Со што да го поистоветуваме, со јадење колачи и гледање телевизија?А зошто сите затегнатото тело го поистоветувате со бодибилдинг и фитнес ?![]()
Таман работа, но има милион начини на кои човек можи да се одржува од фудбал до борилачки вештини , начини има колку да сакаш не секогаш бодибилдингот е синоним за убаво тело ,дури и луѓе кои дома вежбаат можат да постигнат резултатиСо што да го поистоветуваме, со јадење колачи и гледање телевизија?![]()
Без кекси не си сексиEve ja na primer doma vezbam, a i kolaci ne jadam :-D
Stef u still havent met me, zatoa taka zboris hahaha :-DБез кекси не си секси![]()
Beauty is in the eye of the beholder.Stef u still havent met me, zatoa taka zboris hahaha :-D
Образложи што е јака женска?Секси секси.Слабичка околу 50кг и висока 1.60см а со тоа телото има нормален изглед. Не мора да е затегната да има малку меко.
Кога ќе облечи тесни фармерки мераци или кратки панталони со 5см штикла.
Мразам ниски женски со дебели нозе и големи цицки или пак високи со висина над 1.80 см.
Многу грозно изгледаат машки со мускули стварно не ми е јасно како се палат на такви. Се знае која е нормална граница. Стеф си мисли дека многу е секси а колку јаки женски е фатил нека каже.![]()
Убав природен изглед на лицето и нормални пропорции на телото.Образложи што е јака женска?
Епа мене сите партнерки ми биле попунети и не сум го направил лошиот избор.Убав природен изглед на лицето и нормални пропорции на телото.
Вака е боље.,не сум имал секс
Ubavinata e prelazna, se se sveduva na seksot, razmisluvanjata i celite vo zivotot, zatoa ostavi toa tegovite i dosta gubis vreme na nesto prelazno, ke ti pomine vreme dodeka go postignes ona sto go sakas, za na kraj da stane toa istoto "prelazno" ?! I golem maz se stanuva so golemi "muda" ne so golema kilazaЕпа мене сите партнерки ми биле попунети и не сум го направил лошиот избор.
Сите биле добри љубовници,не сум имал секс со слабичка девојка,не ми годи за голем маж како мене да бидам со таква.
Но како што кажав убавината е прелазна се се сведува на сексот,размислувањата и целите во животот.