лиценца за аваст

ако ти е аваст фрее напртај му реинстал ке се регистрираш и ќе имаш пак 1 година лиценца :)

Ако ти е комерцијална верзија ти има истечено лиценцата за која имаш платено.Можеш да си купиш нова или да бараш кракој и други пиратерии.
Ако е фри верзија тогаш треба само да внесиш емаил и ке имаш доживотна лиценца

Avast е free, како што веќе ти кажаа.

Avast е free, како што веќе ти кажаа.

Има Avast што е free и Avast што не е free. Или поточно

Avast што е free
Avast што се плака
Avast што уште повеке се плака.
--- надополнето: Aug 31, 2011 2:59 PM ---
ми измина лиценцата од антивирусот па ако има да си ја продужам

Доколку имаш од бесплатната верзија следи ги упатствата што ти ги дава антивирусот, ако ги дава. Ако не, прелистај на аваст веб сајтот. Ке ти пишува некаде.
--- надополнето: Aug 31, 2011 3:00 PM ---
А доколку имаш од небесплатната верзија пиши ми на профил

Знам де, ама огромен дел од корисниците кои користат Avast затоа што е free, (не верувам дека има pro нити Internet Security) а free верзијата бесплатно се продолжува, но доста од кориснците не знаат, дека уствари треба само да им пратиш мејл за да се продожи лиценцата за уште една година (бесплатно се разбира)

Еве линк,

http://www.avast.com/resend-license-free-antivirus.php

Сега ми излезе едно notification (сигурно и кај вас), да споделиш даден линк на неколку пријатели и да инсталираат Аваст, и сега незнам колку пријатели треба да инсталират за да ти дадат бесплатна тригодишна лиценца за Аваст Премиум Интернет Секјурити. Примамлива понуда, не? Е сега мој предлог, ако е можно. Да си пратиме ние на форумов неколку души (зависи колку ќе треба) да си преинсталираме, да ни дадат лиценца?

Jas imam kupeno licenca koga davaa nesto na popust epten ama ne ja aktivirav.
E sega problemot e so retardiraniot mejl sto go koristam za retardirani stvari.
Ima 1682 mejlovi neotvoreni. :D

Сега ми излезе едно notification (сигурно и кај вас), да споделиш даден линк на неколку пријатели и да инсталираат Аваст, и сега незнам колку пријатели треба да инсталират за да ти дадат бесплатна тригодишна лиценца за Аваст Премиум Интернет Секјурити. Примамлива понуда, не? Е сега мој предлог, ако е можно. Да си пратиме ние на форумов неколку души (зависи колку ќе треба) да си преинсталираме, да ни дадат лиценца?

Зошто сте толку лакоми? разликата од целосна до слободна верзија е мала, стави си Avast 8 free и не се замарај.

Зошто сте толку лакоми? разликата од целосна до слободна верзија е мала, стави си Avast 8 free и не се замарај.

Јас си имам слободна верзија. Ама мислев оваа е подобра. Ко нема голема разлика ќе си бидам free.

за 30 дена трајалот интернет секјурити со реинтал пак може да го имам, пошто ми истече

Аваст скоро има попуст (новогодишен) 60% и вреди да се клупи.Но мислам сека заврши тоа.Пред некој ден самата аваст ми го предложи.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom