Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа реков треба време, пари и живци да имаш за оваа игра. Внимателно се бира тимот и типот на играта што ја играш.

од 100 ден ако почнеш негде накај 10тиот пат уплатата ке ти биде околу 100 000 а 10 пати да промашиш и не е така неверојатно, според мене ваквиот начин на игра е добар преку друга варијанта играш на пример 2 или 3 утакмици 2+ прво и ке имаш 6 односно 15 коеф(просек по 2,5коеф на една) и да играш со дуплирање на уплатата се додека не добиеш само предност е што може да играш 2-3 пати на иста уплата па тогаш да дуплираш и со тоа го намалуваш ризикот за брзо време да стигнеш на мн голема уплата

Ај вака да се проба нешто петочно...

Загреб т2
Хановер т1
Виљареал 2-3
Малага 2-3
Унион Берлин х2
Нојстрелиц х2
Падеборн 3+
Алмере, 5+, 7+
Атлон 2
Турс т1
Каен Т2 2DA

Даг и Ред, 1-2 и 2-1 ...

Хановер - Херта 1 2.40
Сити - Евертон 1-1 2.75
Шалке - Аугзбург 1-1 2.90
Парма - Сасуоло 1-1 2.60

50 квота. Добитно е ова :)

Ај некој нека ми објасни ако може како се пресметува добивката на систем ливче? На пример 7 од 10 или 8 од 10? Плус колку фиксни треба да има? Не сум играл никогаш на систем.:D Фала однапред.:)

Ај некој нека ми објасни ако може како се пресметува добивката на систем ливче? На пример 7 од 10 или 8 од 10? Плус колку фиксни треба да има? Не сум играл никогаш на систем.:D Фала однапред.:)

Не мора да имаш фиксни за да играш систем.

Ајде чекам некој од вас да ми даде 4-5 мечеви за вечер на голови 3+ исклучиво со по 1.5-1.8 коефициент.
А може и за викендот да ми предложите некој меч.

Јас мислам дека никад не биле услов фиксните за да играш системи.

Беа порано и тоа пред минимум 7-8 години. Туку не беа услов фиксните за да играш систем, туку беше поврзано со уплатата, поточно пониска минимална уплата беше дозволена ако на тикетот имаш фиксни натпревари над системот.

Ајде чекам некој од вас да ми даде 4-5 мечеви за вечер на голови 3+ исклучиво со по 1.5-1.8 коефициент.
А може и за викендот да ми предложите некој меч.

Хановер - Херта ГГ 3+
Камбур - Твенте 3+
Ст. Паули - Падеброн 3+
Академика - Рио Аве 2-6 голови
Таврија - Ворлска ГГ

Јас мислам дека никад не биле услов фиксните за да играш системи.

Мислиш погрешно, или не помниш...
Хоризонт на времето не даваа да уплатиш системи без фиксови...
Сега не знам каква им е политиката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom