Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
DonJas и јас сакам со тебе :smir:

Шмеќерот, се имаме запознаено, во АлоАло, комшиката твоја не запозна, ама ај пак ќе се упознаеме, не е проблем :)

Иначе еве го мојот список... Gego, kik-katce, fabullous 178, scream, escape, Bon Jovi, кискино, џимеј, болиглава, mr. positive, др. аган, izrOd, Kaktus, walker girl, ace_element, kpbKENGUR, лаванда, energieNo.1..... Не ми текнува кој друг :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Хмм... мац,корун,гарф... има време, другата година...

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
sakam da se zapoznaam so mak tigar,paranoik,tina pink,dr agan,acid,divine,armin06,....itn ne mi teknuva drugi

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Ada, Sussaro, Psytisfaction (глеаш кој се мачит да ти го пишит јузерот?) и burn84 ми се нај за упознавање. :D
И Лејди Сатори, зш со неа се видов во еден друг живот на многу кратко. :)

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Со TheBestTipster, Џену грл...она си знае веќе
И како што кажав веќе со Awake, Кискино, babydol...:toe:шознам...имаше уште некој ама не ми текнуваааааааа:vozbud:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
И ајде уште 116 чит чат мислења.....пиши со кој сакаш да се запознаеш колку да си има на ум. Па после тоа дал ќе ти пише приватна ил ќе те додаде на мсн е друга песна.
Да му се невиди

Од д топик
На листата на лујџе што сакам да ги упознаам са: Аце елемент-да му учукам една заушка затоа што ми земал и преработил аватар. Еден друг што си земал потпис, мајку му....прашајте бе, не дека нема да ви го даам туку подобар можеби ќе сум ви напраел:)
Тим4е-да видам што суруш е
Годхетсасол-Да му учукам две три заушки....од мерак за лошиот хумор т.е. умор

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
Параноик, и нејзиниот морбиден хумор. :pipi:

Kajgana Shop