По 100-ти пат пронајден лек против ракот

Да да, само што типот (тој што го промовира лекот) имал Basal cell carcinoma, или по нашки Базалиом, тоа е рак на кожа кој условно се става во група на канцер, иако скоро никогаш не пушта метастази. Се лекува оперативно и после отстранување вие сте излечени.

Рик третирал пациенти болни од сите типови на зарази и болести, вклучувајќи сида, рак, артритис, мултиплекс склероза, дијабетес, леукемија, Кронова болест, депресија, остеопороза, псориаза, инсомнија, астма, мигрени, регулација на тежината на телото, хронична болка и мутирани клетки (полипси, тумори)

Смешки...

Да да, само што типот (тој што го промовира лекот) имал Basal cell carcinoma, или по нашки Базалиом, тоа е рак на кожа кој условно се става во група на канцер, иако скоро никогаш не пушта метастази. Се лекува оперативно и после отстранување вие сте излечени.

Смешки...
Дрн дрн јариња... Се гледа абер немаш од канабиноидниот систем, ниту пак знаеш како функционира, па затоа се фати само за базалиомата. :нинџ:
Туку, да не те прашувам дали си учел за апоптозата и поврзаноста на истата со ендоканабиноидите? :icon_lol:

Каде може да најдам ординација каде што ке го покаже секој детал и дали е заболен од рак.. Дали воопшто има таква во Македонија ?

Каде може да најдам ординација каде што ке го покаже секој детал и дали е заболен од рак.. Дали воопшто има таква во Македонија ?

Имаш многу приватни ординации,со биопсија,томографии.. Хистолаб е една од подобрите во Скопје.

Дали таа ординација може да потврди со сигурност дали човекот е заболен од рак ?​

Имаш многу приватни ординации,со биопсија,томографии.. Хистолаб е една од подобрите во Скопје.
Хистолаб не е ординација туку лабораторија. И мислам дека ја затворија поради местење тендери и препраќање на пријатели-лекари од државна таму да плаќа народот наместо да користи бесплатни услуги на клиника.

Хистолаб не е ординација туку лабораторија. И мислам дека ја затворија поради местење тендери и препраќање на пријатели-лекари од државна таму да плаќа народот наместо да користи бесплатни услуги на клиника.

Добро де лабараторија,не знам дали е затворена,ние правевме до пред 1,2 месеци таму на татко ми тестови и испитувања,биопсија..

Sekoj zabolen od spomenatite indicii, mora, po lekarskiot pregled i analiza, da gi povika najbliskite od semejstvoto i so niv bespogovorno da se dogovori - ce ja sproveduva li natumu navedenata dieta SAM i so pomos na najbliskite?

Ili ce ocekuva cuda od lekarstva ili ozracuvanja...

Ova go potenciram od iskustvoto na mojot brat koj denes nema nikakva traga od rak na prostata po analiza na krvta.

Na prviot kontrolen pregled e konstatiran karcinom od PSA-367, a od pred mesec dena ima 0,00.

Naskoro prvite soveti...

Дај повеќе информации каква е таа диета , третман

Брзо давај што повеќе информаци... тоа за некого значи помош :)

Скенирај ги наодите пред и потоа и постави ги па ќе правиме муабет. Ааааа, ќе се научите вие да не мамите народ. Од кловн методи преку глава веќе.

Скенирај ги наодите пред и потоа и постави ги па ќе правиме муабет. Ааааа, ќе се научите вие да не мамите народ. Од кловн методи преку глава веќе.
За жал изгледа си во право. Ништо нема за тој метод на интернет.

За жал изгледа си во право. Ништо нема за тој метод на интернет.
Имам ваков случај во фамилија, нека не мисли пријателов дека нафта пиеме или па дека не сме ја превртеле земјата и небото за да се дојде до лек. Само вака со квази лекариве, дај ми на мене наоди потпишани од специјалисти пред и потоа па после.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom