кажете нешто ефикасно за штуцање...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Задржи го здивот (немој да дишиш) колку што можеш подолго па после тоа вдиши и икањето би требало да престане, барем кај мене тоа успевакажете нешто ефикасно за штуцање...![]()

Не отидов за раната, се надевам дека нема да има проблем. А длабока беше удри на месо и истече доста крв.
А бубрезите кај матичната бев, вика дека најверојатно сум бил настинат и од промаја. Не бев да правам снимки и други испитувања, еве денес е намалена болката и тоа многу. Чувствувам чат пат болка по многу малку, нешто како пецкање. Инаку кога ме болеше најмногу испив вентор едно апче и ме намали.

Задржи го здивот (немој да дишиш) колку што можеш подолго па после тоа вдиши и икањето би требало да престане, барем кај мене тоа успева
Има уште една финта која функционира на сличен начин, а тоа е да се напиеш 20-тина голтки вода (колку што можеш максимум) една по една без земање на воздух помеѓу нив![]()
Не отидов за раната, се надевам дека нема да има проблем. А длабока беше удри на месо и истече доста крв.
А бубрезите кај матичната бев, вика дека најверојатно сум бил настинат и од промаја. Не бев да правам снимки и други испитувања, еве денес е намалена болката и тоа многу. Чувствувам чат пат болка по многу малку, нешто како пецкање. Инаку кога ме болеше најмногу испив вентор едно апче и ме намали.
2 дена нон стоп ме боли глава. Пиев парацетамол ама не помогна.

не сум многу паметен, ама парацетамол ако не се лажам не е за глава, пробај со аналгин или кафетин![]()
Не сум доволно стручен да одговарам понатаму на темава и оставам останатите да ти помогнат, бидејќи со здравјето нема играчка и експериментирање. Јас лично користам аналгин кога ме боли заб бидејќи повеќе ми помага и кафетин кога ме боли главата, за друг незнам.Не пијам кафетин и аналгин пошто имам чувство како да ме стега нешто од внатре ако се земам од нив.
Не пијам кафетин и аналгин пошто имам чувство како да ме стега нешто од внатре ако се земам од нив.
Аспирин (андол)?
Се напив вчера пред спиење, ми размина малце ама еве денеска пак ме боли.

сакам да ми кажете што онака би било корисно -природно фала

вака може е малку глупо али од вчера нешто така грлото ме оандеше малку ,и еве сеа коа станав сабајлево ме наболува малку така како да ме гребе....и сеа нејќам одма со апчиња и да и кажам на мама сакам да пробам некако по природен пат..сакам да ми кажете што онака би било корисно -природно фала
![]()
![]()