Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во моментов татко ми цепа дрва, сеа ќе ги соберам и да ги наредам. позз
о да си ебеш векот, дефинтивно некоја затуцана албанка ќе земам. јхахаххахаМа земи ти цепи бе, мажиште.... Он дрва ќе редил, женски Пејо...
Со среќа на Запад. Там има оште поголеми змиишта....![]()
о да си ебеш векот, дефинтивно некоја затуцана албанка ќе земам. јхахаххаха![]()
Чаре ?Немаш пари ти за Албанка, дете. За там требат девизи....
Шом 3 фамилии под еден покрив живеете, албанка не иде там. За албанка требе хектари земја, двор, куќа... Ти си оште поаџамија и од Праско Карпозов бе....![]()
Чаре, смени си го менталитетот/убедувањата, заврши факултет, најди работа тука ако не пат под нозе и на брод или во странство и ќе си најдеш таму. Ама првово ти е најклучноЧаре ?![]()
Погрешен човек тролаш.Чаре ?![]()
Сељанка си. Не си од модерните.Ех, колку само нема врска ова, да се плашев од брак немаше да се омажам на 21..
или чекај може ја не сум модерна, може сум сељанка од Ѓорче сити..
Не бе луки, не те тролам таман работаПогрешен човек тролаш.
Сељанка си. Не си од модерните.![]()
Шо ме мешаш сеа мене, јас по 50 склека прам секое сабајле.Немаш пари ти за Албанка, дете. За там требат девизи....
Шом 3 фамилии под еден покрив живеете, албанка не иде там. За албанка требе хектари земја, двор, куќа... Ти си оште поаџамија и од Праско Карпозов бе....![]()
Какво плашење бе, какви бакрачи. Само да не налеташ на некој мајчин син вака у полна куќа каде секогаш ќе бидеш крива. Па дури и на брат му треба да му ја оправаш, покрај мајка му и татко му. Ако имаш повеќе среќа и две фамилии во куќа плус бонус баба му и дедо му да се живи да ги таманиш. Е тек тогаш ќе видиш брак што ти се вика. Ти жено не си у овие бракови ти си модернаЕх, колку само нема врска ова, да се плашев од брак немаше да се омажам на 21..
или чекај може ја не сум модерна, може сум сељанка од Ѓорче сити..
Не ти се баш ок пошо не е баш природна средина да живеете три фамилии и ги изнареди сите жени криви само не ти, иако да пишам пак, разбирам зашто е тоа така не си ти крив нормално.Менталитетот т.е убедувањата ми се о.к. Потенцирав дека од гледање ( на други грешки ) се учи. Немај гајле не сум јас еден од тие што ги набројувате : коцкари, алкохоличари и т.н. Се си е на местоИначе фала за советот. Студирам на ФЕИТ. Те гледам почесто коментираш на таа тема.
![]()
Јбг, жените се најјвоинствени од нас мажите. Незнам од каде ти тоа дека ги кривам. Во право си и дека не е добра природна средина ( три фамилии ).Не ти се баш ок пошо не е баш природна средина да живеете три фамилии и ги изнареди сите жени криви само не ти, иако да пишам пак, разбирам зашто е тоа така не си ти крив нормално.
Супер избор си направил со ФЕИТ, заврши го, работа колку сакаш во Европа, ќе си се осамостоиш и ќе им овозможиш на твоите деца одлична иднина![]()
Бандераш.Не бе луки, не те тролам таман работа![]()
И по 100 да правеш, таа си е. Па ќе си аџамија.Шо ме мешаш сеа мене, јас по 50 склека прам секое сабајле.