Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Оди во Мал Париз или на Бајро и декларирај се како хомосексуалец, па да видиме дали никој нема да те чепне.
Јас колку шо знам, Лепете и Мекичо преку 15 години се декларирани педери па влакно не му фали на глата (уште двајца за статистиката на @Let 3). Те гледам од Битола си, па не вервам да не ги знајш. Бонус: Лепете во елемент.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Јас колку шо знам, Лепете и Мекичо преку 15 години се декларирани педери па влакно не му фали на глата (уште двајца за статистиката на @Let 3). Те гледам од Битола си, па не вервам да не ги знајш. Бонус: Лепете во елемент.

абе нека не тресат глупости. во прилеп уште на времето познат пешко е прже и то во време кога „демократијата„ беше само мислена именка кај нас, пред едно 15 години и фазла, плус има и еден травестит, ром. ене ги си шетаат низ град, никој ни ги задева, ни ги малтретира, ни ги тепа, ништо. џабе само се крева прашина по то прашање.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да не ви кршам филм, но ликовите кои ги набројавте се нешто како градски маскоти, и се ирелевантни за дискусијата.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Да не ви кршам филм, но ликовите кои ги набројавте се нешто како градски маскоти, и се ирелевантни за дискусијата.
како то? сакаш да кажиш дека тие не се вклучуваат во групата на пеери? зошто ирелевантни?
овие се помали или поголеми пеери од другите?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
како то? сакаш да кажиш дека тие не се вклучуваат во групата на пеери? зошто ирелевантни?
Овие ликови се отпадници од општеството. Тоа општество ги осудило на потсмев. Не се изложени на насилство затоа што луѓето генерално не се насилни спрема она што служи за потсмев.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Овие ликови се отпадници од општеството. Тоа општество ги осудило на потсмев. Не се изложени на насилство затоа што луѓето генерално не се насилни спрема она што служи за потсмев.
1.како и сите останати гејови
2.како и сите останати гејови+нешто неприродно
3.како и сите останати гејови+нешто неприродно

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
1.како и сите останати гејови
2.како и сите останати гејови+нешто неприродно
3.како и сите останати гејови+нешто неприродно
Знаеш дека Туринг бил Геј? Знаеш дека Витгенштајн бил геј?

Како се тие отпадници од општеството?

Овие ликови погоре се отпадници од општеството во секаква смисла, економска, социјална, психолошка...

Ти како стрејт мислиш дека си повреден од Витгенштајн? Јас би дал 1000 ограничени како тебе за еден Витгенштајн, па нека биде 100 пати педер.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Знаеш дека Туринг бил Геј? Знаеш дека Витгенштајн бил геј?

Како се тие отпадници од општеството?

Овие ликови погоре се отпадници од општеството во секаква смисла, економска, социјална, психолошка...

Ти како стрејт мислиш дека си повреден од Витгенштајн? Јас би дал 1000 ограничени како тебе за еден Витгенштајн, па нека биде 100 пати педер.
1.а јас би те пратил тебе и уште 5000 умствено неограничени пешковци и симпатизери шо е можно подалеку од државава :D
2.па то тебе би ти одговарало

плус, ти ги нарече отпадници од опшеството, не јас. значи ти си се демантиаш себе си со постов... :pos:

а ми се прај којзнај колку начитан и (п)учен :tapp:
за првото тешко да поверувам, ама за второво, секако...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
а јас би те пратил тебе и уште 5000 умствено неограничени пешковци и симпатизери шо е можно подалеку од државава :D

плус, ти ги нарече отпадници од опшеството, не јас. значи ти си се демантиаш себе си со постов... :pos:

А ти рече дека се како и сите останати. Он за одредени индивидуи рече отпадници на општеството.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
А ти рече дека се како и сите останати. Он за одредени индивидуи рече отпадници на општеството.
па точно. зато ја кажувам дека и сите останати пешковци не се изложени на насилство, туку само на потсмев.
шо е нејасно. вие ни сте градските маскоти и отпадниците на опшеството

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
а јас би те пратил тебе и уште 5000 умствено неограничени пешковци и симпатизери шо е можно подалеку од државава :D

Отпадници од општеството се тие кутрите цигани од Битола и Прилеп кои ги наведовте како немалтретирани. Ти објаснив зошто е тоа така. Каде се демантирам?

Инаку, јас не сум хомосексуалец, ама ме боли онаа работа дали ти ми сметаш за геј или не.

И пак ќе ти кажам, во што си ти повреден за општеството и човечкиот род од Туринг или Витгенштајн? Само затоа што го ставаш патетичното куре во црквено одобрената дупка?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Отпадници од општеството се тие кутрите цигани од Битола и Прилеп кои ги наведовте како немалтретирани. Ти објаснив зошто е тоа така. Каде се демантирам?

Инаку, јас не сум хомосексуалец, ама ме боли онаа работа дали ти ми сметаш за геј или не.

И пак ќе ти кажам, во што си ти повреден за општеството и човечкиот род од Туринг или Витгенштајн? Само затоа што го ставаш патетичното куре во црквено одобрената дупка?
1.зато пишав и симпатизери
2.со самото то шо мозокот ми функционира како на секој нормален човек, не на изрод.

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Добра ствар е што нема гејој во админстрација (или можда има ама немаат јуриздикција да дејствуваат во овој подфорум) инаку све овај џган ќе беше веќе одамна во аут,и гејојте слободно ќе си вршеа терор и пропаганда.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Геј тероризам! :pos:

Ова е ново, не сум го чул до сега, ме пресмеа, алал да ти е! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.