Прашања за Исламот III

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
:facepalm: Ајде ќе те молам кажи ми што лошо се одразило на тебе од муслиманите во Македонија???

Јас паки Жалам, а и тој кој што ти го нарекуваш бог жала, но ќе дојде време кога ќе сватиш!!

Мене лично ли ме прашуваш, или општо за Македонија?

Ако е ова второво, срамота е да преповторуваме нели?

За тоа црвеното, ти се заебааш нешо нели?

Мене лично ли ме прашуваш, или општо за Македонија?

Ако е ова второво, срамота е да преповторуваме нели?

За тоа црвеното, ти се заебааш нешо нели?

И двете, ќе кажеш за децата и нивното убиство, што секој паетен човек може да ја види играта и провокацијата која се прави за меѓурелигиски конфликти во Македонија, кажи друго што, без разлика, и за тебе лично и за Македонија.

Јас не се заебавам, јас верувам во Иса А.С. и имам своја визија кој е и каков е и нема што да се зезаме едни со други, ти имаш твој став јас имам мој!!

Фала му на Бога, Исус Христос што е така:cuc:

Биди фер и поштен.
Ова да го напише христијанин ќе го сфатев.
Но кога го пишува атеист на тема за исламот тогаш е намерна провокација,биди поштен како ние што сме поштени и ти одговараме на сите прашања покрај сите провокации и навреди.
Поздрав.

Биди фер и поштен.
Ова да го напише христијанин ќе го сфатев.
Но кога го пишува атеист на тема за исламот тогаш е намерна провокација,биди поштен како ние што сме поштени и ти одговараме на сите прашања покрај сите провокации и навреди.
Поздрав.

Хмм. Значи според тебе, јас не смеам да се повикам на единствениот бог Исус Христос. Прашањето е зошто сметаш така?

Станав непоштен оти го споменав Исус?

А нели велите, вам вашата вера, нам нашата.:(

tocno taka

a koja e verata tvoja , neli bese ateist,

Абе партизан, то ти е метафорично, ако сакаш нека биде - остави ме со мојата невера.:facepalm:

Со други зборови моја работа е кон што јас ќе се приклонам.

Абе партизан, то ти е метафорично, ако сакаш нека биде - остави ме со мојата невера.:facepalm:

Со други зборови моја работа е кон што јас ќе се приклонам.

vo red toa e tvoja rabota , no zosto velis Фала му на Бога, Исус Христос што е така:cuc:
sto ima loso ako priznaes deka si hristijanin, , a celo vreme izigravas vo tvojata nevera

vo red toa e tvoja rabota , no zosto velis Фала му на Бога, Исус Христос што е така:cuc:
sto ima loso ako priznaes deka si hristijanin, , a celo vreme izigravas vo tvojata nevera

Па јас секогаш велам дека сум Христијанин.

Дали кај Куранот има некој закон;

Помеѓу двајца луѓе ако се земе позајмица и постои одредено време да се врати и ако не го врати побогатиот да му го прости?

Дали кај Куранот има некој закон;

Помеѓу двајца луѓе ако се земе позајмица и постои одредено време да се врати и ако не го врати побогатиот да му го прости?

280. А ако должникот е во неволја, тогаш причекајте додека му биде полесно; а уште подобро за вас ќе биде ако долгот го дадете како милостина, да знаете!(сура Ел-Бекаре)
--- надополнето: 16 септември 2013 во 02:04 ---
Па јас секогаш велам дека сум Христијанин.

:facepalm:

Moj vpecatok - posledicite proizleguvaat od vasite mislenja!

Najteska rabota medju ludjeto e e MISLENJE - osobeno razmisluvanjeto.

Vasite postovi se rezultat na vasite ubeduvanja.
Mnogu retki se tie sto se povikuvaat na naucni fakti kako obrazlozenie na sopstvenite stavovi.

Poveceto postovi se razmena na neargumentirani podatoci.

Hristijanite se povikuvaat na sodrzina od Biblijata.
Islamistite na Kur'an-ot.

Da ve prasam nesto (kako moja zalba za da prodolzam) = Dali ste ja procitale ili slusnale za verskite knigi "Chalam-Balam" ili "Popol-Vuh"? Ili za "Septuaginta"?

Nekoj den povtorno ce gi pregledam vasite postovi-odgovori.

Se najdobro!

Moj vpecatok - posledicite proizleguvaat od vasite mislenja!

Najteska rabota medju ludjeto e e MISLENJE - osobeno razmisluvanjeto.

Vasite postovi se rezultat na vasite ubeduvanja.
Mnogu retki se tie sto se povikuvaat na naucni fakti kako obrazlozenie na sopstvenite stavovi.

Poveceto postovi se razmena na neargumentirani podatoci.

Hristijanite se povikuvaat na sodrzina od Biblijata.
Islamistite na Kur'an-ot.

Da ve prasam nesto (kako moja zalba za da prodolzam) = Dali ste ja procitale ili slusnale za verskite knigi "Chalam-Balam" ili "Popol-Vuh"? Ili za "Septuaginta"?

Nekoj den povtorno ce gi pregledam vasite postovi-odgovori.

Se najdobro!

Муслиманите - само да те поправам.

За другото, тоа е затоаш што тука разговараме за религија, тука сме на форум Религија.

Дали навистина бурката не е понижување за муслиманската жена?
601554_399579240138497_776783965_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom