакции
0
Каде може да најдам ординација каде што ке го покаже секој детал и дали е заболен од рак.. Дали воопшто има таква во Македонија ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Каде може да најдам ординација каде што ке го покаже секој детал и дали е заболен од рак.. Дали воопшто има таква во Македонија ?
Имаш многу приватни ординации,со биопсија,томографии.. Хистолаб е една од подобрите во Скопје.

Член од
20 септември 2013
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дали таа ординација може да потврди со сигурност дали човекот е заболен од рак ?​

C

cige

Гостин
Имаш многу приватни ординации,со биопсија,томографии.. Хистолаб е една од подобрите во Скопје.
Хистолаб не е ординација туку лабораторија. И мислам дека ја затворија поради местење тендери и препраќање на пријатели-лекари од државна таму да плаќа народот наместо да користи бесплатни услуги на клиника.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Хистолаб не е ординација туку лабораторија. И мислам дека ја затворија поради местење тендери и препраќање на пријатели-лекари од државна таму да плаќа народот наместо да користи бесплатни услуги на клиника.
Добро де лабараторија,не знам дали е затворена,ние правевме до пред 1,2 месеци таму на татко ми тестови и испитувања,биопсија..

bmrhgj

Neumoren
Член од
1 мај 2009
Мислења
198
Поени од реакции
35
Sekoj zabolen od spomenatite indicii, mora, po lekarskiot pregled i analiza, da gi povika najbliskite od semejstvoto i so niv bespogovorno da se dogovori - ce ja sproveduva li natumu navedenata dieta SAM i so pomos na najbliskite?

Ili ce ocekuva cuda od lekarstva ili ozracuvanja...

Ova go potenciram od iskustvoto na mojot brat koj denes nema nikakva traga od rak na prostata po analiza na krvta.

Na prviot kontrolen pregled e konstatiran karcinom od PSA-367, a od pred mesec dena ima 0,00.

Naskoro prvite soveti...

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Дај повеќе информации каква е таа диета , третман

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Брзо давај што повеќе информаци... тоа за некого значи помош :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Скенирај ги наодите пред и потоа и постави ги па ќе правиме муабет. Ааааа, ќе се научите вие да не мамите народ. Од кловн методи преку глава веќе.

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Скенирај ги наодите пред и потоа и постави ги па ќе правиме муабет. Ааааа, ќе се научите вие да не мамите народ. Од кловн методи преку глава веќе.
За жал изгледа си во право. Ништо нема за тој метод на интернет.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За жал изгледа си во право. Ништо нема за тој метод на интернет.
Имам ваков случај во фамилија, нека не мисли пријателов дека нафта пиеме или па дека не сме ја превртеле земјата и небото за да се дојде до лек. Само вака со квази лекариве, дај ми на мене наоди потпишани од специјалисти пред и потоа па после.

Kajgana Shop

На врв Bottom