Змија долга 2 метри во Аеродром

Статус
Затворена за нови мислења.
Шо се плашите од змија RickyLFC9 ќе ви даде од мачињата и решен проблем :D
Човече коа ќе ме тагнат у тема у која не сум постирал знам дека е за мачињата :D

П.с: Сака некој? :)

Човече коа ќе ме тагнат у тема у која не сум постирал знам дека е за мачињата :D

П.с: Сака некој? :)

Имаш персијски мачиња, ако имаш која цена се движат? Ај промет да ти направам

Имаш персијски мачиња, ако имаш која цена се движат? Ај промет да ти направам
Брат неам мачиња со бренд. Мајката-мачка шо ми ја поклонија за роденден ми избега, се клецаше и ми роди шест, ми останаа две, едно треба да дадам, другото да го зачувам. Не се расни, обични се :D

Како може ваква гадотија да биде домашно милениче, душа немам од змии...

vie znaete da razlikuvate smok od zmija? sto ve gledam nepismeni, kaj ima zmija od dva metra vo mk? zmiite obicno se malecki i sarenki.

Од информации блиски до Вардар, станува збор за млада змија од видот анаконда, дел од проектот СК 2014, донесена за да ја разубави нашата најголема река. Аеродоромската прошетка била само кратка екскурзија и обележување територија. Засега е тајна колку чини набавката на влекачот, но како што соопштуваат добро инфромирани извори нејзиното одржување нема да биде проблем. Змијата е сосем способна самата да се храни. Моментално се опоравува кај вардарските плажи, откако видела еден од нашите споменици.
2470_4318_anaconda_king_of_serpents-07_04700300_qfzh4jyeg47qazfc4e357d3al3ncurxrbvj6lwuht2ya6mzmafma_610x389.jpg

Во план е набавка на неколку нилски крокодили и нилски коњи, како и повеќе лавови кои би биле пуштени во природа. Сепак, еден пар од лавовите би бил задржан во градскиот парк, а друг ќе биде специјално обучен за потребите на КПД „Идризово“.
Што се дешава со луѓево, ај нека донесат и китови во Вардар -.-

На работа ние ја свиткавме оваа....

tAStI0v.jpg

Инаку насловот личи на она апликациине што сами си објавуваат на фејсбук
Грозно :-$

Што се дешава со луѓево, ај нека донесат и китови во Вардар -.-

Не китови (веќе има водоскоци), туку крокодили, за да ги чуваат врбите и за да ги направат Водици (по)возбудлива туристичка атракција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom