- Член од
- 2 октомври 2009
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 2
Никако не можам да се логирам на сајотв , или да го исконтакирам човечево
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали некој знае до што е проблемот што од левата страна на ФБ ми се има изгубено листата на ТОП пријатели (12 сликчки со тие што најмнобу конатактираш) ? Кога друг ќе седне на мојот лап топ го има кај него, кај мене ги нема. Во Settings треба нешто да се подеси или..?
Дали некој знае до што е проблемот што од левата страна на ФБ ми се има изгубено листата на ТОП пријатели (12 сликчки со тие што најмнобу конатактираш) ? Кога друг ќе седне на мојот лап топ го има кај него, кај мене ги нема. Во Settings треба нешто да се подеси или..?
Скриј ја лентата со онлајн пријатели десно и пробај играј си со Zoom (Alt + "+"), кај мене така функционира веќе долго време.
Alt или Ctrl + "+"?
Веќе одамна кликнав да си го активирам новиот News feed на фејсбук (https://www.facebook.com/about/newsfeed) но сеуште не е сменет и најдолу пишува You're on the list...Има ли некое чаре за побрзо да ми се преобрази News feed-от?
Или после 30 дена.Пробај пак после 15мин, па после 35, па после сат и пол... ќе фати еднаш.