Epics™
Академски граѓанин
Што укажува тоа ако некоја си девојка ме прашува постојано дали имам женска а ја и кажувам не постојано и никако да свати.
Дали тоа значи дека ќе биде нешто од неа со мене или?
А извини, што да сфати ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што укажува тоа ако некоја си девојка ме прашува постојано дали имам женска а ја и кажувам не постојано и никако да свати.
Не мора да значи дека сака нешто со тебе. Колку сте блиски? Другари сте или само онака се знаете?Што укажува тоа ако некоја си девојка ме прашува постојано дали имам женска а ја и кажувам не постојано и никако да свати.
Фала на советот, но тоа последното не иди во предвид, затоа и напоменав на почетокот дека ова е вистинскиот избор и без никакви помислувања ни од моја ни од нејзина страна за смирување. Само ме интересираше туѓо искуство за фазава во која сум и how to cope совети. Фала уш еднуш.
Sent from my Xperia P using Tapatalk 2
Да, особено ако прашува а притоа не спомнува никакво местење на нејзини другарки/познанички.Што укажува тоа ако некоја си девојка ме прашува постојано дали имам женска а ја и кажувам не постојано и никако да свати.
Не мора да значи дека сака нешто со тебе. Колку сте блиски? Другари сте или само онака се знаете?
Поканија на кафе и разговарајте. Ќе видиш дали флертува со тебе или не, и од муабетот и нејзините движења ќе можеш да дознаеш дали сака нешто повеќе со тебе.
Покани ја на состанок. Разговарајте. Мислам дека те симпатиша. Најдобро ќе биде во четири очи да се видите и ќе видиш како се однесува тогаш. Едно е однесување во друштво, друго е на само.Само онака се знаеме, али со мене различно се однесува за разлика со други.
Ми има и кажано "Доста глупости правеш, фати си женска"
Ќе ја поканам, но прво ќе ја прашам дали има дечко и дали е женета.Покани ја на состанок. Разговарајте. Мислам дека те симпатиша. Најдобро ќе биде во четири очи да се видите и ќе видиш како се однесува тогаш. Едно е однесување во друштво, друго е на само.
А најбитно од се, тебе ти се свиѓа ли она?
Ако има дечко голема е веројатноста да ја одбие твојата покана, освен ако не и мрда газето. Ако прифати да излезете ќе имаш можност преку разговор да дознаеш нешто повеќе за нејзиниот живот, и ќе дознаеш дали е мажена, дали има деца...се зависи од тебе и твоето однесување.Добро ќе ја поканам да излеземе но што ако има деца или дечко?
Која брука ќе биде тоа?
Ќе ја поканам, но прво ќе ја прашам дали има дечко и дали е женета.
Инаку ни малку не ја знам. Така со неа се гледаме кога е она на работа. И кога доваѓам кај неа на равота по обврски. Но таа премногу блиска е со мене. Повеќе она знае за мене негу јас за неа.
Добро ќе ја поканам да излеземе но што ако има деца или дечко?
Која брука ќе биде тоа?
Не се оптеретувај со годините, кога веќе она е толку опуштена да разговара со тебе за женски, биди опуштен и ти во разговорот со неа, во никој случај не и давај до знаење дека се плашиш од разликата во години.Фала на советите, само има еден проблем, таа е постара од мене околу 6-8 години.
Прашај ја дали е слободна. Ако е, ја каниш на состанок. Без разлика што е постара од тебе. Ајде биди храбар малку, па пиши што се случило.Ќе ја поканам, но прво ќе ја прашам дали има дечко и дали е женета.
Инаку ни малку не ја знам. Така со неа се гледаме кога е она на работа. И кога доваѓам кај неа на равота по обврски. Но таа премногу блиска е со мене. Повеќе она знае за мене негу јас за неа.
Добро ќе ја поканам да излеземе но што ако има деца или дечко?
Која брука ќе биде тоа?
Фала на советите, само има еден проблем, таа е постара од мене околу 6-8 години.
Не е можно.Во случај да не и е дојдено,а продолжи да и тече крв, добро би било да посети гинеколог.Имаме проблем со партнерката,вчера и денес и тече крв,поготово после однос,не скроз чиста крв,на кафеаво ,дали е можно дека после повеќе од 20тина дена сме немале однос повеќе пати во една вечер и што би можело да биде?