- Член од
- 21 декември 2012
- Мислења
- 924
- Поени од реакции
- 452
Зошто толку паничарете и се заканувате со пријави на суд кога Soul ги истакна фотките од вашиот ред?
Некако како да ве удри по дамар.
Тоа ако Соул си формирал Ред и се сликал со другарчињата може, инаку тие фотки немаат никаква врска со ритуалите на О.Т.ОЗошто толку паничарете и се заканувате со пријави на суд кога Soul ги истакна фотките од вашиот ред?
Јас немам видено никакви фотки... на блогот ми даде дека од кајгана некој дошол на мојот блог, но кога кликнав да видам од каде - ми даде дека линкот е мртов...Зошто толку паничарете и се заканувате со пријави на суд кога Soul ги истакна фотките од вашиот ред?
Ритуалите во О.Т.О се дел од светите книги на Телема поточно материјал од класа "D".
Изданија од класа D
- Liber III vel Jugorum
- Liber V vel Reguli
- 8th Aether Liber CCCCXVIII
- Liber NU
- Liber Graduum Montis Abiegni
- Liber IAO
- The Star Ruby
- Liber Septem Regum Sanctorum, Ritual XXVIII, The Ceremony of the Seven Holy Kings
- The Star Sapphire
- The Mass of the Phœnix
- LIBER LXI VEL CAUSÆ
- Liber Testis Testitudinis vel Ayin Daleth
- Liber כ ף, Αγαπη Αζοθ Sal Philosphorum, The Book of the Unveiling of the Sangraal
- Liber Cadaveris, Ritual CXX, Of passing through the Tuat
- Liber Astarté vel Liber Berylli
- Liber Collegii Sancti
- Liber ק vel Gnosticorum Missa Minor
- Liber Resh vel Helios
- Liber RU vel Spiritus
- Liber A vel Armorum
- Liber Siloam
- Liber HAD
- Liber DCLXXI vel Pyramidos
- Liber DCLXXI vel ThROA
- Liber Samekh Theurgia Goetia Summæ, Congressus cum Dæmone
- Liber Collegii Internii
- Liber IOD
- The Greek Qabalah
Што слики се тоа бре, сите ги виделе само јас не!Тоа ако Соул си формирал Ред и се сликал со другарчињата може, инаку тие фотки немаат никаква врска со ритуалите на О.Т.О
На темата ги има по азбучен ред кои се и што се.
Вчера отвори тема и постираше слики со оргии кои според линковите биле наши ритуали.Што слики се тоа бре, сите ги виделе само јас не!
Дај објаснете стопанката
Тоа не се ритуали на О.Т.О бре главо букова! Јас немам ништо против оргии, ама тоа незначи дека се што се случува во О.Т.О се оргии!Ipssi... gledajki gi slikite i ritualite na vasiot red i tvoite dosegasni komentari,tvojata slobodna volja,udoben kuceski zivot,ne e cudo posle reakcijata takva i ti da si nekade po slikite....
--- надополнето: 29 септември 2013 во 23:08 ---
Zosto ke ti se tebe sliki koga,valjda nedelno u zivo toa si go terate ?
Им фали во животецот им по се изгледа па заморуваат и други кои си имаат редовно секс со оние кои ги љубат ... без секс се создаваат импотентни суштества кои имаат импотентни мисли!Вчера отвори тема и постираше слики со оргии кои според линковите биле наши ритуали.
Луѓево премногу се опседнати со секс.... што е работава?
Епа не е. Џабе си читал.Океј, прочитав десетици страни и нигде не дојдов до заклучок шо е уствари телемата, освен дека е секта. Ќе има некој да објасни на кратко шо се, кои се и шо им е целта? Фала.
E Ipssi Ipssi... vo kolaps si. Znam,ne e valjda deka se sto se slucuva vo O.T.O se orgii,ama deka e del od vasiot zaednicki ritual.... pa toa e i stavot tvoj vo sekoj tvoj dosegasen post.Вчера отвори тема и постираше слики со оргии кои според линковите биле наши ритуали.
Луѓево премногу се опседнати со секс.... што е работава?
--- надополнето: 29 септември 2013 во 23:11 ---
Тоа не се ритуали на О.Т.О бре главо букова! Јас немам ништо против оргии, ама тоа незначи дека се што се случува во О.Т.О се оргии!
Ти немаш поим што ти се дешава во твојата потсвест човече штом толку си опседнат со секс и оргии, кога станува збор за либерални ставови.
Па затоа реков дека ми треба некој да дообјасни, ама глеам со две реченици ме реши. Јако!Епа не е. Џабе си читал.
Mozebi Ritualive ke ti objasnat troa pojse:Па затоа реков дека ми треба некој да дообјасни, ама глеам со две реченици ме реши. Јако!
Телемата е философска матрица која го држи Редот да биде ред.Океј, прочитав десетици страни и нигде не дојдов до заклучок шо е уствари телемата, освен дека е секта. Ќе има некој да објасни на кратко шо се, кои се и шо им е целта? Фала.
Ти си дефинитивно безнадежен случај!E Ipssi Ipssi... vo kolaps si. Znam,ne e valjda deka se sto se slucuva vo O.T.O se orgii,ama deka e del od vasiot zaednicki ritual.... pa toa e i stavot tvoj vo sekoj tvoj dosegasen post.
Da ne brzavte tolku da gi brisete slikite. Sajtot ne bese ni Bosanski ni Islamski,tuku od vasiot red. Ili mozebi ne treba da svati nekoj zosto stalno ti spomnuvam deka podrzuvas sex so majka,so sestra,so kuce,so brat,so tatko..... ?
Се останато ќе го сметам за провокација, па сега вие си знаете.Ритуалите во О.Т.О се дел од светите книги на Телема поточно материјал од класа "D".
Изданија од класа D
- Liber III vel Jugorum
- Liber V vel Reguli
- 8th Aether Liber CCCCXVIII
- Liber NU
- Liber Graduum Montis Abiegni
- Liber IAO
- The Star Ruby
- Liber Septem Regum Sanctorum, Ritual XXVIII, The Ceremony of the Seven Holy Kings
- The Star Sapphire
- The Mass of the Phœnix
- LIBER LXI VEL CAUSÆ
- Liber Testis Testitudinis vel Ayin Daleth
- Liber כ ף, Αγαπη Αζοθ Sal Philosphorum, The Book of the Unveiling of the Sangraal
- Liber Cadaveris, Ritual CXX, Of passing through the Tuat
- Liber Astarté vel Liber Berylli
- Liber Collegii Sancti
- Liber ק vel Gnosticorum Missa Minor
- Liber Resh vel Helios
- Liber RU vel Spiritus
- Liber A vel Armorum
- Liber Siloam
- Liber HAD
- Liber DCLXXI vel Pyramidos
- Liber DCLXXI vel ThROA
- Liber Samekh Theurgia Goetia Summæ, Congressus cum Dæmone