Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Зашто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
UBAVO KAZANO POSTUVAM ,DELIME SKROS ISTO MISLENJEЗнам дека денешно време да се надеваш дека ќе најдиш девица е илузија.А иначе би сакал да начекам девица пред се поради безбеден секс.Батали модерни времинја незнам шо, здревјето е сепак најбитно.Затоа во денешницава сме осудени да имаме секс со кондом ,во спротивно си играш руски рулет.Ок си во врска ќе имаш секс со заштита ама кога си во брак мора и деца да се напрает ,нели?Едноставно СП болестите се прави тројанци,само чекаат погоден момент да те испратат во вечните ловишта.Ама тоа е цената шо ја плаќаме,во име на модерните времиња,чоек мора да се прилагоди на ситуацијата,нема бегање!
У денешно време постои хименопластика, така да .... било која девојка по потреба може да си стане девица. Again![]()
тука сум.Јас сакам муш - девица. Недопрен, чист, 'рскавец... Да се чува до првата брачна вечер.![]()
Јас сакам муш - девица. Недопрен, чист, 'рскавец... Да се чува до првата брачна вечер.![]()
тука сум.
тука сум.
Не го лажи народот, не знаеш ти нежно..само ќе го прелажеш човек со овоа "само главичката" а ќе го излапаш цел од прваЌе бидам нежна. Ветувам!
На почеток - само главичката, после ако ти е ок, ќе продолжиме.![]()
Флексибилна е анфем.Ти си жеМско, потстрижена ко мушко.
Не проаѓаш.![]()
Ракувај со ситуацијата анфем, буквално.Ќе бидам нежна. Ветувам!
На почеток - само главичката, после ако ти е ок, ќе продолжиме.![]()
Знам дека денешно време да се надеваш дека ќе најдиш девица е илузија.А иначе би сакал да начекам девица пред се поради безбеден секс.Батали модерни времинја незнам шо, здревјето е сепак најбитно.Затоа во денешницава сме осудени да имаме секс со кондом ,во спротивно си играш руски рулет.Ок си во врска ќе имаш секс со заштита ама кога си во брак мора и деца да се напрает ,нели?Едноставно СП болестите се прави тројанци,само чекаат погоден момент да те испратат во вечните ловишта.Ама тоа е цената шо ја плаќаме,во име на модерните времиња,чоек мора да се прилагоди на ситуацијата,нема бегање!
Да најдеш девица е многу лошо. Тоа значи дека е неиживеана и после првиот секс коа ќе види дека нема поубаво чуство на свет шансите да се ебе со комшијата се 100%.