Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае до што е проблемот што од левата страна на ФБ ми се има изгубено листата на ТОП пријатели (12 сликчки со тие што најмнобу конатактираш) ? Кога друг ќе седне на мојот лап топ го има кај него, кај мене ги нема. Во Settings треба нешто да се подеси или..?

Кај мене ги нема една година веќе

Дали некој знае до што е проблемот што од левата страна на ФБ ми се има изгубено листата на ТОП пријатели (12 сликчки со тие што најмнобу конатактираш) ? Кога друг ќе седне на мојот лап топ го има кај него, кај мене ги нема. Во Settings треба нешто да се подеси или..?

Скриј ја лентата со онлајн пријатели десно и пробај играј си со Zoom (Alt + "+"), кај мене така функционира веќе долго време.

ме мрзеше да пребарувам па затоа не замерајте, две прашања, колку одат фејсбук страните (fan page) со над 10000 фанови и кога се прави евент дали има можност да ги поканиш истите?

Зошто не може еден да ми ѕвони на фб? Значи тој ми ѕвони и наместо кај мене да дојди дека миу ѕвони, не иди ништо, туку октако ќе ми ѕвони пишува сум пропуштил повик

Хакиран ми е фејсбук профилот и тоа заради чипови
emoticon-0130-devil.gif
Од вчера никако не можам да се најавам на фб. А најстрашно е што лозинката на е-маилот не ја памтам, а ниту тајното прашање, не сум се ни уклучувала на е-маил 3-4 години затоа што го отворив само за фејбсук. Ако има некој хакер нека ми пише лп, ако ми го врати профилот следува парична награда.

Веќе одамна кликнав да си го активирам новиот News feed на фејсбук (https://www.facebook.com/about/newsfeed) но сеуште не е сменет и најдолу пишува You're on the list...Има ли некое чаре за побрзо да ми се преобрази News feed-от?

Веќе одамна кликнав да си го активирам новиот News feed на фејсбук (https://www.facebook.com/about/newsfeed) но сеуште не е сменет и најдолу пишува You're on the list...Има ли некое чаре за побрзо да ми се преобрази News feed-от?

Мора да чекаш, и јас сеуште го немам новиов. Многу се жалат дека се на waiting list али нема начин како побрзо ..тоа е...

како на првата слика стиска I understand.... после тоа одам на 2рата слика и излезе ми тоа на 3тото никако не можам да си го уклучам профило има ли некое решение позз

Attachments

• 1Untitled.png
    1Untitled.png
    36,7 KB · Прегледи: 59
  • 2Untitled.png
    2Untitled.png
    48,7 KB · Прегледи: 54
  • 3Untitled.png
    3Untitled.png
    35,6 KB · Прегледи: 54
пробаме и после неколку саати исто е никако нејке :@ :@

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

на првото оди yes,второто- yes,па kind of well,i want to meet new people.. трето-во ред..и би требало да биде океј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom