Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Sunderland е оваа година најслаба екипа во PL. Ако овде не можат да добијат, навистина нема што да се бара понатраму...

BVzO5vwIcAAMhN8.jpg:large

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Осеќам дека Мојс пак ке ја искака работата со формацијата денес.
Дај боже да ме демантира.

п.с. Чорапите ке ги свртам наопаку пред утакмица, за среќа. :icon_lol:

Со кој состав ќе играте денес? Прашувам од кладилнички аспект :)
Последните информации говорат дека нема да играат Рио, Фелаини, Андерсон и можеби Руни и ван Перси. Ова се последни шпекулации, додека во хотелот со тимот биле и Јанузај и Заха. Можеби и со прв тим ќе искочиме без повредените а можеби и не, не се знае.

Гледајте го Лингард од 13.15 на Спорт Клуб 3, Бирмингем - Болтон.

Со кој состав ќе играте денес? Прашувам од кладилнички аспект :)

Па Руни се очекува да се враи ама не верувам да биде стартер, а и прочитав дека Рио, Фелаини и Андерсон не патувале со тимот во Сандерленд. Еве според мене како би требало да изгледа составот:
---------------------------Де- Геа-------------------
------Рафаел----Смолинг----Видиќ---Евра-
-------------------Керик------Клеверли----------
---Валенсија---------Кагава---------Нани----
---------------------------РВП------------------------

Последните информации говорат дека нема да играат Рио, Фелаини, Андерсон и можеби Руни и ван Перси. Ова се последни шпекулации, додека во хотелот со тимот биле и Јанузај и Заха. Можеби и со прв тим ќе искочиме без повредените а можеби и не, не се знае.

Гледајте го Лингард од 13.15 на Спорт Клуб 3, Бирмингем - Болтон.

Со оглед на досегашниве резултати не знам колку е паметно да игра без Руни и ван Перси. Се плашам на најлошото.. :cautious:

Ако игре Ван Перси мислам дека ќе стигнете до победа, бидејќи претходно еден член рече дека не ви бил сигурен. Ако не настапи Ван Перси, а и Руни ви има некоја повреда, тогаш нападот ви е многу слаб без нив.

Мечов нема да биде лесен според мене, ако е Сандерленд последен поготово по отказот на Ди Канио, знаејќи како играат тимовите при промена на менаџер, како се мотивирани против Јунајтед и лошата форма во која сме влезени. Нормално е оптимистички да влезиме и да очекуваме победа, но според мене за да дојдеме до 3те поени денес ќе треба добро да се намачиме. За во нападот сигурно Руни ќе биде во форот, а и Нани и Јанг очекувам да оперираат по крилата. Кагава може да биде 10ката конечно ако не игра РВП.

Или да ја шкртнам од сеуште неуплатеното ливче? :D

И јас истото се мислам, чекам овде некој да ме охрабри... 1,8 е коеф.
Да е пишам или не!??!!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom