Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво се гледа на видеото дека голот не е офсајт како и дека судијата даде црвен картон и после две три минути по нечија сугестија ја преиначи одлуката и помина само со жолт картон деспотовски ..
Вас не може никако да ви се објасни вие сте супериорна скопска раса на плачковци и секогаш сте во право за се , така и во во овај случај сите други нечинат и грешат само за вие да бидете во право...Ова сценариот го предосеќаф и кажував уште по грешката на офс со случајот бујчевски по нашата победа над работнички прошлото коло дека партијата ќе смеша прсти за вардар да победи на дербито за да имаат мир во куќата на штета на Пелистер и сугурен сум дека имаше некој дил помеѓу работнички вардар и ффм (а ништо чудо да и некој од нашио клуб е смешан) па така сега очекувам работнички да победи на натпреварите со вардар се само поради овај натпревар оти оваа вчерашна победа му ја спаси главата на многу луѓе во брендот , шо значи ние пак сме колетарална штета како и секогаш !Плус е тоа што не дојдоја комити уште повеќе се сколпуваат коцките за да ги смират и тие со оваа победа и со еден удар решија повеќе работи наеднаш ! Мора да се каже и дека нашите играа само првите 15 минути и последните 10 минути од натпреварот цело друго време само гледаа како вардар поригрува ...Дали имаше некој и од нашите во игрите дали беше грешка на тренерот не знам но наредните денови ќе видиме ! Ако не го сменат тренерот и не ги казнат нашите играчи значи на големо ја имаат наредено-договорено !Не е можно ака да играат слабо вардар а посебно нашите на ова дерби се гледаше како да се штедеја некој играчи ...Сега очекувам сигурно да победиме против Македонија.Ѓ.П. за и кај нас да ја смират топката односно сигурен сум дека ќе победиме се разбира ако не се мести нешто за кладилници и ако кај нас си бега монголот може да ја наместат ...Значи следното коло Македонија.ѓ.п. - Пелистер е чиста двојка
Тебе бе брат милијарда % во Австралијата многу те малтретират битолчаниШто се палиш ко некој млад мајмун не ли гледаш дека не ве бива. До утре може да плачете бодовите одат во СКОПЈЕ заслужено. 70 минути ве доминиравме. Имаше цел куп спорни ситуации вклучувајќи и енац и чист пенал за Вардар кога од гол линија со рака ја извади еден ваш играч онаа шансата што беше карамбол пред вашиот гол на 2-1. 3 фаула до шеснаестеник ви свири што не беа во продолжение и ај да не збориме понатака. Ако сакаше факт е дека 2 пати можеше да ја прекине и службено да си добиеме. Што плачете ко цигани 5 страни овде ве читаме а факт е дека не ве бива. Не ве бива за ништо бе човече една млекара ако ви отворат кравите ќе ги изгубитетаков народ сте само некој друг ви е крив затоа сте и слепо црево во државата. Бидете среќни и со волку оваа сезона ќе се спасите нема да испаднете нареднава со помала лига уште сега сте фаворит за втора лига
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps.kengur samo tie znaes so maka imas videno od Bitolcani so vaka jadis lajna na forumot !A nie moze da pretpostavuvame dali e rabotata vo tepanje ili vo klecanje trero nemano vo sekoj slucaj go imas jadeno na golemo so lecis frustracii prema Bitolcani tuka na forumot
![]()
Na poluvreme moze da vlezes na teren nema vrska tie 15 min osven za pauza i zagrevanje na rezervite se nameneti i za vleguvanje na publika, trcanje po teren, kolku tolku da za moment se cuvstvuvaat kako fudbaleri. Ova sekoja utakmica go gledame niz evropa i poserioznite drzavi
Кенгур тебе 10000000% те малтретират битолчани таму , а и 1000000% има и нешто со клецање работата ... Ќе го послушам wiz khalifa почнуваш ептен да се губиш .... БЛАДАШ !!!Што се палиш ко некој млад мајмун не ли гледаш дека не ве бива. До утре може да плачете бодовите одат во СКОПЈЕ заслужено. 70 минути ве доминиравме. Имаше цел куп спорни ситуации вклучувајќи и енац и чист пенал за Вардар кога од гол линија со рака ја извади еден ваш играч онаа шансата што беше карамбол пред вашиот гол на 2-1. 3 фаула до шеснаестеник ви свири што не беа во продолжение и ај да не збориме понатака. Ако сакаше факт е дека 2 пати можеше да ја прекине и службено да си добиеме. Што плачете ко цигани 5 страни овде ве читаме а факт е дека не ве бива. Не ве бива за ништо бе човече една млекара ако ви отворат кравите ќе ги изгубитетаков народ сте само некој друг ви е крив затоа сте и слепо црево во државата. Бидете среќни и со волку оваа сезона ќе се спасите нема да испаднете нареднава со помала лига уште сега сте фаворит за втора лига
![]()
Тебе бе брат милијарда % во Австралијата многу те малтретират битолчанипа овде почнуваш и да се губиш
БЛАДАШ... .
Остај шо ќе ја гледам ,ми е страв Уште некој пенал за Вардар ќе излезигледај ја утакмицата пак
1.Сите признавме дека Вардар ова утакмица беа подобри...
2.Сите признавме дека на 1-2 можеше да биди 1-4 , ама можеше.
Арно ама ....
Само едно одговори ми ај гледам и ти нешто правда делиш...
На твојот Деспо му даде жолт па црвен или директен црвен?
Епа за то те прашав..Оти убо гледав му даде директен црвен.Ај да речиш му даде жолт ,па црвен па се збунал дека претходно имал оправдано.А ова беше no comment.Јас не ни видов дека после му дал жолт(баш после црвениот имаше гужва со еден од МРТВМоја грешка, не приметив дека му покажал да го напушти теренот.
Епа не знам како да го објасним ако не потегов на Ставрев, недозволиво е да се премислиш и после црвен да му доделиш само жолт картон.