Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто нема официлно соопштување од страна на ФФМ за случајот ’Бочевски’. Нели според пропишаното и бодови требаше да им се одземат на Вардар. Колку само апла се премолчува случајот од страна ФФМ.

Бочевски е тренерот на Пелистер, ова е случај Бујчевски :D

Ништо официјално нема, мада сите веќе ни го одземаа тој бод.
Според мене доста веројатно е да ја добиеме жалбата во Лозана, може затоа си ќутат, пошто уште толку ќе го јадат срамот после тоа :icon_mrgr:

Не доста, сигурно. Сами си се косат со правилниците. Да има право да се буни металург и е наша грешка исто АМА ако правилата на ФФМ исто викаат дека нивната комисија треба да провери и да завери играч само ако има чисти документи. Ова иде некако вака, ние (играчот) кришиме правила, они кршат правила после нас. Второто е важечко ако прошла регистрацијата тогаш тоа мора да се земе ко правилна одлука. Мене ме интересира КОЛКАВА ОШТЕТА ќе бара ВАРДАР од ФФМ за ова? Сега треба тужба да им стегнеме и нема лабаво

Бочевски е тренерот на Пелистер, ова е случај Бујчевски :D

Ништо официјално нема, мада сите веќе ни го одземаа тој бод.
Според мене доста веројатно е да ја добиеме жалбата во Лозана, може затоа си ќутат, пошто уште толку ќе го јадат срамот после тоа :icon_mrgr:

Не може да го добиете спорот, криви сте можда не единствените виновници ама сепак треба да сносите одговорност. Нити за овај Бујчевски нема некоја вест дали е суспендиран или не ама е штом не игра неколку кола. Многу аматерски од страна на ФФМ, дај нека излезат со некое известување а не да се кријат ко глувци, нека покажат дека имаат каков таков авторитет

Не може да го добиете спорот, криви сте можда не единствените виновници ама сепак треба да сносите одговорност. Нити за овај Бујчевски нема некоја вест дали е суспендиран или не ама е штом не игра неколку кола. Многу аматерски од страна на ФФМ, дај нека излезат со некое известување а не да се кријат ко глувци, нека покажат дека имаат каков таков авторитет

Суспендиран е на два месеци, и мечот се води со службени 3-0.

Имаме основа да го добиеме спорот, затоа што целосната вина е кај ФФМ, т.е. кај ОФС Гази Баба. На некој начин сме колатерална штета, така да стварно не знам како би завршил мечов на крај. И Металург ќе се жали ако добиеме во Лозана (ако воопшто се жалиме како што најавивме), па реално и они пак ќе ја добијат жалбата, и така се во круг :icon_mrgr:

Не може да го добиете спорот, криви сте можда не единствените виновници ама сепак треба да сносите одговорност. Нити за овај Бујчевски нема некоја вест дали е санкциониран или не ама е штом не игра неколку кола. Многу аматерски од страна на ФФМ, дај нека излезат со некое известување а не да се кријат ко глувци, нека покажат дека имаат каков таков авторитет

Зошто да не може да го добиеме? ФФМ го регистрира играчот. Ние идевме според нивни инструкции. КРАЈ. Како сме ние криви овде?
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 13:21 ---

Имаме основа да го добиеме спорот, затоа што целосната вина е кај ФФМ, т.е. кај ОФС Гази Баба. На некој начин сме колатерална штета, така да стварно не знам како би завршил мечов на крај. И Металург ќе се жали ако добиеме во Лозана (ако воопшто се жалиме како што најавивме), па реално и они пак ќе ја добијат жалбата, и така се во круг :icon_mrgr:

Нема да ја добијат. Немаат они основа да се жалат ако вината се префрли кај ФФМ. Они може да бараат исто оштета од кривата странка - ФФМ за тоа што не си ја завршиле работата соодветно. Бодови + оштета + судски трошоци треба да добиеме.

Не е суспендиран, туку му ја поништија регистрацијата, и сеа за поново да биде регистриран ќе мора да се чека 2 месеци.
Ете и тука не заебаа ФФМ, на време да ја увиделе грешката овие од ФФМ, дека нее важечка исписницата, ќе можеле Вардар да средата за 1 ден да добие нова, пошо веќе им испалтиле обештетување на Еуромлик, така да може само ќе паузираше едно коло, а вака 2 месеца.

Ништо, не им се испуни желбата на Битолчаните од врвот да го дочекаат дербито :icon_mrgr:
Со победава моментално Работнички е прв ако не се лажам.

Ne be spored navivacite na Gjorce Rabotnicki ke padne vo vtora liga a niv ke se spasat :D
Ne znat deka Rabotnicki e sila.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Балистет јајцата цитрони ни ги направивте. Што толку те/ве чешка Ѓорче? Ви влезе моќен спонзор и одма кренавте акциите како да сте Бог или којзнае што. Ај гледајте си во својот двор, без курчење наврати се кога чекавте и кукавте дали ќе влезе еколог во шкендија. Не се исмејувај многу, утре може твоето тимче да се бори за да не испадне ;) А баш сакам и ќе ве видам како ќе ви биде откако еколог ќе излезе од клубот па макар и после 10 години(не верувам дека толку ќе ве издржи), а и да даде господ ниту еден спонзор да немате да видите како е, а не само г*мна да јадете.

Балистет јајцата цитрони ни ги направивте. Што толку те/ве чешка Ѓорче? Ви влезе моќен спонзор и одма кренавте акциите како да сте Бог или којзнае што. Ај гледајте си во својот двор, без курчење наврати се кога чекавте и кукавте дали ќе влезе еколог во шкендија. Не се исмејувај многу, утре може твоето тимче да се бори за да не испадне ;) А баш сакам и ќе ве видам како ќе ви биде откако еколог ќе излезе од клубот па макар и после 10 години(не верувам дека толку ќе ве издржи), а и да даде господ ниту еден спонзор да немате да видите како е, а не само г*мна да јадете.

Sakas da ti kazem kolku ke ne izdrzi ecolog dozivotno :D mojot tim vise nema da se bori za opstanok, od druga sezona mojot tim ke se bori vo evropa:) Letavte mnogu Rabotnicki vtora liga. Nemav namera da provociram ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Sakas da ti kazem kolku ke ne izdrzi ecolog dozivotno :D mojot tim vise nema da se bori za opstanok, od druga sezona mojot tim ke se bori vo evropa:) Letavte mnogu Rabotnicki vtora liga. Nemav namera da provociram ;)

Како оваа сезона што ке бидете шампиони :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom