War Craft 3 - Frozen Throne map builders

• Креатор на темата Креатор на темата Ska Maniac
  • Време на започнување Време на започнување

Dali seuste ja igrate War Craft 3 - Frozen Throne ?

• Вкупно гласачи
    16
  • Гласањето е завршено на .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
12.243
Поени од реакции
30.994
Локација
Miklagarðr
Zdravo na site...Ako ima zainteresirani za igrata War Craft 3 - Frozen Throne i za sozdavanje mapi vo world editor-ot temava e idealna.. Fala mnogu i pozz

3ogdsy.jpg

Zdravo na site...Ako ima zainteresirani za igrata War Craft 3 - Frozen Throne i za sozdavanje mapi vo world editor-ot temava e idealna.. Fala mnogu i pozz

Мисиите ми беа интересни,сега да не има некои нови или па да не се симнуваат негде некои нови ?

Мисиите ми беа интересни,сега да не има некои нови или па да не се симнуваат негде некои нови ?

Toa bas mi bese i poentata ...Ima "novi" custom campaign napraveni od igraci sto nemaat vrska so Blizzard, Ima i map - campaign (edna misija samo)..... Temite na misii ima bas kakvi sto ke posakas ( so Human,Undead,Orc i Night Elf + Misi bazirani na WOW,misii modern warfare....
http://www.epicwar.com/maps/
http://www.hiveworkshop.com/forums/maps.php

Играм Dota2...ме тепаат,ама богами и јас не останувам должен :cool:
Инаку старо е тоа чудо...ако се добри може да се потсетиме :)

Играм Dota2...ме тепаат,ама богами и јас не останувам должен :cool:
Инаку старо е тоа чудо...ако се добри може да се потсетиме :)

I jas igrav i dota prvata( vo sklop na warcraft) i dota vtorava i LOL i HON i mene me praea i seuste me praat salata i svativ deka za igri od toj tip ne sum jas tuku za strategii so gradenje,tower wars,aeon of strife,altered melle...

хахахахаха.....чекај новите мапи се со "класично движење" или има и поразлични? знам на времето имаше мапи кои не беа само "горе" , "средина" , "долу"

Јас ги турвам и на батлнет(лагабјуз), па и на дота2.. мада ова вторава ми е малку глупа од аспект на графички интерфејс и пазарењето на итемите.

Јас ги турвам и на батлнет(лагабјуз), па и на дота2.. мада ова вторава ми е малку глупа од аспект на графички интерфејс и пазарењето на итемите.

Тепачиште :eek: кажи како да знам дека си ти, па да бегам кога ќе те видам :D
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 23:56 ---
Ska Maniac пишувај на кирилица ;)

хахахахаха.....чекај новите мапи се со "класично движење" или има и поразлични? знам на времето имаше мапи кои не беа само "горе" , "средина" , "долу"

за дота ми казувас или опсто за њар црафт ?? тоа сто јас набројав горе се типови на мапи и кампанји
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 00:01 ---

баталнет играс со гарена ??/ засо ја со тоа играм и гледам дека во македонија слабо се игра за разилка од други места

ако уште го чувам тоа двд, на него имав околу 300 мапи, во сите големини и облици :) инаку оние мапи што беа само со кули ми беа безврска. баш гледам, ама секаде гледам само 7k мапи..ќе видам убаво сабајле

ако уште го чувам тоа двд, на него имав околу 300 мапи, во сите големини и облици :) инаку оние мапи што беа само со кули ми беа безврска. баш гледам, ама секаде гледам само 7k мапи..ќе видам убаво сабајле

кога бесе актуелна и јас имав околу 300-400 мапи од кој барем 45% беа ``иста ко предходната само апдејтувана и поправена од багови`` :D сега гледам јас да создадам несто свое

за дота ми казувас или опсто за њар црафт ?? тоа сто јас набројав горе се типови на мапи и кампанји
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 00:01 ---

баталнет играс со гарена ??/ засо ја со тоа играм и гледам дека во македонија слабо се игра за разилка од други места

њар црафт БАТАЛнет :pos: цар си жими се :cuc:

Види братче, батлнет ти е нешто слично ко гарена... гејминг клиент.

Само што е 100000 пати подобар, со рејтинзи, со џи-прокси (ако се дисконектираш, или ЕВН ти исклучи струја) имаш право за 5мин да се реконектираш и нема да кркаш бан. итн итн итн

почвиш од 1500 рејтинг, па јајш в гла слегвиш на 1450, па не те примет во игри дека си нуб. Прајш нов акаунт :icon_mrgr:
или пак, креваш рејтинг добар, за да играш со ПРО играчи, каде што паѓаат јаки игри.

од другите сценарија, само ТД го играм... порано го играв Грин ТД, и многу други...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom