Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Само да се јавам дека сум жив, после гледање на епизодава :eek:

Jessie mora da umre...poso e picka!!!Sakam Walt da doznae deka ne go ubile deka gotvi za niv i da im vleze kamikazi stil i da go napuni so kursumi....poso Jessie sjeba sve FUCKING SNITCH!

minatava epizoda go rka u faca neso JAK te sitnav kucko,ke go jades sega!ovaa epizoda plache ko piche da ne go ubijat....pa neli preku kur ti bese od zivotot gi frlase parite na sekade,PICKA

znaci kako go usraa likov bravo....WE SEE NOW WHO IS THE REAL BITCH,BITCH!

Јас не знам како од Hancock до ова стигнал...

Преку X-Files? :D

Туку, мене ми е најмногу жал за Huell.

-Mr. Hank. How long you gonna be away?
-As long as it takes to keep you safe.

Poor fella :(

Немам потреба да ги гледам последните епизоди, оваа е финалето. Oscar worthy.

И без расмислување Ozymandias > Red Wedding.
--- надополнето: 16 септември 2013 во 13:40 ---
Немам потреба да ги гледам последните епизоди, оваа е финалето. Oscar worthy.

И без расмислување Ozymandias > Red Wedding.

Red Wedding>Ozymandias kade kade poteska epizoda i pobrutalna od ovaa....

Преку X-Files? :D

Туку, мене ми е најмногу жал за Huell.

-Mr. Hank. How long you gonna be away?
-As long as it takes to keep you safe.

Poor fella :(

X-files беше пред тоа. Не знам, ама што и да биде следно од човеков, секако ќе го гледам.

Sega znam zaso go zema otrovot od kukjata....za nego e....ne planira da se vrati ziv...ide na poslednata misija...puca sve ako go fatat ziv go golta otrovot i toa e toa....kraj kakov sto zasluzuva!

Red Wedding>Ozymandias kade kade poteska epizoda i pobrutalna od ovaa....

Една сцена, не епизода. Плус не збориме за побрутална туку подраматична, каде што се сменува дејството на сите ликови во исто време. Може умреа голем број на ликови во Red Wedding и се смени настанот во војната, лично не ги потресе многу од ликовите, освен најблиските, кои и така беа малце. Ај да не пишуваме за GoT тука, уживај.

Ме изнасмеа овој бил хејдер будалава ,вика:
that's the most attention he's ever given to that baby,
when he snatched and ran out of the house :pos:
--- надополнето: 16 септември 2013 во 17:07 ---
talking.bad.s01e06.720p.hdtv.x264-2hd.mkv_000672038.jpg

Jessie mora da umre...poso e picka!!!Sakam Walt da doznae deka ne go ubile deka gotvi za niv i da im vleze kamikazi stil i da go napuni so kursumi....poso Jessie sjeba sve FUCKING SNITCH!

!

Дали на Вас шо Џеси ви испадна пичка, и Walt JR. сеа е пичка? :D Го предаде саканиот татко без размислување...

И не ја споредувајте епизодава со Red Weeding, аман. Може да ја споредите доколку во наредната епизода се деси, да речеме, ова:

Џеси и Тод и се јавуваат на Скајлер (Џеси се јавува) велејќи и дека можат да го скинат Волт со нивна помош, пошто нели им е заеднички непријател.

Одат кај нив. Влегуваат во гаражата каде што Marrie ги прегледува плачејќи камењата на Хенк велејќи си на глас: I knew they are minerals Hank, i knew all the time !!!

Влегуваат Џеси и Тод (Џеси присилен од Тод да го направи ова), Џеси им кажува на Скајлер и Walt JR каков е планот и дека ќе ја искористат ќеркичката како мамка. Ја наговара да му ја даде, верувајќи му во планот. Џеси ја зема Холи и тргнува да излезе... but suddenly, вратата од гаражата се затвора и почнува кантри песна....

Еден од nazi-братучедите ја застрелува Marrie, Тод го збрцува со нож Walt JR. велејќи му: Your dad sent his regards Junior!, додека сето ова се случува пред очите на Скајлер која во немоќ вели: Noooo, he is Flyn, not Walt JR! пред nazi-братучедот да и го пресече гркланот.

Сето тоа надвор го слуша Волт, смеејќи се во стилот на Џокер. Али доаѓа Џеси со Holly и му вели: I watch all your family dying! Волт попизден, зошто не е он единствен во нешто што го прави, ја зема Холи и му наредува на Тод да го скине Џеси, гласно извикувајќи: I'M THE ONE WHO WATCH PEOPLE DYING !

*се извинувам за погрешните спелувања на англискиот, ме мрзи да корегирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom