Секси затегнато тело кај партнерот/ката...неопходно или не?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
значи препорачливо е женското да има колку толку оформен газ, не да си го влечи до коленици

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Стеф си става слики од него прво.
Второ си ја носи темата на омилената воденица засега фитнес.
Трето не сфаќа дека не напна цел форум со неговите мускули, диети и трењерство што значи подосаден неможе да биде.
Четврто ако го банирам ќе си заштедам енергија бришење во темава, бидејќи а гледа нешто тело/диета/вежби е како мува макар било отворено и во подфорум религија.
Темава е во љубов и секс и јас навистина не сфаќам што не е јасно.
И последно Олимпија; банирај го од темава, другите за фитнеси, билдери, мускули имате подфорум, ве молам немојте низ сите подфоруми за истото да расправате.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
А зошто сите затегнатото тело го поистоветувате со бодибилдинг и фитнес ? :)
Со што да го поистоветуваме, со јадење колачи и гледање телевизија? :)

T

Tamora

Гостин
Со што да го поистоветуваме, со јадење колачи и гледање телевизија? :)
Таман работа, но има милион начини на кои човек можи да се одржува од фудбал до борилачки вештини , начини има колку да сакаш не секогаш бодибилдингот е синоним за убаво тело ,дури и луѓе кои дома вежбаат можат да постигнат резултати :) Секако конзумирањето на колачи треба да се сведи на минимум :pipi:

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
Неопходно-Да или Не.

Не.

Од каде па тоа дека мора да и е телото затегнато, па неќам пластична кукла да биде мојата партнерка.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Секси секси.:icon_lol: Слабичка околу 50кг и висока 1.60см а со тоа телото има нормален изглед. Не мора да е затегната да има малку меко.:icon_mrgr:
Кога ќе облечи тесни фармерки мераци или кратки панталони со 5см штикла.:drk:
Мразам ниски женски со дебели нозе и големи цицки или пак високи со висина над 1.80 см.
Многу грозно изгледаат машки со мускули стварно не ми е јасно како се палат на такви. Се знае која е нормална граница. Стеф си мисли дека многу е секси а колку јаки женски е фатил нека каже. :pos:

S

Stef Bachatero

Гостин
Stef u still havent met me, zatoa taka zboris hahaha :-D
Beauty is in the eye of the beholder.
Ако си некогаш за латино танци слободно :)
--- надополнето: 12 септември 2013 во 02:05 ---
Секси секси.:icon_lol: Слабичка околу 50кг и висока 1.60см а со тоа телото има нормален изглед. Не мора да е затегната да има малку меко.:icon_mrgr:
Кога ќе облечи тесни фармерки мераци или кратки панталони со 5см штикла.:drk:
Мразам ниски женски со дебели нозе и големи цицки или пак високи со висина над 1.80 см.
Многу грозно изгледаат машки со мускули стварно не ми е јасно како се палат на такви. Се знае која е нормална граница. Стеф си мисли дека многу е секси а колку јаки женски е фатил нека каже. :pos:
Образложи што е јака женска?

S

Stef Bachatero

Гостин
Убав природен изглед на лицето и нормални пропорции на телото.
Епа мене сите партнерки ми биле попунети и не сум го направил лошиот избор.
Сите биле добри љубовници,не сум имал секс со слабичка девојка,не ми годи за голем маж како мене да бидам со таква.
Но како што кажав убавината е прелазна се се сведува на сексот,размислувањата и целите во животот.

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Епа мене сите партнерки ми биле попунети и не сум го направил лошиот избор.
Сите биле добри љубовници,не сум имал секс со слабичка девојка,не ми годи за голем маж како мене да бидам со таква.
Но како што кажав убавината е прелазна се се сведува на сексот,размислувањата и целите во животот.
Ubavinata e prelazna, se se sveduva na seksot, razmisluvanjata i celite vo zivotot, zatoa ostavi toa tegovite i dosta gubis vreme na nesto prelazno, ke ti pomine vreme dodeka go postignes ona sto go sakas, za na kraj da stane toa istoto "prelazno" ?! I golem maz se stanuva so golemi "muda" ne so golema kilaza :D Fala,cao, sto bi rekol komentatorot Igorce :)

Kajgana Shop

На врв Bottom