Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве пробај тука,за да не одиме оф.Приложи ајети во прилог на твоето тврдење.Темата е Звучниците.
Да ти одговорам јас на прашањето: Ако си 10 часа на работа (интензивна) , тогаш кога ќе бидеш слободен ќе се молиш и за тие времиња кои веќе побегнале.
^^Во контекст на прашањето-кога Омер ќе отиде во Рајот,во каква форма ќе отиде таму,дали ќе биде материјализиран со телото кое го имал на Земјата?Или во Рајот и Пеколот оди само душата?Ако е ова второто,тогаш ме интересира дали душите според Исламот имаат пол?
Моето прашање е: Каква е наградата на жената, ако умре како маченичка?
За мажите има девици и шербет.
Која е наградата за жените?
Благодарам.
зошто 33години?
Znae deka 33.brojkata e vrzana so godinite na Isus, ama ne saka da go spomene toa.
што ми кажа сега
од кај сега испадна ова?
Epa toa e.
Ovoj detal kaj plagijatot ostanal ist kako i kaj onoj od kaj e prepisan .
Znae deka 33.brojkata e vrzana so godinite na Isus, ama ne saka da go spomene toa.
@ Hattab1
Молам одговор на моето прашање. Еве, ќе се самоцитирам:
no comment. знам дека многу работи се препишани и се припишуваат како само исламски, али ова е врв.
кога е така, по логика на настаните, испаѓа дека исус иде и во рај и во пекол, нели по него и неговат возраст се воскреснува. аууууууу ......![]()
да да ќе одговориш, исто ко и на мене од вчера/завчера.
ме интересира прашањето, али воедно ме интересира и твојот одговор. дали ќе биде спин или одговор, останува да видимеДолги прашања се верувај,а немам баш до толку време ако тоа не те интересира,да не си го трошам времето безвезе.