ПМФ-Географија

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan96
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки на сите запишани на географија. На право место сте.

Се надевам дека за две години ќе ми честиташ и мене :)

ПС:Па и ако водиме некои тешки дискусии Арсенал-Ливерпул :pos:

Jас, горе - долу :D
Кажи шо ти треба :D
Хаха. За сега ништо :D Го земав за изборен тематска картографија пошо слушнав дека бил добар избор. Иначе ме интересира дали мора сите книги да се нови и какви се тестовите, со заокружување или отворени прашања?

Хаха. За сега ништо :D Го земав за изборен тематска картографија пошо слушнав дека бил добар избор. Иначе ме интересира дали мора сите книги да се нови и какви се тестовите, со заокружување или отворени прашања?

Со оглед дека си на ГИС смер, изборот не е добар, туку одличен. Ќе ти треба тој предмет.

Инаку, знаеш, во денешно време, ништо не се мора, бар во поглед на образованиево. Си има книги, ке видиш како што, ке прашаш колеги, асистенти, ова она, па ке си осознаеш сам што понатаму со книгите. Иако е убаво да имаш книга, а не фотка, макар и на старо да ја пазариш/позајмиш.

Што се однесува на колоквиумите/испитите, зависи од професорот. Има и на заокружување/дополнување. Има и на есејски прашања. Тоа, ке видиш со време кој како преферира.

Здраво

Сакам да купам "Картографија" - Благоја Маркоски на старо ако има некој од повисоките години што ја продава нека пиши, поздрав

Здраво

Сакам да купам "Картографија" - Благоја Маркоски на старо ако има некој од повисоките години што ја продава нека пиши, поздрав

Тешко да ја најдеш. Истата се користи и за други предмети (во втора и трета) па не ја продаваат.

Се знае ли до кога ќе биде во мирување смерот наставна географија?

Dali nekoj sto studira na institutot po geografija moze da mi pise e-mail od profesorot Nikola Panov ili priemno vreme. Ili pak da mi kaze kade mozam da ja kupam ili fotokopiram negovata kniga "Turisticka valorizacija na manastirite vo Republika Makedonija" ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom