Каде може да најдам? (Општи прашања)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.272
Поени од реакции
2.271
kade se prodavaat detski dresovi od barcelona *orginali ?

Тука можеш да видиш: http://www.sportsdirect.com/football-shirts/spain-la-liga-football-shirts/fc-barcelona-football-shirts

Доставуваат само до Европска Унија, ама имам другар што работи во Бугарија и прави порачки преку странава. Ако се одлучиш пиши ми ќе ти дадам линк да се договорите.

N

NikolaMKD91

Гостин
Дечки каде точно се наоѓа пунктот за изнајмување на велосипеди во центар ? И дали сеуште работи ?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Едно прашање. Добив маица со логото на Интер на поклон ама проблемот е што логото не е убаво залепено и полека се одлепува. Каде можам низ Скопје и како да го поправам ова?
Или да го одлепам логото (без проблем ќе излезе) и да си залепам друго лого (колку ќе ме чини)?
Маицата е ваква само без ѕвездата над логото

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Дали некаде во Скопје има печатење ама на латекс или силиконски материјали?

Член од
2 март 2011
Мислења
32
Поени од реакции
3
Дали некаде во Македонија постои салон за депилација/чупање на веѓи со конец (threading) ?

Член од
22 јуни 2012
Мислења
116
Поени од реакции
60
Каде може да носам алишта на перење, немам перална во станот кај што престојувам моментално. (одма до хотел Карпош)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.928
Поени од реакции
11.743
Ме интересира каде во Скопјево можам да купам привезоци со цртани ликови, хинт : агнес гру или било кој друг лик од despicable me :) Однапред фала.

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Дечки мене ми треба гипс. Не знам дали има различни видови и различен квалитет ама ми треба за ситни работи, сакам да можам да си направам калапче и да се познаваат детали на него. Знае некој кај се продава и која цена е од прилика?

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Дечки мене ми треба гипс. Не знам дали има различни видови и различен квалитет ама ми треба за ситни работи, сакам да можам да си направам калапче и да се познаваат детали на него. Знае некој кај се продава и која цена е од прилика?

обичниот инсталатерски гипс е многу ефтин 30-40 денари за килограм но не е добар за калапи.....теби ти треба алабастер....го има на мало во продавниците за сликарски прибор...на пример Касвер Ц но е прилично скап....е сега ако ти треба поголема количина....можеш да најдеш во Кнауф...но само по порачка и мислам дека пакувањето е 50 или 60 килограми

Која количина ти треба?....пред некое време мои пријатели купуваа поголема количина од кнауф па да прашам дали им останало нешто

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Кабаница се вика ако не грешамм. Материјал од ПВЦ или гума за заштита од дожд. Е убо сеа, ама каде да купам?!

Kajgana Shop

На врв Bottom