Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.767
- Поени од реакции
- 18.522
Не дека пикселиве го одредуваат целосниот квалитет на една камера ама 8мп?
350 долари, 1080p IPS дисплеј 5', Snapdragon S800, и уште пребирате?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
350 долари, 1080p IPS дисплеј 5', Snapdragon S800, и уште пребирате?
Што да пребирам бе ако е во таа класа на телефони можеле да одат со 13MP. Што се вели да трае подолго. Едино бидејќи би требало да биде поевтин ќе помине.
Кој ја има 4-ката,знае за каков змај од мобилен се работи.
Јас ја чекам и 5-ката,и неа ќе си ја купам од истото место.Мислам ваков телефон за “џабе“ пари,вреди да се има.
4-ката е коска невидена,најбрзи апдејти има за се што е можно во врска со телефонот,андроидот нема разно разни тракатанци,апликациите се креваат за дел од секундата.5-ката ќе биде нешто појака од 4-ката,ама за парите,ќе ти ебам и Ајфон и Самсунг телевизор во Галакси 4,Нексусот е врвот.
5-ката ќе биде нешто појака од 4-ката,ама за парите,ќе ти ебам и Ајфон и Самсунг телевизор во Галакси 4,Нексусот е врвот.
Нешто? многу појака ќе биде,
S4 pro vs S800 над 100% побрз.
4.7 720p vs 5' 1080p дисплеј.
16 vs 32GB за иста цена.
Не ме терај сеа и ти да ја порачувам одма
Шала на страна,онака само пишав,знам дека ќе биде барем два пати појака од 4-ката,нешто што мене ептен ми се допаѓа.Јас искрено не знам што имаат видено луѓето во ајфонот.И јас го иам користено,ама да го споредам со Нексусот и целосната слобода што ја имам во мобилниот,е незамисливо.
да сигурно врвот ќе бидеКој ја има 4-ката,знае за каков змај од мобилен се работи.
Јас ја чекам и 5-ката,и неа ќе си ја купам од истото место.Мислам ваков телефон за “џабе“ пари,вреди да се има.
4-ката е коска невидена,најбрзи апдејти има за се што е можно во врска со телефонот,андроидот нема разно разни тракатанци,апликациите се креваат за дел од секундата.5-ката ќе биде нешто појака од 4-ката,ама за парите,ќе ти ебам и Ајфон и Самсунг телевизор во Галакси 4,Нексусот е врвот.