Biljbilj08
1987
- Член од
- 19 ноември 2011
- Мислења
- 698
- Поени од реакции
- 312
Ако си во можност да доаѓаш до Скопје ти го препорачувам овојНе сум од скопје, од прилеп сум.
Ако си во можност да доаѓаш до Скопје ти го препорачувам овојНе сум од скопје, од прилеп сум.
Ко се сликавме за матурата на табло,тој сликарот што ги праеше сликите, еден од матураните му рече,“ај ако сакаш некако да не ми се познават бубулицитге на лицето“...и овај му вели..-абе дете ти дркај го по цел ден...па јас не сум магионичар да ти ги кријам бубулиците.арен си и ваков.
Нека не ти ги стиска дека можеш уште полошо да направиш така, ке ги инфицираш па уште полошо ке биде,.. ако си во можност да отидеш ке ти препорачам еден добар дерматолог, 1100 денари е третман,.. ги стиска од срж, ама ефекти има големиПреку к*р ми се веќе -.- Кажете како да ги вадам, ставам хлоракол ама неможам редовно да го ставам, лицето го мијам 2-3 пати на ден.. имам бубулици и не паѓаат сами, некои ми ги стиска тетка ми и ги вади скроз, ама не се сите за стискање и многу ме нервираат -.-
Во велес ако знаеш некој кажувај одма, ако ги отстранува трајно ( да немам повеќе од 3 месеци) ќе дадам и 2000 денариНека не ти ги стиска дека можеш уште полошо да направиш така, ке ги инфицираш па уште полошо ке биде,.. ако си во можност да отидеш ке ти препорачам еден добар дерматолог, 1100 денари е третман,.. ги стиска од срж, ама ефекти има големи
Незнам за во Велес, али ако ептен сакаш да ги ичистиш мислам да дојдеш тука ке ти кажам на кое место е дерматологот, и башка не е Велес многу далеку од Скопје...Во велес ако знаеш некој кажувај одма, ако ги отстранува трајно ( да немам повеќе од 3 месеци) ќе дадам и 2000 денари
Немам шанси да дојдам во Скопје, преоптеретен сум ми немам многу време.. А може ли вежбањето да има некое влијание на бубулиците?.. Вежбам преку еден ден, ама се оптеретувам ептен... Исто така исхрана водам според некој план. Свинско јадам 2 пати месечно, повеќе сум на риба и пилешко што значи нели нема толку маснотии??Незнам за во Велес, али ако ептен сакаш да ги ичистиш мислам да дојдеш тука ке ти кажам на кое место е дерматологот, и башка не е Велес многу далеку од Скопје...
Нема никаква врска вежбањето, и ја вежбам и се оптеретувам и се хранам ко шо треба,.. сега некат јадам и благо и мрсно ама не ми искачаат бубулици,.. до хормоните е тоа да знаеш, нема врска исхраната,..Немам шанси да дојдам во Скопје, преоптеретен сум ми немам многу време.. А може ли вежбањето да има некое влијание на бубулиците?.. Вежбам преку еден ден, ама се оптеретувам ептен... Исто така исхрана водам според некој план. Свинско јадам 2 пати месечно, повеќе сум на риба и пилешко што значи нели нема толку маснотии??
П.С ако некој знае демартолог во Велес итно нека ми пише.. фала на сите
Неострата пена, ја видов завчера објавена у Еурофарм, базна средина е со тоа ме миеше дерматологот коа бев на третмани баш го видов шишето побарај у аптека и + распрашај ја аптекарката и они доста се разбираат.Кај можам да најдам бензил пероксид крема, или нешто како тоник, а да има бензил пероксид?
Фалаhttp://www.netdoctor.co.uk/skin-and-hair/medicines/skinoren-cream.html ај дечки со овај пробајте го има во аптеките не знам за цената пошто оддамна го користев ама помага на многу му има помогнато е сега зборам за оние што имаат акни ама не како на сликите на почетокот затоа што кај тие особи треба да се бара причината зошто настанале најчесто кај женски индивидуи треба да се испитаат јајниците најчесто кај лица со полицистични јајници имаат големи проблеми
КЛИНДАМИЦИН - како да се користи? Може ли да се чисти целото лице со него или мора исклучително да се нанесува на акните и сл? Чекам ИТЕН одговор
фала многу, колку си сигурен дека нема да се влоши состојбата ако го чистам целото или дека нема да ми се појават нови чуда? имаш искуство со лосионот или некој твој близок?Цело лице.