Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e vreme sega trener da se menuva zatoa sto veke vo sreda igrame kup so Renova...
Ocekuvam mn povece od ovoj trener sega ...Kako i da e dobar izbor..

Ма арно што го избркаја овја што беше до сега бе. Со ваков тим да не можеш едни Новаци да тепаш, брука е!
Иако и до играчите е, треба некој да ги стегне очигледно. Имамо екипа која треба да се прошета низ втора лига, а тиа губа од Новаци. Нив и без тренер можеа да ги тепаа.

Ovoj sea so e u Iran mislam bese ili taka mi se cini? Posto koa igravte so vrapciste sedev do nego i zborevme epten taka i kako da kazuvase indirektno deka ke bide trener na teteks

Aaaa drugar mi znaci :D Dobar trener e toj, posebno go saka Tinte a i pofalni zborovi kaza za vtoriot golman na Teteks, Mislam deka nema podobar trener vo mkd od nego

So zdravje da si go koristat teteks trenerot samo cudo kako nie i vie ne go vodovme deka e sloboden pa zoran e car za site treneri vo nasta liga i site moze voda da mu nosat

So zdravje da si go koristat teteks trenerot samo cudo kako nie i vie ne go vodovme deka e sloboden pa zoran e car za site treneri vo nasta liga i site moze voda da mu nosat

bas mi kaza zatoa zasto u vardar ne e... ednostavno druga politika e toa u Vardar, a za kaj vas neznam stvarno... Na Zoran mu e najgolema zelba da bide trener na Vardar, samo sto ete toa e sto e katastrofa. So vakov trener teteks vlaga u prva liga sigurno i ako go zadrzi istiot sostav a veruvam deka ke se desi toa so plus eden odbranben igrac i eden napagjac ke bide seriozen tim za prvi 3 mesta u prva liga.

Aaaa drugar mi znaci :D Dobar trener e toj, posebno go saka Tinte a i pofalni zborovi kaza za vtoriot golman na Teteks, Mislam deka nema podobar trener vo mkd od nego
Абе што трипаш море :pos:
Подобар тренер немало :pos:
Стар е Смилевски, а и порано не ми беше нешто омилен, ваљда дека го памтам како тренер на Шкендија ХА БЕ :D

bas mi kaza zatoa zasto u vardar ne e... ednostavno druga politika e toa u Vardar, a za kaj vas neznam stvarno... Na Zoran mu e najgolema zelba da bide trener na Vardar, samo sto ete toa e sto e katastrofa. So vakov trener teteks vlaga u prva liga sigurno i ako go zadrzi istiot sostav a veruvam deka ke se desi toa so plus eden odbranben igrac i eden napagjac ke bide seriozen tim za prvi 3 mesta u prva liga.

Па и ја да сум некој у Вардар никад не би го ставил ова старо прдало за тренер кај нас. Можда си помлад и не памтиш, ама овој и внук му на Ѕинго, Добре Иванов, колку се гомна имаат изедено за Вардар на времето во екот кога беше најголемото ривалство со Сиелск, а сега најголема желба му била да биде тренер на истиот клуб?! Епа ја би му порачал да си иде во Кратово сеа куде Ѕингота. И онака треба да му бацува нозе што искористи ситуација кого овој палеше и гасеше во ФСМ и благодарение на него напраи какво такво име. Инаку нити бил некој тренер, нити па ќе биде. Зоки свињчето кога водеше меч на Силекс на Градски, не смееше да помисли да стане од клупата за резерви зашто одма летаа предмети према него :D Пред еден меч во Скопје се сеќавам, Комити го офарбаа зелен во косата и тоа после беше драми во Спортско студио на Сител кај Бошко Трпевски у емисија и секако неизоставниот Добре Иванов :icon_mrgr: Се потсетив малку на едно полуди времиња кога не секој можеше да се праи мангуп на Градски и во Скопје :D Си се знаеше редот
Како и да е, да не разглабам многу, со среќа нека си го користат Тетекс, ама за во Вардар е еден од ликовите што никогаш не сакам да ги видам!

Ја се кладим дека и полицијава има умешано прсти, утакмицеве со “албански“ тимои да ги играмо у Ѓорче, за да нема меѓуетнички препукувања.
Ама тоа е ваљда зошто мислеа дека Војводи ќе се откажа од Тетекс и нема да го бодра ни у Ѓорче.
Утре у 2 саат пред Репаблик/Амнезија, утакмицата со Ренова почнуе од 4 саат.

Еден добар гест од Навивачката група Војводи

1238385_587169491347144_1942806490_n.jpg

Единаесет годишната Леонтина е Фан на нашиот Тетекс. Oд преголема желба и љубов кон Тетекс и Војводи.. Војводи и направија чест и ја угостија со нивното присуство. Среќен Роденден Лени
--- надополнето: 17 септември 2013 во 16:07 ---
Иначе утре Тетекс игра со Ренова у Ѓорче ќе има организирано превоз кој сака може да иде

А со Маџари се игра у Субота на градски у Тетово ако тепамо може да бидемо први
--- надополнето: 17 септември 2013 во 16:11 ---
Ја се кладим дека и полицијава има умешано прсти, утакмицеве со “албански“ тимои да ги играмо у Ѓорче, за да нема меѓуетнички препукувања.
Ама тоа е ваљда зошто мислеа дека Војводи ќе се откажа од Тетекс и нема да го бодра ни у Ѓорче.
Утре у 2 саат пред Репаблик/Амнезија, утакмицата со Ренова почнуе од 4 саат.
100% е тоа ... затоа у инает на свите утре свите у Ѓорче и да грмимо ! па после у Субота овде на градски што е можно помасовно да избиемо на прво место

Дај бе не бидете смешни, какви етнички препукувања би имале у втора лига или поточно кажано со Албанска екипа освен Шкендија. Или па у случајов со Ренова, а и муабетов ајде утре у Ѓорче па всабота масовно у Тетово. Како светско првенство да играте, де на еден стадион де на друг. Слаби се покажавте во случајов, да удревте посилно немаше да си играат курташак

Дај бе не бидете смешни, какви етнички препукувања би имале у втора лига или поточно кажано со Албанска екипа освен Шкендија. Или па у случајов со Ренова, а и муабетов ајде утре у Ѓорче па всабота масовно у Тетово. Како светско првенство да играте, де на еден стадион де на друг. Слаби се покажавте во случајов, да удревте посилно немаше да си играат курташак

Под тоа “препукувања“, мислев на скандирања од наша страна. Инаку зошто би се играле утакмицете со “албански“ тимови у Скопје? Ајде кажи, која е причината?
Мие си издејствуевмо Тетекс да се врати у Тетово, не знам што сакаше да кажеш со тоа “слаби се покажавте“?

Де на еден, де на друг стадион, тоа е. Мие колку можемо се трудимо да му дадемо поддршка на нашиот клуб и у втора лига, за разлика од други ;)

Под тоа “препукувања“, мислев на скандирања од наша страна. Инаку зошто би се играле утакмицете со “албански“ тимови у Скопје? Ајде кажи, која е причината?
Мие си издејствуевмо Тетекс да се врати у Тетово, не знам што сакаше да кажеш со тоа “слаби се покажавте“?

Де на еден, де на друг стадион, тоа е. Мие колку можемо се трудимо да му дадемо поддршка на нашиот клуб и у втора лига, за разлика од други ;)

Koga ke igrate so Shkupi kade ke igrate ? Skopje ili Tetovo ?

Koga ke igrate so Shkupi kade ke igrate ? Skopje ili Tetovo ?

Не знам, ама ќе видите дека ќе се игра у Скопје.
Немам намера да се оправам или да ве убедуем у нешто, сакате верујте сакате не, ваше си е.

Не знам, ама ќе видите дека ќе се игра у Скопје.
Немам намера да се оправам или да ве убедуем у нешто, сакате верујте сакате не, ваше си е.

Isto kako da igrate u Tetovo kako u Skopje, za navivacite na Shkupi po dobro e da se igra u Skopje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom