N
NikolaMKD91
Гостин
Дечки, дојде средина на септември а од собиранка уште ништо. Дајте нешо месецов/неделава да направиме кафанче, мафанче.
Имаш право, од дамна немало собиранкаДечки, дојде средина на септември а од собиранка уште ништо. Дајте нешо месецов/неделава да направиме кафанче, мафанче.
Да , ајде додека сум при пари.Имаш право, од дамна немало собиранка
ех па сег и ти. ако снемаш, ќе си купишДа , ајде додека сум при пари.
Незнаев ништо за саботата, а и никој не ме викна.ех па сег и ти. ако снемаш, ќе си купиш
него, што не дојде во саботата на пиво?
Еми да ти долетам од Гостивар во Скопје за секундаех па сег и ти. ако снемаш, ќе си купиш
него, што не дојде во саботата на пиво?
и јас не знаев ........ ми се јавуваат во четвртокот мислам и ми викаат “слушам во сабота организираш собиранка“, а јас ...... .... само спомнав на темата за пиволенд дека идам во сабота и кој сака нека каже.Незнаев ништо за саботата, а и никој не ме викна.
Тоа ти испаднало друже : Како тоа јас организирам собиранка а незнам ?и јас не знаев ........ ми се јавуваат во четвртокот мислам и ми викаат “слушам во сабота организираш собиранка“, а јас ...... .... само спомнав на темата за пиволенд дека идам во сабота и кој сака нека каже.
друг пат нема да те заборавам
болдот. па тоа е смешката. но ме научија луѓево дека ако нешто кажам за дружба, стојам позади тоа. така да, ........ јас покана, ...... сите АЈДЕ (читај лајкнале пост), али ја појма немам за тоа СИТЕ колку само слатко сум се изнасмеал кога ми се јавија и ме прашаа.............Тоа ти испаднало друже : Како тоа јас организирам собиранка а незнам ?
Шала на страна , јас претходниот ден, во петокот бев на пиволенд .
BTW фала што мислиш на мене . Ајде сега ако договориме некоја собиранка, ќе пиеме по едно пиво.
fixedСобиранка ве чекаме во Штип на Пастрмајлијадата. Кој не дојде - E-МАГАРЕ
Како би дошол на Пастрмајлијада, ама ептен сум зафатенСобиранка ве чекаме во Штип на Пастрмајлијадата. Кој не дојде - МАГАРЕ
ако се погоди Run фестивал во исто време, шо да неСобиранка ве чекаме во Штип на Пастрмајлијадата. Кој не дојде - МАГАРЕ