Зошто модерната жена се плаши од брак?

• Креатор на темата Креатор на темата etoile
  • Време на започнување Време на започнување
Пари имам и повеќе од доволно. А што работам не треба да те интересира. Јас сум рекол, би работел и 5 ризични работи, само за да и обезбедам на фамилијата се што и е потребно, а под тоа не подразбирам само услови за преживување, него би и овозможил куќа, шетања и одмори, да си дозволат да си купат тоа што сакаат без да мислат како ќе го поминат остатокот од месецот, вечерни проводи, опуштања во спа центри итн.

Одлично, супер реклама сега гарант ти се преполни сандчето со пораки од еден куп жени :pos: .
Инаку за понудата, не сум заинтересирана.

Жените не се плашат од брак., освен ако нема маж авганистанец и едно дете (7) годишно девојче кое оди во градинка ради што е неспособна и што живеат со својата мајка и татко, кој патем и ресторан имаат. Ако ме прашате дали работи нешто: да работи, секој ден со цигара и пијалок в раце.

Жените не се плашат од брак., освен ако нема маж авганистанец и едно дете (7) годишно девојче кое оди во градинка ради што е неспособна и што живеат со својата мајка и татко, кој патем и ресторан имаат. Ако ме прашате дали работи нешто: да работи, секој ден со цигара и пијалок в раце.
Снаати пак те налутила.

Снаати пак те налутила.
Ова нема никаква врска со снаа/стринка:-) има многу такви жени по комшилук ( со исклучок на поединци). Кога веќе сме кај тоа, се согласуваш ли дека жените се повеќе територијално настроени за разлика од нас мажите? Зборам за имот. Првин тие ќе ги решаваат проблеми (знаеме како) отколку ние.
@limunous оговараш? :-D

Ова нема никаква врска со снаа/стринка:) има многу такви жени по комшилук ( со исклучок на поединци). Кога веќе сме кај тоа, се согласуваш ли дека жените се повеќе територијално настроени за разлика од нас мажите? Зборам за имот. Првин тие ќе ги решаваат проблеми (знаеме како) отколку ние.
@limunous оговараш? :-D

Зарем тоа не убава карактеристика да знаеш да се снајдеш и да си ги решиш проблемите?

Зарем тоа не убава карактеристика да знаеш да се снајдеш и да си ги решиш проблемите?
Хахаха, млад сум де. Немам ни полни 20год. Да, со убава карактеристика пцуење/бутање по скали и други глупости кои не ми дозволуваат да знам повеќе. А реакциите на татко ми и чичко ми, поготово чичко ми, кутриот не знае што го снашол т. е каква жена има/л.. За овие ли карактеристики мислиш?

Хахаха, млад сум де. Немам ни полни 20год. Да, со убава карактеристика пцуење/бутање по скали и други глупости кои не ми дозволуваат да знам повеќе. А реакциите на татко ми и чичко ми, поготово чичко ми, кутриот не знае што го снашол т. е каква жена има/л.. За овие ли карактеристики мислиш?

Па кога те читам тебе на 20 години со какви ставови, можам и фамилијата веднаш да ти ја замислам. Веројатно и така сте заслужиле, секој по заслуга. Жената на чичкото ве бутка по скали и ве пцуе, жената на брат ти ја пцуе мајка ти...како сите баш ваша фамилија ја пцујат, кој и да влезе нов во куќа? Вие китки за мирисање очигледно, чим снаиве ве мразат.

Па кога те читам тебе на 20 години со какви ставови, можам и фамилијата веднаш да ти ја замислам. Веројатно и така сте заслужиле, секој по заслуга. Жената на чичкото ве бутка по скали и ве пцуе, жената на брат ти ја пцуе мајка ти...како сите баш ваша фамилија ја пцујат, кој и да влезе нов во куќа? Вие китки за мирисање очигледно, чим снаиве ве мразат.

Недоволно се стројат снаите на куќнио ред. Снаата требе да си знае местото, а не да изиграва дрвен адвокат. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Хахаха тон глупости лупна тука. Со празни куршуми пукаш тука. Не се деси никаков физички 'инцидент', камо ли пцуење. Не се скарани ниту татко ми и чичко ми. Не се секирај за мене. Немора да ме ставаш во ист кош со нив. Односно од грешките се учат нели? Епа веќе на тие години сум научен.

Хахаха тон глупости лупна тука. Со празни куршуми пукаш тука. Не се деси никаков физички 'инцидент', камо ли пцуење. Не се скарани ниту татко ми и чичко ми. Не се секирај за мене. Немора да ме ставаш во ист кош со нив. Односно од грешките се учат нели? Епа веќе на тие години сум научен.
:) Немој те молам, веќе цела историја за снаа ти по пп ја испрати како ве малтретира дома. Сега и чичко ти го додаде. Значи решение: Не чинете. Лоши луѓе сте.

:) Немој те молам, веќе цела историја за снаа ти по пп ја испрати како ве малтретира дома. Сега и чичко ти го додаде. Значи решение: Не чинете. Лоши луѓе сте.
Значи, снаата направи пакост и по дифолт сме лоши луѓе? Боже. Ти реков со празни куршуми пукаш тука, нема никаков ефект.

Значи, снаата направи пакост и по дифолт сме лоши луѓе? Боже. Ти реков со празни куршуми пукаш тука, нема никаков ефект.
Кај чичко ти жената, кај вас снаата...вие сте светци! :D

Разочарен сум од illimunous. Ми се претстави како добар впечаток, а она...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom