Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
9 јануари 2013
Мислења
619
Поени од реакции
466
понекогаш срцето е како малите деца ...се надева и на невозможното !!!

Член од
14 септември 2013
Мислења
86
Поени од реакции
19
Сакам да ти кажам дека....од тебе човек нема да биде. Поарно ти е со глупата да си останеш шо те копира за да ти покаже дека ти е сродна душа. Ниту образованието, ниту 24-те години не те направија личност. Зошто СИ КУКАВИЦА. Кукавица да се бориш и средиш шо заеба. Ама ако. Ќе сфатиш можеби, еден ден.
ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ПРОЧИТАШ А.З. ;)
п.с. не ми го шпионирај јутјуб каналот. растат ченл вјуз, ептен незгодно ми е, се познава.

AntiSpamMaster

Find Beautiful Girls from your town for night
Член од
18 август 2011
Мислења
112
Поени од реакции
83
Сакам да ти кажам дека денот кога се запознавме пред 3 години ми е еден од најдрагите но и еден од најпроколнуваните, затоашто, да не се запознаевме тогаш немаше сега, после 2 и пол години да сме заедно половина година која ми помина како еден миг. Колку споро и да ми минуваше времето што го лежев цело лето, тие неколку часа од денот што бевме заедно летаа, сигурно се сеќаваш како секогаш кога те испраќав ти кажував колку брзо минува времето кога сум со тебе, која те сакам... Сега кога не се имаме видено прилично долго време не си свесна колку ми недостасуваш, а згора на се е тоа што до вчера се однесуваше кон мене како кон некој странец, не знаеш ни сама поради што. Но ако, кога би бил попаметен не би го пишувал ова но што да правам кога сум многу глупав кога станува збор за љубов, многу глупаво сум вљубен во тебе.. Те сакам Сара(инаку вистинското име), толку те сакам што дури и кога буквално би ми забила нож во грб би заборавил и би ти простил...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
You dance like there is no one else in the room.
Your life is not simple and you can't stop it from showing because you are no fake.
You are not lost, you don't need finding.
This whole city belongs to the sluts, but I'm sick of them. I swear, you are nothing like anyone I've ever met.
You make me want to enjoy my life again!

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Не сум многу добар во ова, ама правиш добри вафли.
Мислам, сакам да кажам дека, би било фино ако можам уште долго да ги јадам.
Ниедни други вафли, не би биле тие вафли.
Фала ти за се. И за вафлите.

AntiSpamMaster

Find Beautiful Girls from your town for night
Член од
18 август 2011
Мислења
112
Поени од реакции
83
Епа народе мислам дека доста беа мои постови во темава и под форумов. Колку и да ја сакам, нервите не ми дозволуваат да и ги трпам срањата. Ај да беа ретки добро ама секој ден, епа не се трпи. И тоа е тоа.. Поздрав до сите среќно заљубени на форумов, сигурен сум дека нема многу со истата судбина како мојата..

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Ниедна месечнина не забораив досеа, ама затоа втората годишница ја забораивме двајцата XD
Еве и на кајгана да и кажам ((( :

Да ни се множат <3
Те сакам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom