L
Luki Junior
Гостин
Па самиот кажуваш дека си дрифтал си возел 200+,и сакаш да ме убедиш дека секој сам си дефинира која брзина и на кое место.Па ти прв самиот се негираш.Прво кажуваш дека си дрифтал,па не знам си возел 200+ а сега ме убедуваш дека секој сам си дефинира....хехехехеххеех
Ти бе немаш три чисти у тоа лејката да ти кажам.......
Влезен си во некој гаден филм или си на некоја тешка травка од тоа вашиот крај,и не ме убедувај во нешто што не држи вода...
Мислиш дека си маж што си "дрифтал"или си возел 200+,а???? Не бе ку*ле,има уште фурни леб да јадеш да докажеш дека си маж.....Само си ја покажуваш глупоста своја и ништо повеке....
Такви како тебе слични зацрнуваат фамилии,влезени во гаден филм од стилот на Брзи и бесни или можеби е Need for Speed во реален живот,а??
Порасни веке еднаш и..ама во некој носачки столб најубаво,можеби ке ти проработи пивтиестата маса
.......Сервус батка
Па да, секој сам си дефинира колко и како и дека ќе возе. Има по Европа автопати, има кај нас големи слободни паркинзи, има писти, и други места дека шо може човек да си го дига адреналино. Ама финтата е шо у мозоко си толко ограничен, и си претпоставуваш дека некој не мрда од Скопје, и у Скопје може да се курче само.

Сакал сам да возам 200+, возил сам. Сакал сам да дрифтам, дрифтал сам.
Не сам го правил за некој друг, или да се покажам на некој, туку чисто за мене. За ќеф, за адреналин, за возбуда, за замирисани гуми, за недоизгорен бензин, за рикајне од шестак под хаубата, за бензинови пареи, буквално за ќеф.
Јас не сам у филм, јас дури веќе и немам БМВ. Имам форд дизел со поминани 700к километра. У мојо скромен шоферски стаж не сам изгребал ни браник на паркинк/гаража, а не па нешто поголемо.

пс. Фала за убавите желби.