Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znaci vakaaaaaaaaaa
vo mojot tel staviv karticka od one neznaejki deka prima samo na t mobile i sega se e ok samo koga ke go vnesam pinot mi pisuva otkluci ja BLOKADATA NA SIM i treba da se pise nekoj kod ili nz sto
Сега телефонот со која картичка ти е, со One или со Т-Mobile?
t mobile
Ова после внесување на пинот ти се појавува? Пиши ја пораката во целост, ако е на англиски - на англиски пиши ја.
Некако не успевам да ја разберам логиката на пораката која ја добиваш![]()
Ова после внесување на пинот ти се појавува? Пиши ја пораката во целост, ако е на англиски - на англиски пиши ја.
Некако не успевам да ја разберам логиката на пораката која ја добиваш![]()
Прво го пишувам пинот па послем имам шема ставено и откако ке ја нацртам шемата ми стига така не е како порака и пишува отклучија блокадата на SIM има за да се пише код и има едно разреши
Не ти е пинот на СИМ-от ондак, туку телефонот ти е заклучен (Phone security, што сама го имаш ставено).
Чаре? Тркни до салон на Т-Мобиле, може ќе ти помогнат на лице место. И пиши за каков телефон станува збор, зошто ако не ти помогнат они, можеби ќе треба да го вратиш на фабрички подесувања телефонот.
znaci vakaaaaaaaaaa
vo mojot tel staviv karticka od one neznaejki deka prima samo na t mobile i sega se e ok samo koga ke go vnesam pinot mi pisuva otkluci ja BLOKADATA NA SIM i treba da se pise nekoj kod ili nz sto
Картичката е заклучена и не може да се употребува на друг телефон
А што телефон имаш бре???бидејќи има некои телефони што може без сим картичка и директно во сетинзи и таму да се оштриклира за Сим код ццц