Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovoj sea so e u Iran mislam bese ili taka mi se cini? Posto koa igravte so vrapciste sedev do nego i zborevme epten taka i kako da kazuvase indirektno deka ke bide trener na teteks
Да да, тој е.
Aaaa drugar mi znaciDobar trener e toj, posebno go saka Tinte a i pofalni zborovi kaza za vtoriot golman na Teteks, Mislam deka nema podobar trener vo mkd od nego
So zdravje da si go koristat teteks trenerot samo cudo kako nie i vie ne go vodovme deka e sloboden pa zoran e car za site treneri vo nasta liga i site moze voda da mu nosat
Абе што трипаш мореAaaa drugar mi znaciDobar trener e toj, posebno go saka Tinte a i pofalni zborovi kaza za vtoriot golman na Teteks, Mislam deka nema podobar trener vo mkd od nego
bas mi kaza zatoa zasto u vardar ne e... ednostavno druga politika e toa u Vardar, a za kaj vas neznam stvarno... Na Zoran mu e najgolema zelba da bide trener na Vardar, samo sto ete toa e sto e katastrofa. So vakov trener teteks vlaga u prva liga sigurno i ako go zadrzi istiot sostav a veruvam deka ke se desi toa so plus eden odbranben igrac i eden napagjac ke bide seriozen tim za prvi 3 mesta u prva liga.
100% е тоа ... затоа у инает на свите утре свите у Ѓорче и да грмимо ! па после у Субота овде на градски што е можно помасовно да избиемо на прво местоЈа се кладим дека и полицијава има умешано прсти, утакмицеве со “албански“ тимои да ги играмо у Ѓорче, за да нема меѓуетнички препукувања.
Ама тоа е ваљда зошто мислеа дека Војводи ќе се откажа од Тетекс и нема да го бодра ни у Ѓорче.
Утре у 2 саат пред Репаблик/Амнезија, утакмицата со Ренова почнуе од 4 саат.
Дај бе не бидете смешни, какви етнички препукувања би имале у втора лига или поточно кажано со Албанска екипа освен Шкендија. Или па у случајов со Ренова, а и муабетов ајде утре у Ѓорче па всабота масовно у Тетово. Како светско првенство да играте, де на еден стадион де на друг. Слаби се покажавте во случајов, да удревте посилно немаше да си играат курташак
Под тоа “препукувања“, мислев на скандирања од наша страна. Инаку зошто би се играле утакмицете со “албански“ тимови у Скопје? Ајде кажи, која е причината?
Мие си издејствуевмо Тетекс да се врати у Тетово, не знам што сакаше да кажеш со тоа “слаби се покажавте“?
Де на еден, де на друг стадион, тоа е. Мие колку можемо се трудимо да му дадемо поддршка на нашиот клуб и у втора лига, за разлика од други![]()
Koga ke igrate so Shkupi kade ke igrate ? Skopje ili Tetovo ?
Не знам, ама ќе видите дека ќе се игра у Скопје.
Немам намера да се оправам или да ве убедуем у нешто, сакате верујте сакате не, ваше си е.