Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Прашај го пријател ти дали успева ова на интернет. Сега засега немам успех а сакав да скратам од маките.
Нема потреба да го прашувам, јас ќе ти одговорам. Тоа е пристап кој функционира во живо, и за кој треба мадиња. Преку интернет се удвараат само предерчиња кои немаат храброст да си ја покажат фацата

;)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Ова и порано сум го напишал на форумов, но беше во скроз друга тема. Еден мој пријател, кој има спиено со повеќе жени отколку што повеќето овде имаат видено во животот, користеше еден единствен пристап:

Јас тебе ќе те ебам вечерва.

:)
Повеќето жени ќе кажат дека таквиот пристап е пренападен и крајно вулгарен/сељачки/идиотски/(додај сличен епитет), ама во реалноста голем дел од нив ќе паднат на таков пристап. Факт е дека жените паѓаат на самодоверба, а човек кој користи таков пристап има 1000000% самодоверба.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Повеќето жени ќе кажат дека таквиот пристап е пренападен и крајно вулгарен/сељачки/идиотски/(додај сличен епитет), ама во реалноста голем дел од нив ќе паднат на таков пристап. Факт е дека жените паѓаат на самодоверба, а човек кој користи таков пристап има 1000000% самодоверба.
Токму така. Овој пријателов за кој зборувам, книга може да се напише за него во врска со жените. Тој не го прави тоа агресивно, напротив, ќе пријде, ќе се насмевне, ќе подели некој комплимент за сексепилот на девојката, и потоа влетува со муабетот дека ќе ја еби вечерта.

Најчесто девојките се насмевнуваат, и ги интригира како некој може да има толку самодоверба. А на пријателов ама ич не му е гајле.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Токму така. Овој пријателов за кој зборувам, книга може да се напише за него во врска со жените. Тој не го прави тоа агресивно, напротив, ќе пријде, ќе се насмевне, ќе подели некој комплимент за сексепилот на девојката, и потоа влетува со муабетот дека ќе ја еби вечерта.

Најчесто девојките се насмевнуваат, и ги интригира како некој може да има толку самодоверба. А на пријателов ама ич не му е гајле.
Значи филмање е да се каже дека тоа го користи ко прва pick up линија. Добро, не џабе е форум.

Хипотетичка ситуација во која би успеало ова е склоп на околности во кои:
- соговорничката или сака да биде легната и/или требаат комплименти за физички изглед, и плус има доза слободоумност,
- типот не делува ко осамен маалски мастурбирачки манијак што ги глеаме секој ден на улица, него на дружељубив насмеан тип со луѓе наоколу и со позитивна енергија, кој знае да долови тоналитет, полу - хумор, eye contact, не преголема заинтересираност, физички контакт, добар вкус, и слични тракатанци.

Но, едно е сигурно, се работи за некој убав, а бидејќи во градов односот на убави машки према убави женски што ќе ги видиш на рандом е отприлика и според мене 6:1 (на рандом, на секоја шеста видена убава девојка, ќе видиш еден убав момак), логично е дека без разлика на деталите околу пристапот, убав момак е ко гром од ведро небо и што сака може да направи.

*Под убав подразбирам и лице, и елементарни карактеристики на тело, и самодоверба, и добро држење.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Значи филмање е да се каже дека тоа го користи ко прва pick up линија. Добро, не џабе е форум.

Хипотетичка ситуација во која би успеало ова е склоп на околности во кои:
- соговорничката или сака да биде легната и/или требаат комплименти за физички изглед, и плус има доза слободоумност,
- типот не делува ко осамен маалски мастурбирачки манијак што ги глеаме секој ден на улица, него на дружељубив насмеан тип со луѓе наоколу и со позитивна енергија, кој знае да долови тоналитет, полу - хумор, eye contact, не преголема заинтересираност, физички контакт, добар вкус, и слични тракатанци.

Но, едно е сигурно, се работи за некој убав, а бидејќи во градов односот на убави машки према убави женски што ќе ги видиш на рандом е отприлика и според мене 6:1 (на рандом, на секоја шеста видена убава девојка, ќе видиш еден убав момак), логично е дека без разлика на деталите околу пристапот, убав момак е ко гром од ведро небо и што сака може да направи.

*Под убав подразбирам и лице, и елементарни карактеристики на тело, и самодоверба, и добро држење.
Како мислиш филмање? Буквално е вака како што кажав, немам апсолутно никаква причина да лажам. Дечкото е симпатичен, ништо посебно. Баш сум размислувал за тоа. Покрај сите измотувања на жените дека сакаат вакви или онакви мажи, најмногу успех кај нив имаат мажи со просечен изглед, педантни, со фризура американси претседател. Знам дека звучо чудно на прв поглед, но ова е вистина. Еднаш кога жените ќе ја поминат бунтовничката фаза, секогаш кај нив имаат успех ваков тип на мажи.

W

Werther

Гостин
На овој бившите по весници му вадеа муабети дека му е мал...

:D
:pos::pos:

Мене ме интересира, ова го прави со жени комплетно инкогнито, без воопшто да ги познава никогаш пред тоа во животот да ги видел или сепак имаат некое познатнство, од „извиџење“ што се вика ? :D

D

dystopian

Гостин
На овој бившите по весници му вадеа муабети дека му е мал...

:D
Тоа од пуста суета, дека ги заебал... :icon_mrgr:

Шала на страна, ако другар ти испоебал толку девојки сигурно се води по системот еби-остави. И замисли некоја ја легнува со ваков пристап, и после стандардно ја баталува, и девојката мава една ретроспектива на се што и се случило...

Повредена суета lvl over 9000...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
:pos::pos:

Мене ме интересира, ова го прави со жени комплетно инкогнито, без воопшто да ги познава, никогаш пред тоа во животот да ги видел или сепак имаат некое познатнство, од „извиџење“ што се вика ? :D
Битола е град во кој е скоро невозможно да сретнеш некого кого не си го видел никогаш порано, или барем за кого немаш ништо слушнато. Еднаш ми кажуваше како и пришол на некоја девојка со својот вообичаен пристап, и таа го одбила, нешто во стилот бегај тргни ми се. Нејсе, после извесно време сепак успеа да ја ќари дотичната девојка, во скроз друга ситуација. Кога ја прашал за настанот, и зошто тогаш така му изреагирала, оваа му рекла дека мислела како тој не мисли озбилно дека ќе ја еби вечерта. :vozbud:

:icon_lol::icon_lol:

И за ова пишувам по втор пат, жал ми е што вака се повторувам...
--- надополнето: 29 септември 2013 во 18:04 ---
Тоа од пуста суета, дека ги заебал... :icon_mrgr:

Шала на страна, ако другар ти испоебал толку девојки сигурно се води по системот еби-остави. И замисли некоја ја легнува со ваков пристап, и после стандардно ја баталува, и девојката мава една ретроспектива на се што и се случило...

Повредена суета lvl over 9000...
Друар ми е женет сега, втор брак. И пак си го фура својот стил на живот...

Додуша, еднаш ме убедуваше дека никогаш не ја нашол вистинската девојка...

:pos:

M

Muranyi

Гостин
Ова и порано сум го напишал на форумов, но беше во скроз друга тема. Еден мој пријател, кој има спиено со повеќе жени отколку што повеќето овде имаат видено во животот, користеше еден единствен пристап:

Јас тебе ќе те ебам вечерва.

Друар ми е женет сега, втор брак. И пак си го фура својот стил на живот...

Додуша, еднаш ме убедуваше дека никогаш не ја нашол вистинската девојка...

:pos:
Хм,профилов на твојот пријател ми е многу познат.Имам баш таков колега на работа.Дали е коинциденција или се работи за истиот тип,не би знаел да ти кажал.
Дали твојот пријател своевремено беше голем и перспективен ракометар?o_O

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Хм,профилов на твојот пријател ми е многу познат.Имам баш таков колега на работа.Дали е коинциденција или се работи за истиот тип,не би знаел да ти кажал.
Дали твојот пријател своевремено беше голем и перспективен ракометар?o_O
Јок. Овој ликот спорт воопшто не го интересира. До толку не го интересира што мислеше дека Депортиво и Ла Коруња се две различни екипи. :D

Се што го интересира се жените. А циркус е, неверојатно е забавен. Женет е, и обавезно има барем една швалерка, и се однесува спрема неа како да му е регуларна женска. :LOL:

M

Muranyi

Гостин
Како да пишуваме за истата личност:)
Неодолива смисла за хумор,посебно за жените бидејќи темава е поврзана со нив,на моменти арогантна доза на самодоверба која не можеш да не ја забележиш,комплименти за сексапилот и убавината на жената а тие тоа го обожаваат,по малку безобразен хумор кога влегува во интеракција со жените,паралелен живот,швалерка обавезна во секој момент и тоа последното-се однесува со нив како да му се девојки.

Еве отприлика накратко како му оди добро и подмачкано кога се работи за жените-доаѓаат две девојки на возраст отприлика околу 28-30 години,нешто ги засмејуваше со неговите досетки,секако уфрли по некој комплимент за двете и овие двете дур се смееја им вика,карикирам:"Колку сте добри,ќе ве ебам двете,со две одеднаш немам пробано".А не дека не пробал,но таква беше ситуацијата.

Јас очекував барем една од нив да му влепи добра шамарчина,ама не-овие продолжија да се смеат, веројатно им годеше муабетот.И после недела дена веќе едната беше статистика во неговиот тефтер.Мислам дека сум пишувал за овој случај на форумов.Неверојатно.Ќе кажеш мифки и слично,ама кај мноооооооогу добар дел од жените му пали овој пристап.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Ставрогин и Muranyi мислам дека акцентот ви е на погрешно место. Не е фразата што ја употребуваат вашите пријатели она што дава зелено светло, туку хуморот што дотичните го поседуваат. И двајцата велите дека станува збор за забавни и интересни личности, со неверојатна смисла за хумор. Ако некој намќор каже такво нешто, се сомневам дека ќе му се посреќи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom