Боди билдери со мали пениси има ли надеж ?

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@аква не бе.. нели глупа сум и немам појма шо зборам.. ве тролам вас тројца у исто време а вие се шо можете е да се надевате дека сум 100 кг, грда и исфрустрирана.. :pos:

Кој рече дека си глупа немој да имаш такво мислење за себе :) Баш си интересна :)

лле бе добро познат.. и ти ли си по девици? или воа оти сум зоофил те попали па сеа се нудиш животињо една:pos:

@аква не бе.. нели глупа сум и немам појма шо зборам.. ве тролам вас тројца у исто време а вие се шо можете е да се надевате дека сум 100 кг, грда и исфрустрирана.. :pos:

Па да де, мислам....

Ја ќе волонтирам и ќе му дам на добро познат да ме опне ама да има фото запис од алатот и после цел форум у темава да ја види сликата. Бива?

Земете испаднете, сабота убав ден, а не бетер од малечки деца сте.

Некој мора и да се занимава додека е на работа
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 19:53 ---
Ја ќе волонтирам и ќе му дам на добро познат да ме опне ама да има фото запис од алатот и после цел форум у темава да ја види сликата. Бива?

Немој брат ќе погинеш :)

ЛУЈЏЕ шо сте се запнале по курот МОЈ, дајте клаајте линкои и начини за да им помогниме на брајчава дилбери во маката шо си ја имаат

ако, осигуран сум

ама после сите женски кај него ќе одат пошо му е голем, уствари чекај он по машките беше
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 19:56 ---
ЛУЈЏЕ шо сте се запнале по курот МОЈ, дајте клаајте линкои и начини за да им помогниме на брајчава дилбери во маката шо си ја имаат

по еден магнет да закачат и поред метал да медитираат

ама после сите женски кај него ќе одат пошо му е голем, уствари чекај он по машките беше
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 19:56 ---

по еден магнет да закачат и поред метал да медитираат

Си се збунил нешо дилберите и шкорпо се по мажите, тоест ти шкорпо мајмун мајерс ориончето абе срциња сте срцињааааа
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 19:58 ---

Абе мушко си не бива нема да ми стане.

Добро познат спомна дека си 25,75 ама не спомна мерна единица...
Дај допрецизирај оти мислам дека имам добра понуда за тебе :cool:

Некој мора и да се занимава додека е на работа
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 19:53 ---

Немој брат ќе погинеш :)
И ти како полицајците работиш...
Ај одам лото да гледам ако фатам 7 ќе има за сите

Си се збунил нешо дилберите и шкорпо се по мажите, тоест ти шкорпо мајмун мајерс ориончето абе срциња сте срцињааааа
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 19:58 ---

Абе мушко си не бива нема да ми стане.

од кај знаеш дал сум мушко?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom