Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Не си ме разбрала Маја ..нема везе..ме мрзи да објаснувам:D

Јас мислам дека баш убаво те разбрав, дури и да не паѓаш на лигавења и комплименти, лепотата ти е најбитното нешто кај дечко. Што си е сосема ок, но ваљда со тек на време ќе ти се смени мислењето. :unsure:

Не те гњавам повеќе, не се секирај! :D

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Елегантно пополнетите со кеш, не се дебели за вас . Дебел е епитет за елегантно пополнет дечко без кеш. Тие со кеш за вас се мали мечиња. :D
ЦАР СИ БРАТ :) <3 :D
--- надополнето: 22 септември 2013 во 23:56 ---
хахаха што да сакаш да ти кажам сега дека сакам дебели ружни со кеш? хахаха луд си
ТИ одговоре @NikolaMKD91 нејкам да се пофторвам :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Јас мислам дека баш убаво те разбрав, дури и да не паѓаш на лигавења и комплименти, лепотата ти е најбитното нешто кај дечко. Што си е сосема ок, но ваљда со тек на време ќе ти се смени мислењето. :unsure:

Не те гњавам повеќе, не се секирај! :D
Па да МЕНЕ да ми е УБАВ ;)
Ако не ми е убав џабе муабети....а ако е убав а глуп исто џабе!! Така да да завршиме со реплицирањава до бесвест Ставот ми е дечко што не е убав а е интересен..зборлив..забавен..паметен може да има многу другарки...а кај убавите се девојките..свиѓало тоа или не така е;) А јас не се сврстувам во тие девојки само кажав како е реално гледано;)
уффф ај оставете сеа на другите да си кажат;)
--- надополнето: 23 септември 2013 во 00:05 ---
--- надополнето: 22 септември 2013 во 23:56 ---

ТИ одговоре @NikolaMKD91 нејкам да се пофторвам :)
Јас не му пракам <3 :D А да се слагам за другите таму спозноруши и глупачи дааааааа мечиња се слатки златни они:)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Па да МЕНЕ да ми е УБАВ ;)
Ако не ми е убав џабе муабети....а ако е убав а глуп исто џабе!! Така да да завршиме со реплицирањава до бесвест Ставот ми е дечко што не е убав а е интересен..зборлив..забавен..паметен може да има многу другарки...а кај убавите се девојките..свиѓало тоа или не така е;) А јас не се сврстувам во тие девојки само кажав како е реално гледано;)
уффф ај оставете сеа на другите да си кажат;)
--- надополнето: 23 септември 2013 во 00:05 ---

Јас не му пракам <3 :D А да се слагам за другите таму спозноруши и глупачи дааааааа мечиња се слатки златни они:)
Шо врска имаше ова <3? еве уште <3 <3 <3 :* уште сто ке му пуштам ако треба затоа што ве опиша во целост дечкото 98% , :D

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Шо врска имаше ова <3? еве уште <3 <3 <3 :* уште сто ке му пуштам ако треба затоа што ве опиша во целост дечкото 98% , глимите светици а го примате со сочуство се извинувам :)
Да,да нагласам по 100пат ги опиша спознорушите ;) ди енд

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Зошто толку го нападнавте девојчево? Убаво си кажа

Ако е грд, колку и да е комуникативен, смешен, убав-внатрешен-изглед-булшит џабе му е. Вие би биле во врска со грд човек? За one night stands и слично не ни прашувам

Исто ако е убав, а е глуп, намќор, несмешен...џабе му е.

Не постојат грди луѓе (ај сега изгуглајте ми слика од ugliest man alive) што ќе бидат грди на секоја. Сите имаат различен вкус, за секој си има по некој...Само што за убавите има по 100 девојки и муваторки, а за грдите има 100 другарки.

Не се жалете дека женските сакале богати, кретени или не знам што. Женските сакаат убави, а ваљда вие не сте и убав нејзе

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171

Ма каков муабет ќе се разочарам по 5 минути све е тоа глупоќа и остали тинтири-минтири. Моментот кога женско ќе почне да дискутира се губи секоја желба за понатамошно дејство од било каков вид со истата.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.899
Поени од реакции
11.230
Anon
Незнам како планираш да ја запознаваш, ако мислиш преку тие mutual што ви се тогаш е фејл работата. Подобро и преку мочаниот фб пробај важно пробуваш сам, покажуваш одлучност, волја и ризик. После два seen од нејзина страна и невраќање на истото, пиши X, работата е јасна, не навлегуваме во тешки филозофии, јасна е. Некој и 1 промил да е заинтересиран ќе ти врати, а некој ако не е ни еден микрон нема да врати. Од друга страна ако почне да враќа се развива дискусија и можеш сам понатака.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
и таман мислев нешто квалитетна дискусија сте развиле на 4 страни... -_-

имам 2 mutual и дознав некои контрадикторни работи, уште една причина зошто морам да ја запознаам и да ми се разјаснат :D
нема друго нишо
Адни ја и истовремено пиши и` по порака дали и` текнува на тебе, и ако смета дека е чудно или не те свиѓа, ондак нема да ти одговори/адне и свршена работа, ќе се најдат и други типки по банки сигурно, особено во тутунска се преубави вработените (за нив знаеш дека бар се секогаш таму, плус име и презиме им пишува и можеш да ги бараш на фб :icon_lol: ). Со среќа.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293

Ма каков муабет ќе се разочарам по 5 минути све е тоа глупоќа и остали тинтири-минтири. Моментот кога женско ќе почне да дискутира се губи секоја желба за понатамошно дејство од било каков вид со истата.
зошто?

П

Пепси_

Гостин
Зошто толку го нападнавте девојчево? Убаво си кажа

Ако е грд, колку и да е комуникативен, смешен, убав-внатрешен-изглед-булшит џабе му е. Вие би биле во врска со грд човек? За one night stands и слично не ни прашувам

Исто ако е убав, а е глуп, намќор, несмешен...џабе му е.

Не постојат грди луѓе (ај сега изгуглајте ми слика од ugliest man alive) што ќе бидат грди на секоја. Сите имаат различен вкус, за секој си има по некој...Само што за убавите има по 100 девојки и муваторки, а за грдите има 100 другарки.

Не се жалете дека женските сакале богати, кретени или не знам што. Женските сакаат убави, а ваљда вие не сте и убав нејзе

не си им убав нив :D

I

IBIZA SOUND

Гостин
nemozes da zapocnes razgovor so devojka sto ne ja poznavas
zs se dignati do nebo,mislat deka go fatile gospod za ..... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom