Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Ако ги делиш женските на лесни и тешки, далеку ќе стигнеш...

Иначе, дали ќе го поминеш животот со една или со повеќе жени, или па со ниедна, е личен избор. Не е заостанато сфаќање. А тие двојни аршини што ги спомнуваш во последниве неколку мислења СЕ заостанато сфаќање.
Ги делам зошто така е , има недопирливи жени , а има и пепел шо се прават ..Да точно личен избор, јас не натерав со сила никој да спие со 10,100,1000 жени, јас си кажав мое мислење во врска со најубавите години и како да се иживеат тие години според мене... па ти што сакаш прави

објаснимија ситуацијава и ке продолжиме со муабет..
ЗОШТО: Машко ако спие со повеке жени ФРАЕР?
ЗОШТО: Женско ако спие со повеке мажи Курва?
ако знаеш да обајсниш повели:
и ке продолжиме со муабети
за да ти докажам зошто мажите се во предност според некој сваќања, ако сите мислат дека се изедначени

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да живот живееме :)
Ебачиште си ти, веднаш се приметува. Кога ти се појави на форумот јас и забранив на мојата девојка да ги чита, да не ја шармираш веднаш со твојот интелекет и длабочина во постовите.

:X3:

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Ебачиште си ти, веднаш се приметува. Кога ти се појави на форумот јас и забранив на мојата девојка да ги чита, да не ја шармираш веднаш со твојот интелекет и длабочина во постовите.

:X3:
Не бе не ми го прај кејфот не се мачи нека си иде на форум чупето :) :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не бе не ми го прај кејфот не се мачи нека си иде на форум чупето :) :)
Уф добро е, ми олесна сега. :unsure:

Чекај сега да те прашам нешто од математика, може? Ако секој маж ебе 50 различни жени во животот, каде ќе најдеш ти жена која спиела само со 8 мажи?

Или сите мажо ги ебат истите 50 жени?

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Уф добро е, ми олесна сега. :unsure:

Чекај сега да те прашам нешто од математика, може? Ако секој маж ебе 50 различни жени во животот, каде ќе најдеш ти жена која спиела само со 8 мажи?

Или сите мажо ги ебат истите 50 жени?
50 беше само пример, и кажав има девојки кој спиеле со 100000 мажи а има и девојки кој спиеле само со 2,3 а се убави и прибрани, изборот е т вој , ти кажав само дека не ми се прај мене кејфот од 18 год да си ја пикам глата во вреќа само со една девојка, мислам дека сега се најубавите години , сум имал 3 кратки врски и плус мувачици , видов и осетив дека не можам да сум со 1 девојка ,, кога ке наполнам 24,25 год ке мислам за озбилно .. џабе се караме ти имаш различни сваќања јас различни

N

NikolaMKD91

Гостин
Ги делам зошто така е , има недопирливи жени , а има и пепел шо се прават ..Да точно личен избор, јас не натерав со сила никој да спие со 10,100,1000 жени, јас си кажав мое мислење во врска со најубавите години и како да се иживеат тие години според мене... па ти што сакаш прави

за да ти докажам зошто мажите се во предност според некој сваќања, ако сите мислат дека се изедначени
Јас знам пријателе да ти објаснам еве вака, многу е едноставно :

Капираш сега ??

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Затоа што ја за една година можам да напраам 700 деца на 700 жени, и пак да имам материјал за наредните 10 години со исто темпо. Затоа сум ја фраер, затоа не мора "претпазливо да бирам". Една жена за една година може да напри едно, во својот животен век 5-6, нека се 10 макс ако е шиптарка. Затоа мора да БИРА, затоа што е Строго ограничена. Курвата со револвер се понаша као со машинган. Затоа постои тој дупли стандард. ГЛУП.

И дај бе у пичку матер игнорирајте вакви фаци, не мора баш Секоја тема да иде у пропаст. Реченицата ја почиња со "Братче има лесни и тешки девојки".. и со цел памет му реплицирате... Нема смисла, стварно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom