Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и ќе треба да дадеме кош со финта и ко ќе излезиме само пред кош да шутнимеРеално да правиме муабет, тешко.. многу тешко ќе биде да одиме понатаму. Со игра како денес нема ни да победиме, камоли со 10 разлика. Латвија се солидна репрезентација, имаат одлична тимска игра, се борат за секоја топка, добри шутери, прееска малку фалеше да ја победат Србија.
Ќе ни треба среќа, добра одбрана, добар шут за 3ка и секако резултати од другите 2 меча да се поклопат за нас = чудо е ова се да се поклопи, но ајде да не отпишуваме и последната надеж.
Луѓе, стварно не ми одела математика од никогаш, али ве молам некој мини групата што би се формирала нека ја напише за полесно, стварно немам претстава зошто Србија мора да победи утре?!
и ќе треба да дадеме кош со финта и ко ќе излезиме само пред кош да шутниме![]()
црна гора нема шанси да оди натаму иако би ја победила србија. пошто во наредната фаза се пренесуваат бодовите од оние со кои си играл во групите, на србија и е битно само македонија да не оди, пошто така во наредната фаза би ги пренела сите бодови (односно 4).Луѓе, стварно не ми одела математика од никогаш, али ве молам некој мини групата што би се формирала нека ја напише за полесно, стварно немам претстава зошто Србија мора да победи утре?!
Луѓе, стварно не ми одела математика од никогаш, али ве молам некој мини групата што би се формирала нека ја напише за полесно, стварно немам претстава зошто Србија мора да победи утре?!
До сега одиграла некоја репрезентација за нас ? Знам Данска на ракометиве 2 пати ја чекавме 2 пати не заеба.
Волкот сам си ја врши работата. Не требаше да бидеме во ситуација да чекаме вакво нешто.
Ама ајде.. со среќа.