Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
@Ставрогин

Врати се на темата и кажи како ти започнуваш разговор со девојка што не ја познаваш.
Тоа најмногу зависи каде се случува средбата.

Не одат истите фрази секаде. :)

Всушност, кафичите и дискотеките се најлоши места за приоѓање на девојка...

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не знае он, он само блада овде, него не го интересират ЖЕНСКИ :D
Дечко, да го познавше Ставрогин, ќе си го избришеше моментално акаунтот заради глупостите што ги имаш надробено на последниве две страни.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 19:41 ---
Тоа најмногу зависи каде се случува средбата.

Не одат истите фрази секаде. :)

Всушност, кафичите и дискотеките се најлоши места за приоѓање на девојка...
ОК. Кажи една граза што ти успеала. :pipi:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ако е за во кафич, најефективен е наједноставниот пристап, со некој комплимент кој не е премну нападен. Глупаво е на некоја девојка со просечен изглед да и кажеш дека е многу убава, ќе и биде непријатно и неа и тебе, освен ако не е библиски глупава. Клучно е да воспоставиш eye contact пред било какво пристапување.

Леле, како Опра и Доктор Фил заедно се чувствувам во моментов...

:D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Еве една модификација на пристапот, што се има случено пред мои очи. Стоевме на шанк, и беше прилична гужва во кафичот. До нас стоеа две девојки. Овој ликот погледна што пие девојката до неа, го викна шанкерот и му рече да и тури трипла пијачка. Смирноф беше пијачката, одлично се сеќавам. Девојката се сврте на кај нас, и полузачудено полинасмеано го погледна, и праша зошто трипла. Овој се насмевна најшармантно што знае, и и рече, ништо страшно де, многу ми си секси, сакам да те испијанам и сексуално да те злоупотребам вечерва.

Мене онака непријатно малку ми беше од ситуацијата, ама ми беше интересно како ќе реагира девојката. На мое поприлично изненадување, слатко се изнасмеа и разврзаа некои бош муабети.

:)
Мене ми изгледа дека девојката тоа го сфатила како негов стил на заебанција, хумор. "Ќе те ебам" е прилично подиректно и нема толку ефект на зезање. До душа, ако на тоа паѓаат некои девојки, не гледам зошто на пријателот твој тој пристап што го пиша немало да му упали.

Сакав да ти пишам cool story bro, ама тоа се пишува во други ситуации, не кога му веруваш на соговорникот :D. Доста интересно. Може само да знам кое место било ова?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мене ми изгледа дека девојката тоа го сфатила како негов стил на заебанција, хумор. "Ќе те ебам" е прилично подиректно и нема толку ефект на зезање. До душа, ако на тоа паѓаат некои девојки, не гледам зошто на пријателот твој тој пристап што го пиша немало да му упали.

Сакав да ти пишам cool story bro, ама тоа се пишува во други ситуации, не кога му веруваш на соговорникот :D. Доста интересно. Може само да знам кое место било ова?
Во Битола се случи настанот, кафичот се вика Порта Џез. Немам никаква причина да лажам нели, да зборував за себе па да се фалев, ајде некако. Инаку, ликот е роден на ист датум со мене, само е една година постар, и практично го познавам цел живот. Книга можам да напишам за неговиот однос со жените. Цел живот ми вели една единствена работа, жените се Ѓаоли, а најпрактичниот совет кој го дава во врска со жените е дека жената секој ден мораш еднаш да ја изебеш, и еднаш да ја изнервираш, за да има за што да размислува цел ден. :icon_lol:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
А ако клучот отвара многу брави, ама само срање брави, тогаш не е баш некој си master key, нели? :)
Не очекувај такви заклучоци од некои луѓе на форумов :D. Пак ќе мислат им мутиш нешто за да ги збуниш.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 20:34 ---
Еден од најефикасните начини да утврдиш дека некоја особа е несигурна и слаба(да не речам партал) е да ги приметиш зборовите кои ги користи во секојдневниот јазик: "Не можам", "може ли", "таков сум", "смеам", "не смеам", "морам", "само ако"... Тоа што овие зборови и фрази во основа го пренесуваат е: "Јас сум неодговорен", "моите одлуки се под власт на нешто надвор од моја контрола", "нешто надвор од мене ме контролира", "нешто туѓо ја ограничува мојата ефективност", "околностите и другите луѓе ме форсираат да го правам ова што го правам", "не сум слободен да донесувам сопствени одлуки" итн.
Комбинацијата на зборовите од јазикот кој го користиме доаѓа од една суштинска парадигма на детерминизам. И целата битка тука се води во трансферот на одговорност, несигурните особи користат јазик кој ги апсолвира од одговорност: "Јас не сум одговорен, неспособен да го изберам мојот одговор."
"Би сакал да те ебам" корне од несигурност. Тоа е бета говор пар екселанс. Во суштина и пренесуваш порака на девојката дека си несигурен во своите одлуки и дека немаш слобода да ги избираш сопствените дејствија.
Не го правете тоа.
Затоа Бета мажјаците денес добиваат повеќе вагини него ли Алфа мажјаците. Тие сценарија може биле ефикасни, негде во 50те години минатиот век. Сега Алфа ќе испита 10 жени и дали една од нив ќе попушти на таквата понуда.

"Би сакал да те ебам" може да се толкува дека типот и остава избор на девојката, дека таа ја има контролата и дека ситуацијата ја држи в раце. И тоа си носи само по себе поени, ако веќе толкуваме до долку детали.

Ulbrecht

Ајдеми Попуши
Член од
28 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
68
Сите се дрољетини. И мене ми има упалено финтата од типот „Ќе те ебам вечер“ пар пута.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Цел живот ми вели една единствена работа, жените се Ѓаоли, а најпрактичниот совет кој го дава во врска со жените е дека жената секој ден мораш еднаш да ја изебеш, и еднаш да ја изнервираш, за да има за што да размислува цел ден. :icon_lol:
Да му кажеш на пријателот да сибе векот. :D

"Би сакал да те ебам" може да се толкува дека типот и остава избор на девојката, дека таа ја има контролата и дека ситуацијата ја држи в раце. И тоа си носи само по себе поени, ако веќе толкуваме до долку детали.
Обидот да и` се одземе контролата дига адреналин до даска.
А, ако ја постели неговата пред штиклите, автоматски е френдзониран. :)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Обидот да и` се одземе контролата дига адреналин до даска.
А, ако ја постели неговата пред штиклите, автоматски е френдзониран. :)
Навистина? Изгледа не збориме за истите жени. Тебе не те знам, но познавам други кои веднаш би рипнале на таква шанса. Кај нив тоа билда адреналин.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Навистина? Изгледа не збориме за истите жени. Тебе не те знам, но познавам други кои веднаш би рипнале на таква шанса. Кај нив тоа билда адреналин.
Мене тие ми делуваат на џигерогризачки.
Без навреда кон другарките, нормално. :)

Зошто бе моме Бисеро ти така за мојот пријател?

:)
Пошто е у право, беш му матер. :)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Мене тие ми делуваат на џигерогризачки.
Без навреда кон другарките, нормално.:)
Абе тебе ако така ти делува тоа си е твое. I'm telling you like it is, од моја гледна точка.

Патем, боље џигер од мене имаат. Јас после три кригли сум за во саркофаг.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Абе тебе ако така ти делува тоа си е твое. I'm telling you like it is, од моја гледна точка.

Патем, боље џигер од мене имаат. Јас после три кригли сум за во саркофаг.
I'm also telling you like it is, since the first ray of sunshine.
Ако и` ја дадеш целата контрола на жената, ојде џигерот џенем.
И од криглите че ојт, ама покроце. :)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Дечко, да го познавше Ставрогин, ќе си го избришеше моментално акаунтот заради глупостите што ги имаш надробено на последниве две страни.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 19:41 ---

Не се глупости за тој шо можи да ме свати, и ако има некој млад не форумов ке го потврди тоа,,, секако вие старци сте со заостанати мислења

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom